Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Брозович апла два три пати овај беше сам и не му подаде...онака го избегнуваат...како не се повреди некако да искрши нога за да нема друг избор Конте ....копиле гадно све да му ебам...апла се познава дека сме послаби со него.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Вчера си легнав у 12 саат, се вртев, се мачев, не можев да заспијам, последен пат коа го погледнав саатот беше 3. У 6 саат ми ѕвони алармот, да станам да идам на работа. Станувам со крвави очи, све тоа ок, нема гајле кур ме боли што сум цел ден на работа, ќе се дрогирам со кафиња, Бадник денеска, роденден ми е, Интер игра од 15, Јуве и Милан вечер меѓу себе, све е подредено да бидеме прво место вечерва или пак второ ама со 12 бода пред Јувентус. вин вин ситуација усс.

Поминува денот, доаѓа 3 саат, си пуштам стримче, цигарче, кафе, уживам на работа ЦЕЛИ ЕБЕНИ 12 МИНУТИ доека не ми пукна артерија у мозок и добив излив и инфаркт. Санчез мамичка ти ебам.
Заврши што заврши, а дома спремно све ме чекаат за вечера нели семејство, Бадник, пичке материне а мене крв од нос ми тече од нервоза, се вртам у круг како куче, се обидувам да се смирам.
Во ред е ајде имаш уште 2 саати доека ти заврши смена, смири се, искулирај некако, немој да изреагираш бурно дома ко ќе дојдеш, биди прибран, испоштувај го семејството и не кур води инат и да се понашаш како идиот. Сам се смирувам. Пробувам. А не ми се иде дома, знам што копиле од карактер сум и одма ќе се изнервирам на првото прашање од кој и да е дома и ќе се издерам ко ѓубре. А и нема ни да ми се седи многу многу и да праам муабет и да се шалам.

И доаѓам дома, нервозен ама повеќе тажен, таков паднат психички. И ајде среќен роденден, среќен Бадник, една-две греани ракии ама ништо, не ми е тоа тоа. Ај се најадов, ај вино малце да пијам ама џабе, умрен човек, не мрда, не осеќа ништо, не му се праи ништо... си се повлеков у соба.
Дремам како куртон, како умрено копиле, на чет со Урко, Стек и компанија муабети кој што и како требало да напраи, нит ми се кара нит ми се смее нит ми се праи ништо. Едвај 2 чаши вино испив а имав спремно 3 литра да се гоштевам со Милан-Јуве утакмицата и да гроцкам.

Амааааа неееее бе брат, проклетиот клуб Интер одлучил да ми го ебе мамето денеска, скроз да ме потишти и убие.
Жими мајка, денеска највеќе сум го изел од Интер, а сум го јадел милион пати ама тие нервози и разочарувања брзо ми поминувале. Ова денеска матер ми еба, а реално гледано не е којзнае што страшно. Ама ете, многу бев сигурен дека ќе сме 1 место денес. Премногу.
Еднаш у живот ќе одлучам да бидам позитивен и со позитивни очекувања, сигурен во нешто и тоа нешто шамар ми удри. т.е каов шамар бе, класичен бокс со боксирач такозван вентил.

Абе све да им ебам у пичка еј, све.

И еве 2 и 25 е, глеав Бока-Сантош прееска, фатив рак. Сеа глеам Бостон-Мајами и сеуште не можам да заспијам, не ми иде сон. Слепоочница ме боли од Интер, левото око ми трепери од 11 сааат.
Најверојатно имам излив на мозок, потрес, нервен слом, не знам, сигурно имам нешто.

Види ме што кур праам у 2 ипол.
Среќен роденден бро.
Ја знам болката, како и секој навивач на Интер. Никогаш не бев ист после 05.05.2002. :(
Ова може ко AA meeting да ни искочи, земете сите столичиња ставени во круг и да си ги кажеме маките. Ио соно ќе ни биде како искусниот ветеран, кој ќе ни кажува дека уште има надеж. Да не се откажуваме од гледање, зошто сеуште има надеж за светло на крајот на тунелот.
Таман ќе почне да не враќа во нормала колку-толку, некој ќе го спомне Гаљардини, ќе каже дека некад игра добро против мали екипи и одма mayhem настанува, Трибиани се колне себеси зошто не навива за Јувентус, Стефан-кобе го пцуе Ханданович, јас махинално спремам анонимно писмо со куршум за Конте.
@Tegla ми е кандидат за таков контра-револуционерен потег.

Иначе Дамбросио скинал вкрстени лигаменти вчера, ако добро разбрав. Нема веќе голови во 90 минута значи.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.821
Поени од реакции
115.872
Иначе Дамбросио скинал вкрстени лигаменти вчера, ако добро разбрав. Нема веќе голови во 90 минута значи.
UFFICIALE - D'Ambrosio, gli esami hanno evidenziato una distrazione del legamento collaterale mediale del ginocchio sinistro. Le condizioni del difensore nerazzurro saranno rivalutate nella prossima settimana!

ОФИЦИЈАЛНО - Д'Амброзио, тестовите покажаа расеаност на медијалниот колатерален лигамент на левото колено. Условите на дефанзивецот на „нероаurурите“ ќе бидат преценети следната недела!
Скај известува декае биде 4-5 недели надвор од терените,е се врател за со Џенова и дербито со милан.

Види каков превод дава гугл, расеаност на медијален колатерален лигамент. Многу луд превод, расеан ти е лигаментот низ коленото. :pos:

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Брат мора некој и да навива за тимов, сите се убивте од пцуење и клетви, играчиве неможат да се опорават.

Ќе освоиме бе што ви е, во подем е екипата и клубот. До вчера неможевме асален играч да донесеме а сега фрчат Ериксени, Хакимовци, Лукаковци... сега јебига нема сите да се погодат, ќе има и по некоја утка ама битно има евидентен прогрес од црната доба на Интер кога главни засилувања беа Кондогбија и Жоао Марио, двајца за кои имав доверба а не го исполнија очекуваното.

Јебига, моментално сме underachiever-ри ама играме фудбал. 40 и кусур голови имаме дадено, да не примевме толку сега ќе беше друг муабетот. Ќе се поправи и тоа, ѕверко Шкриниар се враќа во форма, си гази викингот. Малиот Бастони е изненадување последните две сезони, Де Фрај исто ѕвер. Само да ги синхронизора некој да се движат тимски и да покриваат подобро.

Светла иднина има тимов, но и многу работа.

А Конте кур да пуши.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
UFFICIALE - D'Ambrosio, gli esami hanno evidenziato una distrazione del legamento collaterale mediale del ginocchio sinistro. Le condizioni del difensore nerazzurro saranno rivalutate nella prossima settimana!

ОФИЦИЈАЛНО - Д'Амброзио, тестовите покажаа расеаност на медијалниот колатерален лигамент на левото колено. Условите на дефанзивецот на „нероаurурите“ ќе бидат преценети следната недела!
Скај известува декае биде 4-5 недели надвор од терените,е се врател за со Џенова и дербито со милан.

Види каков превод дава гугл, расеаност на медијален колатерален лигамент. Многу луд превод, расеан ти е лигаментот низ коленото. :pos:
Значи не му се скинати, само не знаат кај тераат во животот, ако добро разбрав?

Џ

Џонтра Волта

Гостин
А и овој па Урко вчера крвенка му ебам, земал апокалиптично сценарио напишал за Интер демек после поразот теорија немало да се вратат.
Истото го збореше и после испаѓањето од ЛШ групите па 5 по ред тепавме после тоа.

Убаво пиша и Стекот, да не се повторувам, играме само калчо лига сезонава и куп, некад на 3 некад на 7 дена е распоредот на утакмиците и све што треба е да се фиксираат одредени 12-13 играчи кои ќе играат цело време. Нема простор и време за ротации поголеми, нема ни потреба.
Фиксирај 11ка, Сарма, Миланче, Де Фрај, Бастони, Хакими, Барела, Брозовиќ, Видал, Јанг, Лаутаро и Лукаку. Плус измени Сенси, Санчез и уште еден лев бек да ротираат. Еј дај стварно нека се купи лев бек што игра со лева нога месецов па ако треба и Лукаку нека го продадат. Не можам Перишиќ да го гледам, иам океј мислење за него ко играч на Интер оверал ама со последниве партии оваа полусезона ме нервира стварно, мртовец класичен, вчера небо му допреа едно 2-3 центаршутеви.

Не се согласувам со Лупхол дека Санчез е ужасен цела сезона, ова вчера му беше најслаб настап у цела кариера. Претходно си играше сосема коректно за шансите кои ги доби. Добар играч е Алексис е сеа за платата што ја зима, годините и се почестите повреди, дали треба да се размислува за негово заминување летоска, би се согласил.

Друга работа, страшно ме интересира зошто не се негува пристапот од второто полувреме вчера против сите противници. Добро не баш толку јак пресинг и притисок ама барем 70% од тоа да го играат од почеток против други противници ќе ги газиме. Нема толку многу јаки екипи за да им се плашиш да ги притиснеш. Вчера да им влезеа од старт така на Сампа имаше 5 да примат у прво а не измислени играчи да ми праат кариера против Интер. Кој кур се тие Дамсгард, Торзби, Беречински, Агурело.

Што кур му текнало на Конте да се почнува полека и претпазливо, па уште ко ќе видам Сарма, Броз и Хакими/Бастони играат триаголници у петерец, не кур ми глуми Барса, рогни ја напред и удави ги со притисок.

Реално гледано ова вчера не е толку страшен пораз и некојси удар да бидеме реални, ние испопаѓавме психички пошто стварно очекувавме позитивен исход па затоа ни изгледа ко да сме изгубиле титула а уствари све е по старо на табелата ко и пред ова коло.
Некој ќе рече абе Јуве се доближува, епа што кур да праи бе Јувентус, ај да се одалечува ако не, божем Пескара се.
Тоа е тоа, Јувентус ќе фаќа форма и ќе се доближува нагоре, првите три екипи влагаат у борба за титула.

Следно играме со Рома, па Виола куп па 4 дена после со Јуве. Сите екипи се победливи ја да ви кажам. Рома сезонава јес да се у добра форма и океј екипа ама на дерби утакмиците нема ниедна победа ако не се лажам. Мада Рома ко екипа секад ни била проблем.
Јуве е најранлив сезонава, никад не бил покритичен и послаб у организација ко сезонава. Играат на блесок на индивидуалци.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.821
Поени од реакции
115.872
Значи не му се скинати, само не знаат кај тераат во животот, ако добро разбрав?
Да да, лигамент што нема цел моментално, лута низ коленото на Дамбо и за 4-5 недели се очекува да се премисли и да се врати пак на старото место.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Изгледа јас сум лигаментот на Дамброзио во некој паралелен изместен универзум чии креатори се Стек и Урко фрикопатите.
Веќе почнав да пишувам мејл за да се додаде зборов во merriam-webster речникот, не мораш ни да ми кажуваш.

Иначе, не викам дека Санчез е ужасен бе. Видал е ужасен, Санчез е што би рекол тој од Чернобил, not great..not terrible

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Реално гледано ова вчера не е толку страшен пораз и некојси удар да бидеме реални, ние испопаѓавме психички пошто стварно очекувавме позитивен исход па затоа ни изгледа ко да сме изгубиле титула а уствари све е по старо на табелата ко и пред ова коло.
Некој ќе рече абе Јуве се доближува, епа што кур да праи бе Јувентус, ај да се одалечува ако не, божем Пескара се.
Тоа е тоа, Јувентус ќе фаќа форма и ќе се доближува нагоре, првите три екипи влагаат у борба за титула.
Реално со победа ќе бевме на прво место со 2 бода предност. Реално киксо пртив Сампа не кошта 1во место моментално.
Реално НИШТО дури ни цел прв тим одморен не ни гарантираше 3 бода пртив Рома. Рома е незгоден противник во каква форма и да се.
Секој натпревар во првенство е битен, секој бод е битен.
Сигурни 3 бода против Сампа ќе не ставеа во подобра позиција, подобро сигурни 3 бода против послаб противник од идење ол ин против Рома. Пошо пер, како и да е и да ја прегориме Рома пак од 2 утакмици 3 бода ќе имаме освоени. А победа над Рома е потешко од победа над Сампа.
Не го сфаќам нашиов ментлитет бе, шо ми е гајле дали сме го прегазиле јуве или кротоне, 3 бода сме земале. Тоа е најбитно.

Само контехехе. Џабе чувањето прво, пак ги исфорсира сите што требаше да ги чува. Јебеш га, само да не земе Рома нас да не размонтира.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.917
Поени од реакции
17.882
Човеков е известувач за порталов од Италија и вика дека Кориере дело спорт пишувал дека Жанг го продавале Интер?!

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Човеков е известувач за порталов од Италија и вика дека Кориере дело спорт пишувал дека Жанг го продавале Интер?!

Сите весници во Италија со исклучок на Скај се тешко дно и тешка пропагандна машинерија. Никогаш не треба да се земаат здраво за готово вакви инсајдерски информации од овие розеви педерчиња.
Тенденциозно го напаѓаат Интер сите весници години наназад.

Чист булшит што беше демантиран на официјалната веб страна на Интер. Имаше пишувано на темава неколку страници поназад.

Од друга страна Интер ги интензивира преговорите со Али Баба за спонзорство само треба да го најдат Џек Ма пошто немало ни трага ни глас од него извесно време откако ја критикувал кинеската влада. :D

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.235
Поени од реакции
13.167

Влага некој нов инвеститор на кого кинезиве му продале минорен дел од акциите,така барем ја разбрав од статијата на fcinternews.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.917
Поени од реакции
17.882
Сите весници во Италија со исклучок на Скај се тешко дно и тешка пропагандна машинерија. Никогаш не треба да се земаат здраво за готово вакви инсајдерски информации од овие розеви педерчиња.
Тенденциозно го напаѓаат Интер сите весници години наназад.

Чист булшит што беше демантиран на официјалната веб страна на Интер. Имаше пишувано на темава неколку страници поназад.

Од друга страна Интер ги интензивира преговорите со Али Баба за спонзорство само треба да го најдат Џек Ма пошто немало ни трага ни глас од него извесно време откако ја критикувал кинеската влада. :D
За првото не знаев, дури и ми стана чудно со оглед дека знаеме колку напор вложуваат сештојадите, колку и да се сомневаме во нивната работа.

А за второто знам, нели и во неделата кажа коментаторот на гангрена, што ке биде одлична работа со оглед на мизерната заработка од Пирели.
Автоматски споено мислење:

Влага некој нов инвеститор на кого кинезиве му продале минорен дел од акциите,така барем ја разбрав од статијата на fcinternews.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Да де да, ама ова со целиот пакет ми е чудно. Ете Џонтра ми објасни дека е новинарска патка.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
А за второто знам, нели и во неделата кажа коментаторот на гангрена, што ке биде одлична работа со оглед на мизерната заработка од Пирели.
Врска немаат тие новинарите од Арена, читаат површно што пишуваат розевите и Тутоспорт.
Али Баба ќе купи акции од кинезите, е сеа за спонзор на дресот едно време имаше информации за Самсунг. Ништо чудно и Сунинг да пишува ко тренинг опремата што им е.
Ќе видиме, може и ништо да не испадне од ова.
Да де да, ама ова со целиот пакет ми е чудно. Ете Џонтра ми објасни дека е новинарска патка.
Не е ни патка ова, баш тенденциозен обид за дестабилизација на клубот. Милион примери има вакви и секогаш се појавуваат коа Интер ќе фати форма, ќе фати залет.

Само тужби и јавен демант му е мајката. Ете не мора скроз ко известување на интер.ит, доволно е на твитер да ги демантираат, увек коа ќе се појави глупост што нема врска.

Ќе го продавале Интер пошто има економска криза у Интер... ова Охис е па ќе пропадне ебате тоа глупите жабари. :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom