Одамна не сум видел баш квалитетни табли во Скопје. Секако, на тезгите на Бит пазар и во дуќанчињата позади нив, во уличето спроти Театарот на народностите ќе најдеш најголем избор. Не се квалитетни, ама не се ни скапи. Можеби тие ќе знаат да ти посочат. Исто така, евтина табла пред некоја година видов во ЏамбоKade mozam da najdam kvalitetna tabla (Backgammon)? Gi gledav voCity mall vo literatura, mnogu soleni. Sakam kvalitetna i ocekuvam da e skapa, ama ne kako sto se zaboravile oni so cenite
Во Тинекс маркети,,,kade može da najdam kinesko/japonski stapchinja za jadenje ili cel komplet ,,,
Во чаршија кај Мурат Пашина Џамија кај чешмите имам видено шарени, не знам колку се квалитетни, а не знам ни цена, одамна беше кога прашав.Kade mozam da najdam kvalitetna tabla (Backgammon)? Gi gledav voCity mall vo literatura, mnogu soleni. Sakam kvalitetna i ocekuvam da e skapa, ama ne kako sto se zaboravile oni so cenite
Јас имам магнетна од Џамбо, релативно ефтина, повеќе од 4 години мака нема. Често играме и табла и шах со истата и немам поплаки.Kade mozam da najdam kvalitetna tabla (Backgammon)? Gi gledav voCity mall vo literatura, mnogu soleni. Sakam kvalitetna i ocekuvam da e skapa, ama ne kako sto se zaboravile oni so cenite
@Lady_Paris за таа цена тешко освен ако не земиш некој половен тв..
Инаку од 7 и пол илјади нагоре се смарт тв хд...
Моја препорака не земај за таа цена бидејќи доста ќе сецка пример кога ќе гледаш јутјуб видеа и слично..
Подобрите се од 250 евра и нагоре
Во право сте. Ви благодарам на одговорите.како што ти кажа @nevermind364, додај пари земи подобар. Јас земав смарт, сестра ми зема андроид, long story short, јас го испушив со SMART TV a сестра ми е презадоволна, Favorit TV од АЛФИ, 43" мислам дека беше за некои 200-250 еври.
Дечки 10 години поминаа откога ми затребале за последне пат, па да прашам каде може да се купи празно цд DVD формат од 3-4 гига за режење. Прво што ми текна е фото студио, пазарче можеби? Колку цена се движат исто да не знае некој?
Ѕирни туј. Мош ќе најдеш.Kade mozam da najdam nesto kako set tegovi za vezbanje i klupa onlajn?
Знае ли некој човек/фирма што изработува вакви декорации со мов? Навистина немам идеја кај да прашам.
Kade mozam da najdam nesto kako set tegovi za vezbanje i klupa onlajn?
Kaко се чисти ова од прашина?Flower City | Skopje
Flower City, Skopje. 9,638 likes · 99 were here. Вертикални градини и декорации од презервирани растенwww.facebook.com
Ова е нивен одговор:
Вертикалните градини кои што ги изработуваме се 100% природни, наменете се строго за ентериери и не бараат никакво одржување. Инаку ги изработуваме според желбите на клиентитот и димензиите се флексибилни. Имаат 5 год гаранција, а во принцип траат повеќе од 10 год. Цените за основните варијанти на мов се од 200еур до 380 еур за м/2 зависно од типот на мов и дизајн.
Ги имам прашано пред 4месеци, претпоставувам цените се слични.