Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прво не се зачленив вчера туку многу одамна но не функционира тој профил а за климиве точно сеа почнав да коментирам оти видов какви сеирџии има и бадијалџии како вас кои другите ги навредувате и омаловажтеVaka ako mislis so takvi navredi da prodolzuvas OK,dase spustime na tolku nisko pa ke lecis frustracii od koronava ako si badijaldzija a se gleda deka si !!! Fala G.... kolku tebe ne sum ti si vrv na gluposta !!!
pozzz do adminite ~~~
Автоматски споено мислење:
Ama batica dzabe e ne vredi gledas se zaclenil vcera i sega ni kazuva vo nasoka
ej bmw i mercedes se top koli ama mn,trosat jas ke si vozam daihatsu trosi 6L/h
ne vredi dase navreduvame + na najgolemiot hristijanski praznik e sega ako nee hristijanin toa e dr, ke frla tuka/ke pluka so se i sesto.... neka mu stoi toa e
A dali ke modulira kako sto treba oti na forumov citav luge se zalat deka gree i midea ne modulirale i samo pali gasi pravele kako on/off
Panasonic CS-FZ35UKE mislenje za ovaj model koj ima iskustva bez glupi komentari na akcija cena e 33000 denЈас добро кажав овде се се продавачи дилери на клими-бандити и на другите форуми кои се јавуваат од повеќе профили и прават забуни и спинови и на најасните вистини и не одговараат директно туку со уште поголем спин а останатите се оние Шу.ото и Ро.атото кои немаат сопствен ментален капацитет па се прикључуваат како патрони на овие бандитиве кои ги навредуваат сите кои се одлучиле да купат подобра клима и да мислат со своја глава навредувајки ги индиректно преку нивниот избор
Второ тие направија оти изборот на клима е толку сложен како решавање на равенка со 3 непознати а е наједноставна работа проста како грав но кога нема спинови
За јапонска клима не ти е потребно мислење се што кажуваат технички се си е така за оваа цена зимај оти никогаш немало проблеми со јапонските клими а со климава Панасоник ке те служи 20 години е тука е разликата и ке грее како првиот денPanasonic CS-FZ35UKE mislenje za ovaj model koj ima iskustva bez glupi komentari na akcija cena e 33000 den
Znam deka e taka samo sakam iskustva od nekoj so ima inaku fala tiЗа јапонска клима не ти е потребно мислење се што кажуваат технички се си е така за оваа цена зимај оти никогаш немало проблеми со јапонските клими а со климава Панасоник ке те служи 20 години е тука е разликата и ке грее како првиот ден
Rasprasaj se dobro, pred da zemes.Znam deka e taka samo sakam iskustva od nekoj so ima inaku fala ti
Toa vazese za japonskite klimi od pred 10-15 godini.За јапонска клима не ти е потребно мислење се што кажуваат технички се си е така за оваа цена зимај оти никогаш немало проблеми со јапонските клими а со климава Панасоник ке те служи 20 години е тука е разликата и ке грее како првиот ден
Toa vazese za japonskite klimi od pred 10-15 godini.
Sega i tie pod konkurencijata od Kina pravat kompromisi vo kvalitetot .
Momentalno eden kup vlezni modeli do 45karti na japoncite do pred 5-10 god ne postoea.- taa klasa ne postoese.
Se do 45karti japonsko e so ednorednen izmenuvac i pdizajn od 2.5kw- so bi rekle 2.5ki
[/QUOTE Јас верувам во фирми кои не лажат и го даваат соp и сите други параметри вистинити а не на фирми кои лажат и инаку срцето на климата е компресорот а не изменувачите.Со еден ред ќе грее -15 а кога било повеќе во Македонија затоа на климиве со два реда изменувачи пишува Нордик па ние не сме Норвешка,данска .
Само да додадам цената е во Техномаркет за грее фери од 18900 на 16900 а во грее е 29000 и тоа со ист дизајн а различни ознаки и ти се вика вадење на цени од ракав и правење забуни со модели и ознакиАвтоматски споено мислење:
Инаку јапонски клими 3.5 за 16000-20000 не постои како кинеските и сеа за таа цена ти е Грее фери 3.5 16000 значи набавна од Бугарија 7300 а Бугарите колку ја земаат од грее и колку има маржа Грее и ке испадне оти чини2500 фабричка па сеа види што квалитет може да биде
Ehee pa cim e tolku nek donese dedo mraz u paketce po edna, za 2 000 denari li cicija ke se praiАвтоматски споено мислење:
Инаку јапонски клими 3.5 за 16000-20000 не постои како кинеските и сеа за таа цена ти е Грее фери 3.5 16000 значи набавна од Бугарија 7300 а Бугарите колку ја земаат од грее и колку има маржа Грее и ке испадне оти чини2500 фабричка па сеа види што квалитет може да биде
Hahahha, daj be da kupam edno 500kom za taa cena.Автоматски споено мислење:
Само да додадам цената е во Техномаркет за грее фери од 18900 на 16900 а во грее е 29000 и тоа со ист дизајн а различни ознаки и ти се вика вадење на цени од ракав и правење забуни со модели и ознаки
PANASONIC CS-Z12SKEW јас ваква имам 2-3 години.5-6 саата дневно работи преку зимо,во куќа,20 квадрати соба.Немам никакви забелешки до сега.Znam deka e taka samo sakam iskustva od nekoj so ima inaku fala ti
druze ti pak utka ....so vaka ??? koja gree fary ?? 17k ? ne gledas deka taa e on-off nee inverter ....ccccccccccАвтоматски споено мислење:
Само да додадам цената е во Техномаркет за грее фери од 18900 на 16900 а во грее е 29000 и тоа со ист дизајн а различни ознаки и ти се вика вадење на цени од ракав и правење забуни со модели и ознаки
PANASONIC CS-Z12SKEW јас ваква имам 2-3 години.5-6 саата дневно работи преку зимо,во куќа,20 квадрати соба.Немам никакви забелешки до сега.Znam deka e taka samo sakam iskustva od nekoj so ima inaku fala ti