Darling
High Value
Uf, zaebano, ama najubavo e vie megusebno da si se presmetate vo taa polemika.Иронијата да е поголема они бараат права според рамковниот договор.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Uf, zaebano, ama najubavo e vie megusebno da si se presmetate vo taa polemika.Иронијата да е поголема они бараат права според рамковниот договор.
Не, мене искрено не ми пречи и другите малцинства да имаат минимални човекови права.Uf, zaebano, ama najubavo e vie megusebno da si se presmetate vo taa polemika.
Puno, covekovo pravo e da imas obrazovanie, medicina, sloboda na govor i dvizenje, ne uslovuvanje na politicki partii za vlada i rabotni mesta u drzavna administracija.Не, мене искрено не ми пречи и другите малцинства да имаат минимални човекови права.
Во случај модераторот не ја видел пријавата, зошто се толерира членов во форумов, ако е алтер его на некој од вас сосема разбирливо е.
Зaстaни у рaзгoвoр сo oвaa oд пoстoт и спoмни ш.иптaри,oдмa ке те прекoри дa не ги вреѓaш и декa цел живoт живееле сo "Албaнците" и никoгaш немaле прoблем,ете и првиoт сoсед и бил Албaнец секoгaш сoживoтoт гo негувaле,пa и стaрите претхoднo никoгaш никaкoв прoблем немaле.Инaче зa 4-5 гoдини куќaтa штo им вреди 80.000€ ке му јa прoдaдaт нa истиoт тoј сoсед зa 45.000€ и сo пaрите ке купaт гaрсoњерa у Тaфтaлиџе,не декa им билo лoшo сo Албaнците,тaкa се пoгoдилo,oдлучиле дa се преселaтТуркошиптаpите фрлаат петарди на непознати пешаци со кучиња во Ченто и се кезат, само метак у чело и добро ебење на бричени жени и ќерки е лек за таа дива и гнасна хорда
![]()
Natasa Nikolova
Дечки, Ова на видеото е брат ми и нашето куче. Денес додека се шетале низ населба , дечките во видеово без никаква причина ( од забава ) му фрлиле петарда и за да се пофалат го објавиле. Никој не...facebook.com
Мислам дека претходната држава требала да биде поригорозна спрема нив...сега ги трпиме последиците од тоа.Гo знaевме и ние нa времетo,78мa сум јaс.Имaм у пoдрум едни "мaртинки"oд времетo,си ги чувaм зa спoмен.Кoлку нoсеви,јaбучици и зуби имaaт скршенo и изместенo,ех дa имaaт устa дa збoрaт.Уoпште немa дa ми биде кривo штo небaњaт љoк ке му јa ебе женaтa,инaку медицинскa сестрa нa некoј Мaксимилијaн зa дa јa зaдржи нa рaбoтa нa клиникa
Мислам дека претходната држава требала да биде поригорозна спрема нив...сега ги трпиме последиците од тоа.
45 години да имаш апсолутна власт и ништо да не направиш е поразително.
И јас тоа се чудам...кога некој ќе ви спомне дека геноцид на штеточини и паразити е нешто лошо прашајте го дали би живеел во Јужна Америка или САД - едни од овие имаат извршено геноцид врз домородците...
Или дали не би живеел во Белгија или Англија - нации кои што им ебаа матер на пола свет а црнците до пред 50 години ги чуваа во золошка.
Колку и да е сурово тоа е ЕДИНСТВЕНО решение за функционална држава.
Во меѓувреме ние сме најмирољубиви и немаме извршено никаков "геноцид" туку напротив живееме со тн Рамковен Договор и ""соживот"" па затоа сме на чмарот на Европа заедно со вилаети и исис камп-протекторати како албанија и 'косово'.
Едноставно неможеш со канцер да имаш соживот пошто кога тогаш ќе те убие, подобро да се отстрани во што порана фаза.
Државава е убедливо најлиберална или една од најлибералнитр во свет пошто трпи и храни канцер 20 години. Ние не само што немаме туку и страшно ни фали опасна Исламофобија ако сакаме да опстанеме.
За нас приказната е завршена....и Хрватска и Словенија, само држави без шиптаpи и цигани се прави држави тука, другото сѐ е импровизирање.
Муслиманските хорди хараат у држави каде голем процент од мажите се со неодреден пол,како нашава со новиве генерации
Избришав то шо мислев.Во случај модераторот не ја видел пријавата, зошто се толерира членов во форумов, ако е алтер его на некој од вас сосема разбирливо е.
Србите имаа на времето цела концепција направено за иселување на Арнаутите, последниот бран на присилно иселување во Турција бил запрен со почнувањето на втората светска војна.Мислам дека претходната држава требала да биде поригорозна спрема нив...сега ги трпиме последиците од тоа.
45 години да имаш апсолутна власт и ништо да не направиш е поразително.
„ | Arnaute je nemoguće suzbiti samo postupnom kolonizacijom ... Jedini način i jedino sredstvo to je brutalna sila jedne organizovane državne vlasti, u čemu smo mi uvek bili iznad njih. |