Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.057
Поени од реакции
45.802
Иам замарано за овој формат, ама не со перишич и лаутаро, туку сенси и ериксен позади Лукаку. Трпи креативноста т.е. средниот ред со овој ростер, ризикува конте денес бајаги, се надевам ќе му се исплати.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.876
Поени од реакции
23.438

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Ми се повраќа од играта...стегни ја висока до Лукаку и очекувај нешто да се случи ....да ти ебам Конте да ти ебам...100 играчи му купија за вакви срамни изданија да гледаме
Автоматски споено мислење:

Тепаме 2-0 лагано.

Џони, сега ти кажи нешто :D
Ако победиме денес јас ќе се фрлам буквално.....срамно изданије...па и порано си дојдов од работа да ги гледам умрените....Верона ни се понашаат како Барселона во најдобри времиња...арно Ди Марко промаши чиста шанса иначе кој ќе ни ги гледаше уште толку греојте

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.193
Поени од реакции
13.047
Искрено сум гледал катаљарда утакмици во животов ама ваква срамна игра во везен ред не се сеќавам некад да сум видел.
Спалети е фергусон за ова мулево кое ни е на клупа моментално,со глава гарантирам!

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Член од
29 април 2018
Мислења
93
Поени од реакции
128
Нема потреба од паника и онака Интер никогаш не играл убав фудбал.
Доволно е да се дојде до три бода денес, сепак и овие не се наивен противник, а ради тактичката генијалност на мистерот, се сведени на само една полушанса во ова полувреме.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
и со Саусоло исто игравме ама имавме среќа тогаш да дајме брз гол...тотално издоминирани во секој дел од теренот...играта напред чисто лупање

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.057
Поени од реакции
45.802
Пред сасуоло се реши да смени формација од 3412 во 352, епилогот е 7 победи и мртва нерешена со шахтјор, што го натера сеа баш пак да менува формат и тоа да извади еден од средина за да го стави перишич кој апсолутно ништо не игра цела сезона и на далеку поидеални позиции за него од оваа.
Ќе почнеме денес да играме фудбал кога ќе го извади хрватов на сметка на сенси, очекувам тоа да е и првата измена, можда уште на полувреме.
И уште еднаш се испоставува точно тоа дека броз и барела во ваква формација џабе егзистираат на терен, во фаза од напад тотално неупотребливи, и они ко и перишич се само декор на теренот.

Или 352, или менување целосно на формација со 4 назад, овие импровизации со тројца у одбрана апсолутно у ниту еден наврат не се покажаа добри, напротив, премногу изгубени бодови имаат со нив и у првенство и во ЛШ сезонава, плус лани само у серија а.

И не е работата дали играле добро или не, туку фактот што у моментов во ваква формација минимум тројца играчи трпат многу, а можда истово важи и за лаутаро кој игра поповлечено. Тоа секако се одразува и на самата игра, сосем очекувано, тоа и пред меч го пишав али се надевав дека сум грешка.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
па и порано си дојдов од работа да ги гледам умрените
Јас па еве каснам на работа. Најавив уште вчера дека ќе каснам саат ипол хахахахаххахаха
Со кои очи ќе возам после, ми испаднаа од глава и под кревет се сокрија, ги оштетив гледајќи го првово полувреме.

Многу сме мртви, не му функционира ова системов, Перишиќ најлош играч на терен. Нека влага Сенси место него одма.

Kajgana Shop

На врв Bottom