Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Верл X2, Олимпијакос и Лудогорец даваат гол во двете полувремиња

3/3

Следни Бачка дава гол, Интер да победи и Еспањол со Алмериа да има по 1 гол и двете полувремиња 4 коеф
Во живо Плзен дава гол, Леувен дава гол, Лориент со Рен да има по 1 гол и во двете полувремиња 4.4 коеф

Последно уредено:
Screenshot_2020-12-20-18-49-50-663_com.android.chrome.jpg

Vo zivo ne mi gi davaa ovie granici za uplakjanje.

Za volzburg mi davaa nad 1.5, utd nad 4.5 i at Alanta nad 1.5, trgnav so 30 da go pustam, pederi. :D

Zasto ja nema Zenit: Crvena Zvezdag vo kladilnici, osven vo Evrotip, da ne mestat nesto so jako iznenaduvanje

Многу глупа работа ако не го продолжат онлајн обложувањево, ај за појаки уплати сингл дабл секако не се исплаќа долгорочно да играш во нашиве макар и онлајн оти зимаат 15% данок на секоја добивка. Ама за народниве лото тикети и те како беше добро, да не трчаш во кладилница поготово во време на корона

Chelsea - West Ham --> 1i3+
Burnley - Wolves --> 2i3-4
Midtjylland - Nordsjaelland --> 1i3+

околу 14 квота, вреди да се проба

Според традицииве денес
Митиланд 3+
Ал Хид - Манама (Бахреин куп) гг /гг3+ последни 8 меѓусебни се гг а 7 од нив гг3+
Ал Итихад - Ал Раед (Саудиска Арабија) гг им се последните 9 меѓусебни а 7 од нив гг3+.
Касно станав и одма отидов да ја уплатам цсго утакмицава 1.59 им даваа на Хелрејсер со бугариве .. лагано 2-0 ќе е оваа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom