- Член од
- 3 август 2015
- Мислења
- 1.722
- Поени од реакции
- 2.958
Vo nedela i 100 pati da proveres nema aberСекој ден провервам ексик веќе
Vo nedela i 100 pati da proveres nema aberСекој ден провервам ексик веќе
Mene pa jotova mi spomna nesto za denes deka ke imalo pa ke vidime sto ke bidiMomentalno pravat popis vo min za pravda mojot posrednik imal urgencija sega e vo Sofia vika site se zauzeti,tesko promena vo statusi bar dodeka ne zavrsat uste nekoj den taka bar vika...
i ja cekam vo rok od 1 2 sati da izleze ukaz pa ke vidimeMene pa jotova mi spomna nesto za denes deka ke imalo pa ke vidime sto ke bidi
Ti cestitam! Ti treba edinstveno formular za da vneses podatoci za adresa vo BG. Ako si preku posrednik prasaj go nego, koja adresa da ja prijavis i nosi 10eur (vo taa valuta) koga kje go podigas ukazot. Pretpostavuvam deka znaes, sega samo so zakazuvanje, za podiganje ukaz. Javi se da ti dadat termin.Zdravo na site najprvo srekjni praznici
sakam da ve prasam
za podignuvanje na ukaz od ambasada vo skopje shto treba da nosam
Uplatnica 25e vo uni banka
dve sliki pasoski format
dve kopii od pasosh
dali treba na nesto da napravam prevod
drugar mi kazha na notar trebalo da se uplakja vamu tamu
stvarno ne go razbrav
fala vi mnogu, ubava vecer
Nesto ne gledam Ukaz...Mene pa jotova mi spomna nesto za denes deka ke imalo pa ke vidime sto ke bidi
Указот ми бил потпишан на 23.10.2020 а во систем излезе на 19.11.2020A kolku vreme kasnat so statusite? Ima nekoj pretpostavka?
Јас чекав точно еден месец.Здраво, дали некој може да ми каже колку време се чека државјанството преку амбасада (овој период)? Имам указ, планирам државјанството преку амбасада да го земам.
Благодарам
U globala 1do 2 meseci kasnat So objavuvanje.... Taka Da.... jas avgust potpisan. Objaven septemvri....Указот ми бил потпишан на 23.10.2020 а во систем излезе на 19.11.2020
Автоматски споено мислење:
Јас чекав точно еден месец.
1 do 2 meseci zavisi od srekjaA kolku vreme kasnat so statusite? Ima nekoj pretpostavka?
Ako e taka site so mesec juni se potpisaniU globala 1do 2 meseci kasnat So objavuvanje.... Taka Da.... jas avgust potpisan. Objaven septemvri....
Автоматски споено мислење:
1 do 2 meseci zavisi od srekja
Tocno 11 Ukazi od koi prebacia od 2019g 11 Ukazi, od 183 do 203,a Ukaz broj 1 e objaven na 28 januariКолку укази имаше во јануари 2020?
I love you BigoKolku za info.... Pismata od opstinite Se stignati ( oktomvri mesec koj podignal drzavjanstvo) prasyvajte vo ambasada I PO posrednicite