Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 август 2010
Мислења
39.510
Поени од реакции
114.616
КОЛКУ Е ЈАК ХАКИМИ АШРАФ АУУУУ МАТЕР МУ ЕБАМ НЕ Е РЕАЛНО ОВА ДЕЦА МОИ МРТВИ. ИНТЕР СЛАБИОТ СПОРЕД МАРКЕС, ЛУПХОЛ И ИОСОНО. ЛАУТАРО СЛАБИОТ СПОРЕД УРКО. ХАНДАНОВИЌ ЈАКИОТ СПОРЕД ТРОЛЕЈБУС ДА ИМ ЕБАМ СЕ И НА ДВАЈЦАТА. ФОРЦА ЛАЦИО

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.061
Поени од реакции
45.831
Колку бода не чинеше експериментот со Коларов на почетокот од сезоната?
Toa ne gi cinese mnogu, iako so milan bese uzasot, gi cinese faktot sto konte ko i denes, eksperimentirase na dobitna formacija za nego, i go jadevme. Glupi mu se ovie eksperimenti i denes istiot ke ne kostase ama se stabiliziraa u vtoro, treba i da se dodade toa deka verona mnogu problemi imaa so povredi, sve im se povredi i od starterive i od toa sto vleze. 5 izmeni iskoristija u 60ta minuta.

Ako se zeme de paul od udinese, bi trebalo da ostanat na ovoj format, ako napnat za midzetot gomez od atalanta sto se nadevam nema da e slucaj, pak ke kombinira nesto konte i ke ni ebe mater nepotrebno.

A i zaboraviv da go izdvojam hakimi, edna od podobrite partii denes, t.e. u vtoro, izigra fenomenalno, maicon vajb na momenti imase.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Колку бода не чинеше експериментот со Коларов на почетокот од сезоната?
Бастони и Шкринијар истовремено фатија корона..кој требаше да го игра на таа позиција?...се вратија двата и се вратија резултатите...не дај боже да се повреди еден од нив ,посебно не Бастони бидејќи пак келнерот можи да го покрие Шкринијар половично...Коларов е катаклизма.

Иначе и со Аталанта требаше да добиеме ако ја погодеше Видал за 0-2...од заби ни ја зедоа тие

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Добра победа, многу добра после лузерскиот потег на Ханданович. Не прави често грешки, ама кога ќе ги направи, краш на цел систем му се дешава. Губи контрола на екстремитети, поглед во празно, рамењата му паѓаат, како во Westworld кога ги исклучуваа тоа андроидите за дијагностика да поминат.

Хакими е вистинска машина. Ги малтретираше по неговата страна. Тој малиот Димарко, главата не знаеше каде му е цело второ полувреме. Не знам зошто на крај го поништија голот, веројатно беше офсајд. Се надевам дека не свиреше фаул над Лукаку, или нешто слично.
Лаутаро конечно една одлична утакмица и од него. Најдобар на терен, заедно со Хакими и Бастони.

7-ма победа по ред, што треба да ја продолжат до утакмицата со Рома. Во вистински момент им се случува оваа серија, без разлика што имаа неколку грди победи претходно. Сега е добар момент да се соберат многу бодови, за да имаат добра позиција на пролет, кога другите тимови ќе почнат со европски фудбал, а Интер заедно со нас ќе почне со пристапните преговори за Европа.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.877
Поени од реакции
23.446
што поише да се потисне гаљардини на клупа, нека го вака у 85та кога водат
Е вака може. И коса ќе му ставам на аватар.
Таман си е да си влегува на 5-10 а ако е добар и по 12 минути за кога ќе водиме да им прави по 10 фаули таман на секоја минута да ја доумртви играта.

На страна Роберто.
Лукаку е машина невидена. Хакими денеска ги преврте по десна, не се стига. Асистенцијата ја направи покрај четворица.

Испадна по мерка победава таман пред мини одморов сега уште Милан да си киксне и лади дади на прво.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
КОЛКУ Е ЈАК ХАКИМИ АШРАФ АУУУУ МАТЕР МУ ЕБАМ НЕ Е РЕАЛНО ОВА ДЕЦА МОИ МРТВИ. ИНТЕР СЛАБИОТ СПОРЕД МАРКЕС, ЛУПХОЛ И ИОСОНО. ЛАУТАРО СЛАБИОТ СПОРЕД УРКО. ХАНДАНОВИЌ ЈАКИОТ СПОРЕД ТРОЛЕЈБУС ДА ИМ ЕБАМ СЕ И НА ДВАЈЦАТА. ФОРЦА ЛАЦИО
Ти повеќе мењаш страни од Стојан Андов во политика. :D

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Ова се брои?
Не знам сеа како да ти објаснам, како Лукаку и Лаутаро да не утињаат зицери? Потсети ме на резултатот со Беневенто и со Верона? Колку бодови не кошташе Ханда?

Ханда сезони уназад не нема коштано повеќе од 3 бода, односно он ни има спасувано многу бодови...

Замисли што ќе се десеше на темава од орангутанот Кобињо ако Ханда направеше глупост како Лукаку што не кошташе во 90 минута кога им спаси чист гол на Шахтјор за елиминација и во финале ЛЕ кога си даде автогол... Никој не го хејта Лукаку зашто си е машина и никој не треба да го хејта Ханда зашто си е ѕвер, грешки се дешаваат не се машини, битно да не не коштаат лузерски бодови...

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
? Појасни ми го ова друже мој Лупхол зашо не те сфаќам некако. :D
Врати се од наша, да го пцуеме Конте како луѓе. Не паламуди многу.

За малку есенски шампиони. Сепак пандемик Милан го подигна трофејот на крај.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.510
Поени од реакции
114.616
Врати се од наша, да го пцуеме Конте како луѓе. Не паламуди многу.

За малку есенски шампиони. Сепак пандемик Милан го подигна трофејот на крај.
Па не го сакам јас Конте секако, нема што да се враќам на место каде веќе сум долго време. Тоа прееска беше форс малце, ништо специјално, освен за Ханда и Тролејбус, првиот е срамен голман, а вториот глупак.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Па не го сакам јас Конте секако, нема што да се враќам на место каде веќе сум долго време. Тоа прееска беше форс малце, ништо специјално, освен за Ханда и Тролејбус, првиот е срамен голман, а вториот глупак.
Знам бе, се зезав. Што се објаснуваш па ти. :D

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.194
Поени од реакции
13.049

Kajgana Shop

На врв Bottom