Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Добро бе, навистина мислите дека е можно да не го откупат, а дода веќе 10 милиони?

Одлична стратегија мора да се признае. Вака и за Бенасер едно време јадевте трици па сеа се молите да се врати. Точно е дека овој натпревар Тонали беше очаен и напраи глупост ама стварно нема потреба од вакво трескање од земја што го праите.

Абе човек, Бенасер и кога беше очаен, се гледаше дека има квалитети детето, гризеше на терен, праеше вишок, едини проблем кај него беше шо губеше топки, Тонали еден ебан квалитет нема покажано, НИШТО. Се крие зад играчи, несака да прими топка ко прво, додава на играч шо е најблиску до него, никаква асална креативна диагонала, никаков вишок неможе да напраи, и коа се обидуе да ја води топката ја губи. Слушај ме, највеќе шо може да биде од него е Монтоливо.
Автоматски споено мислење:

Добро бе, навистина мислите дека е можно да не го откупат, а дода веќе 10 милиони?

А поарно ли е за ваква превара од играч да шитнат уше 30тина?

А поарно ли е за ваква превара од играч да шитнат уше 30тина?

Не знам што е подобро, но не ми изгледа реално да се откажат од фудбалер за кого веќе дале 10 милиони.

Pa so ogled na toa sto bmw-vo e zolto jas ne bi go zemal.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Не ти дали би, туку дали мислиш дека Милан ќе направи така....

Курот да му го јадете на Тонали :icon_lol: , 20 години има нормално дека не е за прва постава за тим што е на врв на табела. Како ништо не играл, имаше неколку топки у прошли утакмици што Кеси и или Крунич уште 100 сезони да играат нема да ги дадат.

Да има уште многу простор за подобрување, пред се на игра без топка и на менталитет, не е во класата на играчи како Меси или Мбапе па на 20 години да разара, али за тоа не го купивме 105 миљона него 25.

Ете ви го Крунич колку не може полошо да изигра. Цела среќа го утнаа пеналот.

Значи во денешниот фудбал најбитно е да имаш добар агент и успеваш сигурно. Прав доказ за тоа е Далот и Крунич. Овие двајца треба да бидат пример на сите деца кој сакат да бидат фудбалери со добар агент ќе играат во клубови како Милан,Јунајтед итн.

Повеќе му одговара со тројца во средина, повеќе слобода и каде нема дефанзивни задачи.
Кога веќе го имаат мора да го прилагодат на оваа формација со двајца.
Исто важи и за Крунич тој не е за оваа формација, ама ќе играат кога не земаа соодветен играч.

Не знам што е подобро, но не ми изгледа реално да се откажат од фудбалер за кого веќе дале 10 милиони.

Не ти дали би, туку дали мислиш дека Милан ќе направи така....

Зависи што сакаш да презентираш.

1) Сега ми е моментот сакам да се вратам на голема врата и не можам да си дозволам грешка и ми треба буст одма. Може да се пренесе порака дека грешки се прават ама не се толерираат.

2) Не ми е битен моментот. Ќе развивам играчи додека да им пукне к.. на тие што стварно ги бива во екипа и кога нема да можам да им дадам 7 милиони плата (пошто само со тоа ќе можам да ги задржам) ќе правам ре-билд пак.

Тие се единствените 2 сценарија. Второво го видовме во Арсенал после заминувањето на Анри и замените како Фабрегас Насри Адебајор Сања Клиши Фламини.. Сите овие играчи повеќе успеси направија во пост Арсенал кариерата отколку во периодот додека беа развивани.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Последно уредено:
Колку имаме среќа толку и несреќа.

Конти ако остане фит ќе ни е големо засилување на таа страна.

Сега еден лузерски коментар:

"На следната против Јуве и со нерешено сум задоволен." :oops:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom