ova sto radi ?javna je na mnogim forumima
ako se nasalim, mozda se naljutis, kasnis brate, kasnis
To ti kazem Stari vuk izgubio kontrolunije javna ova, sto moze da se gleda (au, u sta sam se ja upustio, sto mi je ovo trebalo)
ma kakav gubitak kontrole, (ja hteo, ja uradio, sale nikad na odmet) nego mi nije jasno sto ljudi ne citaju i sto trce pred rudu (svaka lista prestaje sa radom, ali se ni jedna ne gasi)To ti kazem Stari vuk izgubio kontrolu
Poenta je ne navijam da propadne skroz.Priča je ali znaju to mnogi...Dobro posećen forum posecuju gazde tj.njihovi...lista je stala dali je ugasena neznam mozda neko posalje drugu nikad se ne zna sta moze upasti u saducic
Taj sajt je obicno sranje. Nista se tu ne moze naci da pravo radi.Ja neznam kakva je tajna za ovu listu kad je javna i svi znaju sa ovaj sajt http://iptvhit.com/freeiptv
Автоматски споено мислење:
Drug bez zamere sa takvim stavom na forumu ces imat samo staljine,tite i sponzoruse jeb...Kako se ne gasi??'sta se sve upropastilo otice i diogen...toliko se o tome iznosi raspravlja(recice neko pa o cemu raspravljati?)
Neke stvari nisu za javno postavljanje tj.raspravu barem ne u potpunosti....pitajte podelite na pm..cak i pitanja neka su suvišna javno postaviti.
Eto da pomognemo gazdi mada i on to zna gazda promeni debug i da te vise ne zezaju..miran si nece vise niko gledati diogen.
Pozdrav