Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Eto, ljudi se zajebavaju sa diogen listom javno, baš nije u redu, i naravno da sada za većinu koja je dobila od dobrih ljudi i samo čuvala i gledala ništa

i ja sam je dobio i sad cu gledati u crn ekran takvi smo mi

To ti kazem:) Stari vuk izgubio kontrolu:)
ma kakav gubitak kontrole, (ja hteo, ja uradio, sale nikad na odmet) nego mi nije jasno sto ljudi ne citaju i sto trce pred rudu (svaka lista prestaje sa radom, ali se ni jedna ne gasi)

Последно уредено:
Kako se ne gasi??'sta se sve upropastilo otice i diogen...toliko se o tome iznosi raspravlja(recice neko pa o cemu raspravljati?)
Neke stvari nisu za javno postavljanje tj.raspravu barem ne u potpunosti....pitajte podelite na pm..cak i pitanja neka su suvišna javno postaviti.
Eto da pomognemo gazdi mada i on to zna gazda promeni debug i da te vise ne zezaju..miran si nece vise niko gledati diogen.
Pozdrav

lista je stala dali je ugasena neznam mozda neko posalje drugu nikad se ne zna sta moze upasti u saducic

lista je stala dali je ugasena neznam mozda neko posalje drugu nikad se ne zna sta moze upasti u saducic
Poenta je ne navijam da propadne skroz.Priča je ali znaju to mnogi...Dobro posećen forum posecuju gazde tj.njihovi...
Lista će stati jednom,dva puta 10 puta i ako tako ide ,gazda preduzme korake i zaboravite na listu.Neče dozvoliti da mu se nakače hiljade na crno ...to se moze izbeci znate kako..al
Ne bi da polemisem i necu vise žao mi je diogena dobar je morate se sloziti....

Kako se ne gasi??'sta se sve upropastilo otice i diogen...toliko se o tome iznosi raspravlja(recice neko pa o cemu raspravljati?)
Neke stvari nisu za javno postavljanje tj.raspravu barem ne u potpunosti....pitajte podelite na pm..cak i pitanja neka su suvišna javno postaviti.
Eto da pomognemo gazdi mada i on to zna gazda promeni debug i da te vise ne zezaju..miran si nece vise niko gledati diogen.
Pozdrav
Drug bez zamere sa takvim stavom na forumu ces imat samo staljine,tite i sponzoruse jeb...

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom