Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Спас за вардар кога сдс ке падне од власт, до тогаш господ напомош
Па кај си ти легендо!? Изворот за германските инвеститори. До кај е работава ќе ни кажеш како добро информиран...

Што се замараш да му објаснуеш? Како он да не разбира. Видиш дек се прави будала. Поента му беше затој што е од СДСМ навивачи се буниле. Да бил од ВМРО градоначалник немало да се бунит. Он си мисли свите навивачи на Вардар имат партиску на ВМРО и слику од Црни Груја дома.
Дечкото навива за Шкендија.
Исто не ја сфаќам поентата со Коце Трајановски. За што е крив Коцката? :D

1.Камчев со партиските впјници како Симев и Мирко.
2. Самсоненко во приказната е оштеѕена страна донекаде. Се изнафрли пара, за да му го начукаат на крај. Он е бизнисмен, го боли курац за Вардар. Кожата му ја одраа полтрониве, па се кладам дека пола долгови се направени од самите нив и сигурно и они чекаат некоја оштета. Сепак самс требаше да биде херпј до крај, секако ќе добиеше поддршка од Комити, да излезе и да каже каква е работата, а не да игра по нивни ноти.
3. Цело СДС што не сака да ја реши ситуацијата. Решенијата се или да подмират долг (ни јас да бев градоначалник немаше да го покријам) или да потегнат тужба. Па они се на власт, ако сакам за 5 минути ќе го земам клувот и пет евра нема да им дадам на оние на кои им должам. Нека се угледаат на бате Сале, се' се може ако се сака. Ама не се сака, затоа што Слога и Шкендија треба да се први.

Дечкото навива за Шкендија.
Исто не ја сфаќам поентата со Коце Трајановски. За што е крив Коцката? :D

1.Камчев со партиските впјници како Симев и Мирко.
2. Самсоненко во приказната е оштеѕена страна донекаде. Се изнафрли пара, за да му го начукаат на крај. Он е бизнисмен, го боли курац за Вардар. Кожата му ја одраа полтрониве, па се кладам дека пола долгови се направени од самите нив и сигурно и они чекаат некоја оштета. Сепак самс требаше да биде херпј до крај, секако ќе добиеше поддршка од Комити, да излезе и да каже каква е работата, а не да игра по нивни ноти.
3. Цело СДС што не сака да ја реши ситуацијата. Решенијата се или да подмират долг (ни јас да бев градоначалник немаше да го покријам) или да потегнат тужба. Па они се на власт, ако сакам за 5 минути ќе го земам клувот и пет евра нема да им дадам на оние на кои им должам. Нека се угледаат на бате Сале, се' се може ако се сака. Ама не се сака, затоа што Слога и Шкендија треба да се први.

Не е битно за кога навива, него прави се мутав он. Знам на куде га тера муабет. Коце не га ни примети, дури с'к виде дека и њега га има.

1.Камчев два пути до с'к направи срање и си отиде. Прво 2010-11 и еве с'к па.
2. Самсоненко у овуј ситуацију испадна како Трифун с'с банкуту његову. Никој не му е крив што вработија лопови.
3. СДС ништо не решиле у државуту, сигурно ќе се сполетит овој да га решив. Ама ти си обичан смртник одма ќе ти гу блокират трансакциску и денар од плату нема да видиш. Траву ли ќе пасеш? На некога му одговара Вардар да пропадне и тој е цела работа.

Не е битно за кога навива, него прави се мутав он. Знам на куде га тера муабет. Коце не га ни примети, дури с'к виде дека и њега га има.
Не бил Коце, толку гледам и јас хаха
Трајановски ми се виде, а Трајковски пишувало. Не го ни знаев ликот, испадна дека бил на ПУИГ директор. Извинување :D

Па кај си ти легендо!? Изворот за германските инвеститори. До кај е работава ќе ни кажеш како добро информиран...
Политика е во прашање, самс може долгот да го исплати у 2 минути и да се предаде на град Скопје али сепак ќе се гура со аванси на рака се до локални (последен обид на жмро ) а играчи ќе играат своеволно за саморекламација

Не бил Коце, толку гледам и јас хаха
Трајановски ми се виде, а Трајковски пишувало.

Епа ништо, треба на очно да идемо двујцата. Ако најдеш доброг доктора, пиши и ја да отиду да се проверу. :pos:

Политика е во прашање, самс може долгот да го исплати у 2 минути и да се предаде на град Скопје али сепак ќе се гура со аванси на рака се до локални (последен обид на жмро ) а играчи ќе играат своеволно за саморекламација
Друже оваа прикаска е изгледана више 3-4 пути. Пак ли со истата фора? Аман више со таа политика во ФК Вардар...

Дај доста шириш лажни вести тука. Од Германци до крај на година у ФК Вардар, сеа до локални стигна!

• Ми се допаѓа
Reactions: Hoy
Политика е во прашање, јас можам да ја ебам Миа Калифа у 2 минути и да и се предадам али не можам да гурам пошто ме ебе политиката. Своеволно и јас би имал секс со Миа.

Да му ебам мајката на Самсоненко и на сите што го држат Вардар во заложништво.

како човек кој не е од Скопје а сум навивал за Вардар кога 80% од скопјани навиваа за Партизан, Звезда и.т.н имам само еден предлог, "дај бе изгаснето клубот еднаш засекогаш", Скопје ниту го сакал клубот ниту го сака, ова веќе мачно станува...

како човек кој не е од Скопје а сум навивал за Вардар кога 80% од скопјани навиваа за Партизан, Звезда и.т.н имам само еден предлог, "дај бе изгаснето клубот еднаш засекогаш", Скопје ниту го сакал клубот ниту го сака, ова веќе мачно станува...

Ти бе шо не си ни од Скопје се најде најпаметен да кажуваш за Скопјани. Па израснат сум во СК и цел живот ми има пројдено тука, и може да гарантирам дека со чест на исклучоци, најголем дел од луѓето не се ни замараат повеќе со удбашките и воени клубови што доаѓаат од север. Така да најбоље ти е да шутиш како што ти порача момакот погоре...

Толку глупости напишани во еден пост ретко се гледаат.

Ти бе шо не си ни од Скопје се најде најпаметен да кажуваш за Скопјани. Па израснат сум во СК и цел живот ми има пројдено тука, и може да гарантирам дека со чест на исклучоци, најголем дел од луѓето не се ни замараат повеќе со удбашките и воени клубови што доаѓаат од север. Така да најбоље ти е да шутиш како што ти порача момакот погоре...
ти можеш да гарантираш за некоја нова генерација, јас ти зборвам како беше, сите таму сте деца на удбаши.
Автоматски споено мислење:

Толку глупости напишани во еден пост ретко се гледаат.
јбг, вистината боли, ама таа е, знам дека сте нервозни, ќе ви помине, кај да е ќе навивате за ФК СКОПЈЕ следната година, ФК Вардар и така не го заслужувате.

Последно уредено:
ти можеш да гарантираш за некоја нова генерација, јас ти зборвам како беше, сите таму сте деца на удбаши.
Автоматски споено мислење:

јбг, вистината боли, ама таа е, знам дека сте нервозни, ќе ви помине, кај да е ќе навивате за ФК СКОПЈЕ следната година.
Типичен сељак. Ај не замарај и чао од тука.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom