Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Eto, ljudi se zajebavaju sa diogen listom javno, baš nije u redu, i naravno da sada za većinu koja je dobila od dobrih ljudi i samo čuvala i gledala ništa

i ja sam je dobio i sad cu gledati u crn ekran takvi smo mi

To ti kazem:) Stari vuk izgubio kontrolu:)
ma kakav gubitak kontrole, (ja hteo, ja uradio, sale nikad na odmet) nego mi nije jasno sto ljudi ne citaju i sto trce pred rudu (svaka lista prestaje sa radom, ali se ni jedna ne gasi)

Последно уредено:
Kako se ne gasi??'sta se sve upropastilo otice i diogen...toliko se o tome iznosi raspravlja(recice neko pa o cemu raspravljati?)
Neke stvari nisu za javno postavljanje tj.raspravu barem ne u potpunosti....pitajte podelite na pm..cak i pitanja neka su suvišna javno postaviti.
Eto da pomognemo gazdi mada i on to zna gazda promeni debug i da te vise ne zezaju..miran si nece vise niko gledati diogen.
Pozdrav

lista je stala dali je ugasena neznam mozda neko posalje drugu nikad se ne zna sta moze upasti u saducic

lista je stala dali je ugasena neznam mozda neko posalje drugu nikad se ne zna sta moze upasti u saducic
Poenta je ne navijam da propadne skroz.Priča je ali znaju to mnogi...Dobro posećen forum posecuju gazde tj.njihovi...
Lista će stati jednom,dva puta 10 puta i ako tako ide ,gazda preduzme korake i zaboravite na listu.Neče dozvoliti da mu se nakače hiljade na crno ...to se moze izbeci znate kako..al
Ne bi da polemisem i necu vise žao mi je diogena dobar je morate se sloziti....

Kako se ne gasi??'sta se sve upropastilo otice i diogen...toliko se o tome iznosi raspravlja(recice neko pa o cemu raspravljati?)
Neke stvari nisu za javno postavljanje tj.raspravu barem ne u potpunosti....pitajte podelite na pm..cak i pitanja neka su suvišna javno postaviti.
Eto da pomognemo gazdi mada i on to zna gazda promeni debug i da te vise ne zezaju..miran si nece vise niko gledati diogen.
Pozdrav
Drug bez zamere sa takvim stavom na forumu ces imat samo staljine,tite i sponzoruse jeb...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom