Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Ако го земат Заза тоа ќе биди одлична аквизиција за четврт напаѓач.....класи разлика спрема Еспосито и Пинамоти...барем ќе можи да го одмора Лукаку...плус и нема да се тресиме да не се повреди некој од Лукаку или Мартинез кога ќе го нема Санчез....а вообичаено Санчез често се повредува и Конте е остаен на милост и немилост да го игра Перишич напаѓач ако некој се повреди од двојката.

Друга работа...екипата плачи за лев бек и за средина јака...ама за средина кој и да се земи или да се прават филмој е за џабе...Конте знајме дека е психопат и пак ќе го игра Гаљардини.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ериксен, Наинголан, Весино, Перишиќ се за продавање зимово. Од овие сигурно си идат Ериксен и Раџа, за Весино не се знае дали ќе има понуди пошто беше повреден 1 година, за Перишиќ ако стигне понуда ќе ја прифатат.

Маркос Алонсо или Емерсон Палмиери опции за лев бек.
Родриго Де Паул најчесто се спомнува ко засилување за у везниот ред и нападот.
Исто и Папу Гомез за у напад. Се појави некоја луда информација за Дони Ван Де Бек.
Еве и од денес Симоне Заза за замена на Лукаку.

3-4 играчи зимаат сигурно.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
3-4 играчи зимаат сигурно.
Веројатно 3 играчи...еден копач на средина , Заза ако дојди или онај Лазања за четври напаѓач, и лев бек некој за без пари...оут ќе одат Нанголан и Ериксен веројатно...за Перишич не сум сигурен.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.316
Поени од реакции
11.691
Најдоброто сценарио што може да се случи за нас со Конте е да се освои ваква шугава титула, со канцер игра и после тоа да ЗАМИНИ. Значи нема др сценарио во кое што сме чар.
Немој случајно да слушнам изговори ако освои дека треба да му се даде уште 1-2 год да се поправи во ЛШ.
Не не не, надвор од умот е тоа. Не сакам да изгубиме уште 1-2 год за нешто толку очигледно. Играва што ја играме ке ја играме па ако сака и прајм Чави и Меси да ги имаме во тимот.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.877
Поени од реакции
23.447
2020 година:

Дамброзио - 7 голови
Икарди - 8 голови (хет трик во куп натпревар)
Перишиќ - 6 голови

Лукаку - 40

*не ги рачунав пријателските средби.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.511
Поени од реакции
114.617
2020 година:

Дамброзио - 7 голови
Икарди - 8 голови (хет трик во куп натпревар)
Перишиќ - 6 голови

Лукаку - 40

*не ги рачунав пријателските средби.
Не ми е нешо цел да го бранам али очаен ти е спинов, повреден е Икарди.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
Башка што Икарди игра со Нејмар и Мбапе,а Лукаку со Љамчевски :D
По мене Мауро е бољи играч,али ај да не ви развивам глупи дискусии.

Sent from my SM-A920F using Tapatalk

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Икарди синката ништо чудно догодина да игра во Милан...така се наместени коцките.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.877
Поени од реакции
23.447
Па Дамброзио е повеќе на клупа годинава отколку на терен.
Еве ако баш треба да мериме, Дамброзио има 380 минути сезонава и три гола, Икарди 350 и 2 гола.
Сакаш минутажа и за претходна сезона оваа година?
Дамбро 650 минути - 3 гола
Икарди 550 минути - 3 гола

* само лигашки натпревари се минутиве и головите.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.511
Поени од реакции
114.617
Па Дамброзио е повеќе на клупа годинава отколку на терен.
Еве ако баш треба да мериме, Дамброзио има 380 минути сезонава и три гола, Икарди 350 и 2 гола.
Сакаш минутажа и за претходна сезона оваа година?
Дамбро 650 минути - 3 гола
Икарди 550 минути - 3 гола

* само лигашки натпревари се минутиве и головите.
Добро брат слаб играч е Икарди сфативме не мора поише. У меѓувреме освои титули у Франција и играше финале ЛШ, додека Интер и Лукаку.. Hhhh

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.877
Поени од реакции
23.447
Добро брат слаб играч е Икарди сфативме не мора поише. У меѓувреме освои титули у Франција и играше финале ЛШ, додека Интер и Лукаку.. Hhhh
Многу си напнат, не ме цитирај ако не ти се праи муабет на таа тема.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.194
Поени од реакции
13.049
Икарди е подобар напаѓач од лукаку.
Лукаку е зверотиња и подобар тимски играч од Икарди ама за осет за гол,прием на топка и позиционирање Икарди е класа над нигеров.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.061
Поени од реакции
45.832
Икарди е подобар напаѓач од лукаку.
Лукаку е зверотиња и подобар тимски играч од Икарди ама за осет за гол,прием на топка и позиционирање Икарди е класа над нигеров.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk
I imobile ima bolji oset za gol od lukaku, odnosno finishing, toa go pravi klasa nad lukaku ?
Klasa bil ikardi nad lukaku, toa znaci deka ikardi e top 3 napagac u svet momentalno i eden od najdobrite opsto u zadnji 20 godini.
Sekako deka e klasa, toa sto e bolji finisher ne go pravi pod difolt i bolji igrac ili klasa nad nekogo, zasto Ikardi ako timot ne mu igra, sansite deka on nema da postoi na teren se ogromni, nevidliv ke e vo 95% od takvite natprevari, ko sto i bilo slucaj vo mal milion navrati.

Lukaku ne e bolji finiser, ne e bolji finiser i od imobile, ama za razlika od dvajcava znae da dava i solo golovi sto sekako bese golemo iznenaduvanje bidejki nikoj toa ne go ocekuvase od nego pred da dojde tuka, odnosno da iskopa golem broj na golovi od nisto sto mnogu retko e slucaj so profil na igraci ko ikardi, da zeme topka od centar i ko tenk da ja razbie cela odbrana na timot, nesto sto porano adriano go pravese vo inter.

Losata strana za lukaku e finisot i priemot, radi negovata konstitucija, ali u nieden univerzum ovoj ne e klasa pod ikardi, nema apsolutno nikakva osnova za ovoj muabet i u najmala raka ova e smesno i isforsirano, potvrda za toa se negovite igri vo Inter kade ima brojki sto vazele za ronaldo i vieri. Inter so zaminuvanjeto na Ikardi nisto ne izgubi tokmu poradi lukaku i brojkite sto stojat pozadi nego, da bese ovoj klasa poslab, i Inter ke bea klasa poslabi i namesto da grebat za ls, ke zavrsuvaa pak pod toa mesto i osetno ke se osetese toa deka ikardi veke ne e del od timot.

p.s. Za (rekordnite) brojki na lukaku, treba da go zemes i vo predvid faktot deka se vo defanzivna 352 formacija, sto dopolnitelno davaat tezina na toa sto on, ko '' klasa poslab '' od ikardi, go napravil za Inter do sega, i prodolzuva so istoto i vtora godina po red.

Kajgana Shop

На врв Bottom