Прегледај го приврзокот 277716 Прегледај го приврзокот 277717
...така е тоа секогаш, зошто така зошто вака, тоа доаѓа како пузли форми, секоја одговара на местото каде се поставува,
еве пример вакцина против сезонски грип е 4 валентна од 4 инактивирани сегменти од соеви на вируси кои биле присутни во: две во Кина од 2019, еден од Тајланд Фукет провинција од 2013 и еден од Вашингтон од 2019, тоа е вакцина за Северна хемисфера за 2020 година, според овие 4 соеви е направена вакцината против сезонски грип што се прима тука- сега, зашто и МКД спаѓа во северна хемисфера!
... која е таа случајност да тие вируси тука се пренесат апсолутно исто како биле таму? без мутација, без никаква промена од човек на човек додека дојде до МКД? само една мала промена на вирусот сојот на вакцината нема скроз да се поклопи (антителата не ја препознава мутацијата) и шо правиме, затоа велиме може да биде ефикасна вакцината да се „поклопи“ или делимично ефикасна „ мутационо потешко да се поклопи“ или ич ефикасна да вирусот измутира целосно и да нема антитела на таа мутација во организмот на тој што ја примил вакцината против сезонски грип,
... но вакцината против сезонски грип е направена како класични вакцини мали сегменти од инактивиран вирус, познати горе доле и што несакани ефекти и како делува, ама овие новиве вакцини против коронавирус?
прво зошто се седум и тоа сите со различни пристап на формулација на истата, без искуство што и како делува на организмот, нит знаеме како делува коронавирусот, нит знаеме вакцините како реагират...у п.м. на слепо, ми чуе мене за звучно име Астра Зенека, ако ми наштети вакцината,
...зарем не е исто ал ќе се умре од коронавирусот или од новата вакцина? мислам ејј каде има помалку штета, највероватно мојот имун систем ќе се бори, ама со вакцината неиспитана, генетски материјал во неа у пм, да ми делува на ДНК и на сите клетки не би рекла, така да и мене ме боли глава не само тебе,
...ама затоа да бев јас САД, најсилна светска сила, па ќе отидев во Кина па за уши сите да ми се наредат...па кој е кривецот... па зошто како е направено ако воопшто е направено... па вакцина или лек... така се работи, а не кривецот се чеша, светот трпи! прашање КОЈ е кривцот, СИГУРНО НЕ Е ПРИРОДАТА!