Дете, види, знам дека имаш психолошки проблеми. Поради истите, периодов си опседнат со мене, ме сталкаш и хистерично ми реплицираш на сите постови. Кои сте тоа „вие“ кои ве просветлувам? Јас зборувам со Дарлинг, ти дури имаш спротивни политички ставови од нејзе. Или тајно си фантазираш дека ти се обраќам и на тебе/вас со постов? о.О
Види, има начини да си помогнеш, најдобар од тие е психотерапија. Само немој да пробуеш да тролаш. За да тролаш ко што треба, потребна е елеганција и некоја форма на интелект, работи со кои си дефицитарен, очигледно. И више ако сакаш да ми се курчиш, прочитај што сум пишал и пиши нешто подуховито и попаметно што е у контекст на тоа што го пишав, вака напаѓаш страшила. Постов ти е ајќу 2, а и мрзам вакви хистерични човечиња ко тебе, патетичен си до курца. Увек вака се фиксираш на луѓе што те повредиле емотивно? Ама тебе све те гаѓа емотивно, не?
Ти си личност со видни емотивни проблеми, а фиксацијата со мене нема да ти го подобри психолошкото стање. Поинтересен беше кога зборуваше, со 2 гледани видеа од Јутјуб, за ДМТ и за катапултирање души. Сега си досаден оток. Ваљда и у вистински живот вака отекуеш и луѓе, па те избегнуваат. Совет, мајндфулнес помага за anger management issues. Или шибни хелекс и по некој трамадол, ко нов ќе бидеш. Со лесно.