Jer imaju mestruaciu bice 7 dana pa opet u zelenoPozdrav ljudi i srecna nova godina! Imam jedno pitanje, da li ima veze zato sto su mi slova postala crvena. Kad sam prosli put gledao bila su zelena.?
Haha pozdrav druzeJer imaju mestruaciu bice 7 dana pa opet u zeleno
2799/2017 intervju bil noemvri 2018gToj ne e od juli avgust polozitelno ne znae ni Sam kogaj bil na intervju nagagja
Тој бил со документи од братучед2799/2017 intervju bil noemvri 2018gi jas bev noemvri 2018 iskreno covekov e pred mene ja sum 25 juni polozitelno,ama sum 494/2018 do sega go imaat cel juni obraboteno taka da nee loso site od juni da se proverite ne daj boze da ne imate otkaz ili uste ste polozitelna
![]()
Dobro de toa e user namot za proverka na status,prepiska e drugo,ko sto trgnalo dodeka ne vidite Ukaz nisto nee sigurnoТој бил со документи од братучед
Како 2799 ?
Јас сум 22000 почетокот на декември 2018 интервју во Софија.
Ne se mrzi vo odnos na polozitelen status,i posto zborite za otkazi,jas cekav 4 meseci finalna,a covek sto cekase isti datum ko mene dobi otkaz skoro mesec ipol pred jas da vlezam polozitelno taka da i polozitelna i iste statusi najmalce 2 meseci se dobiva otkaz pred da ti se smeni statusot znaci vo napred 2 meseci gi rabotat!Ajde od utre pocnuvaat so rabota mrzite, i se nadevam deka ke im se prosireni komisiite. Lani citav deka od 2021 ke se ceka mnogu pomalku za drzavjanstvo.
Good luck everyone![]()
Drze voda muabetoNe se mrzi vo odnos na polozitelen status,i posto zborite za otkazi,jas cekav 4 meseci finalna,a covek sto cekase isti datum ko mene dobi otkaz skoro mesec ipol pred jas da vlezam polozitelno taka da i polozitelna i iste statusi najmalce 2 meseci se dobiva otkaz pred da ti se smeni statusot znaci vo napred 2 meseci gi rabotat!
Hvala puno na informacijiJer imaju mestruaciu bice 7 dana pa opet u zeleno