Тешко во кочани да победете...ние сме вмровски град...нема проблем...наредниот градоначалник е мој другар...ќе ургираме...само вие победете...мора да се знаат мегу нив...4 Коњ на ц6
Нека дојде ВМРО на власт ќе правиме бизнис ја и ти, ем да ми помогнеш некој директор да ме стават.
Што викал Ошо за постоење на демони?Тешко во кочани да победете...ние сме вмровски град...нема проблем...наредниот градоначалник е мој другар...ќе ургираме...само вие победете...мора да се знаат мегу нив...
хехехехе...али требе да ме пуштиш да победам..ако не ...
Намерно ми праиш вака..да изгубам медитација и да згрешам во егзошаховската докрина за да победиш...
5. д3
Епа он бил жив ѓавол....ти да направиш 40 мл долари требе да си демон....плус 98ролс ројс...плус авион...ехеее..жив ѓавол...поголем од кроули...сироткиот, динар не направил..сите пари за дрога ги потрошил..Што викал Ошо за постоење на демони?
5. Коњ на ф6
Плус си боцкал млади женски.....свака част, ем ги просветлувал ем уживалЕпа он бил жив ѓавол....ти да направиш 40 мл долари требе да си демон....плус 98ролс ројс...плус авион...ехеее..жив ѓавол...поголем од кроули...сироткиот, динар не направил..сите пари за дрога ги потрошил..
5. 0-0
Боди..абе сексуалната медитација е најдобра...Плус си боцкал млади женски.....свака част, ем ги просветлувал ем уживал
5 д5
Хахахахх не сум го знаел ова со тестирањето, добро изгледа како праксаБоди..абе сексуалната медитација е најдобра...
Знаеш која била неговата филозофија за сексот?
Едно девојче требе цело село да проба....и кој и е најдобар со него да се мажи. Така после мирна ќе си биде....исто важи и за машките. ова ќе ти одговара на тебе а....ти да не сакаш и од мојто село нешто а?..јас од вашето пробав...
7. ехд5
СФе е добро од Ошо...само кој да го разбере...абе човек со 2 факултета....кроули осмо оделение..Хахахахх не сум го знаел ова со тестирањето, добро изгледа како пракса
7 коњ на д5
Чафки ми го испија мозокот, само на секс мислам...кажуј лекСФе е добро од Ошо...само кој да го разбере...абе човек со 2 факултета....кроули осмо оделение..
8. Те1+
Епа знаеш го Баге сигурно, и он по чашката е... едно време само бугарките на Планет гледаше... аххх Глорија викаше.... лани ојде у пензија... чича ми е...Верно...брат абе така зборат по селата ...јас од град сум...
Го знам џет сетот на Виница...постарите генерации...
Немаше тогај Ошо...све пијандури бефме...
Ошо скроз у појам го објаснува Гови....Хахахахх не сум го знаел ова со тестирањето, добро изгледа како пракса
7 коњ на д5
Мајка десница никад није плакала...хахахахаха..Чафки ми го испија мозокот, само на секс мислам...кажуј лек
8. ловец на е7
Го дркам по два три саати, џабеМајка десница никад није плакала...хахахахаха..
Јака енергија...оди цепи дрва...ќе ти помине ВИСТИНСКАТА ВОЉА...
9. Ахд5
По која линија чича бе......ас не сум по чашата..по шишето сам... он Ошо знае ли га?Епа знаеш го Баге сигурно, и он по чашката е... едно време само бугарките на Планет гледаше... аххх Глорија викаше.... лани ојде у пензија... чича ми е...
Ошо скроз у појам го објаснува Гови....
Mozebi Osho sakal da bide stand up komichar, ama mnogu luge seriozno pocnale da go sfakaat pa storil sekta nesakajki.4 Коњ на ц6
Нека дојде ВМРО на власт ќе правиме бизнис ја и ти, ем да ми помогнеш некој директор да ме стават.
Автоматски споено мислење:
Да поновимо четиво
Ошо е цар , кој не го сфатил му купуел ролс ројсчиња, кој го сфатил се смеел со него и сфатил дека све исто му е ако му купи ролс ројсче......уствари животов е џст момент, и све си е како треба.Mozebi Osho sakal da bide stand up komichar, ama mnogu luge seriozno pocnale da go sfakaat pa storil sekta nesakajki.