Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прв пат гледам некој да пресметува пари потрошени на трансфери според желбата на тренерот. Aко играчот бил желба на тренерот само тогаш се рачуна како трансфер ?
Парите потрошени за трансфери се тие, не мора да измислуваш топла вода како во стил "пари потрошени на трансфер желби".
Знаат да бидат иновативни само за да ја доловат поентата. Они беа први што спомнаа и "заработени пари од продадени дресови", само да оправдаат 100 милиони за играч за кој од друга страна не ни требаше правдање, зошто реално вредеше куповината. Маркетинг а-у.
Ок е, тоа е потврда дека јак СЕ** може да му ги отвори чакрите на е**ниот
Кога немаш никакви припреми, ќе мораш да си ги направиш(и у спат да те коштаат 6 бода, тежок резил и притисок врз цел тим). Без 300 милиони потрешени и цел нов тим, солидно во секој случај
![]()
Мене сеуште топ ми е крилест бекВрвот на креативноста беше достигната со измислување на поимот "дефанзивен напаѓач"![]()
Што ти е, само они го тепале Јунајтед од тогаш.Арсенал![]()
Ова не е креативност, туку неписменоќа.Мене сеуште топ ми е крилест бекБуквално бек со крилја
Врвот на креативноста беше достигната со измислување на поимот "дефанзивен напаѓач"![]()
Нема понеписмен играч во лигава од Ају. Кога и да ги даваат Палас на ТВ ликов се бламира и тоа не е само од оваа сезона. Против Јунајтед промаши и пенал и се плеткаше сам пред гол, сега и против Ливерпул горе доле истото. Деген.