Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.060
Поени од реакции
9.833
Пошо се тераше дискусија кога испаднавме од ЛШ за Конте vs Мурињо, епа ова вчера на Конте му беше Мурињо special, мал милион такви мечеви има изиграно Мурињо кроз кариера (еве и вчера со Ливерпул, 1-1 на полувреме, со 1 шут у рамки и 27% посед). На крајот на денот, 3 бода си се 3 бода, скроз небитно ми е дали сме ги заслужиле или не.

И да, Ханданович може бар секоја трета партија да му е ваква, ете не мора почесто. Ама вака нема брането у задњиве 2 години сигурно како вчера.

И трета работа, не знам до кога ќе го трпат она копилено Мартинез. Па сезонава апсолутно има катастрофална реализација, поготово во ситуации 1 на 1. Ужасен е, нек го игра Ашрафот на шпиц, ако нема кој друг. Убеден сум дека повеќе голови ќе има.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.506
Поени од реакции
114.583
епа ова вчера на Конте му беше Мурињо special,
Сееееекако, сехехехекако дека Мурињо дома ќе ти игра вакви мечеви, нема проблем.

Нема везе, добро е што земавме три бода, мора некогаш и грдо да победиме. Ќе повторам, Јувентус се наосвојува титули ради вакви ружни победи така да ме боли курот искрено зашо знам дека можат 400 000 пати подобро од ова.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.315
Поени од реакции
11.682
Абе победа си е победа, ама од ваквите победи се гледа дека сме тиња. Топка да неможеш да фатиш ти дома и да ти направат 20 шута, а си конкурент бр1, е ств срамота. Во ред е да има и некои вакви мечеви и се тоа, само што не гледам како би останале на само 1 или 2 вакви меча. Истото со Каљари некни, истото и претходно, абе секоја ЕДНА утакмица е истото.
Па кај е тој најкреативен среден ред и најдобра одбрана? Топката им ја кријат секое коло и не можат да дочуваат 1 гол предност на 10-15 мин до крај. Каљари стативите ни ги дриблал на 1-2, тотал фудбал ни играл.
Среката кога тогаш ке ни го сврти грбот, и секоја утакмица ке биде како со Лацио и Аталанта т.е примен гол на 15-20 мин до крајот и ке чуваме ИКС, со 0% шанси да стигнеме до победата. Ке одат по теренот до 90та.
Не е работава да се хејта само, ама нема потреба па и да се правиме дека се е супер и да споредувме со Мурињовци и сл. Исти споредби правевме и кога се купуваше Мвиловци и Џонатановци и се споредуваа со Камби и Маикон.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Овие се ултра мега заебан тим, поготово против јаките тимови кога влезат во утакмицата со мисла да не примат гол.. лесен распоред, али Верона не е на ниво на слаб тим како овие останатите што си ги набројал, во никој случај..
Верона има да квичи како куче со гзот на асфалт спуштен. И Јуриќ свињата со тоа коцкастите наочари и мртво поседено фризурче како просечен работник у магацин.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.506
Поени од реакции
114.583
Овие се ултра мега заебан тим, поготово против јаките тимови кога влезат во утакмицата со мисла да не примат гол.. лесен распоред, али Верона не е на ниво на слаб тим како овие останатите што си ги набројал, во никој случај..
Точно. Играат доста цврст фудбал со висок пресинг и екипи што имаат проблем со изнесување на топка автоматски имаат проблем кога играат со Верона. Проблемот им е што после 60-та минута крахираат и немаат душа, нормално затоа што негуваат захтевен стил на игра со многу трчање и трошење на играчите. Интер ги нема Чави и Иниеста во тим, ама имаат брзи играчи како Хакими што може да ги унаказат Верона кои нели рековме играат висок пресинг. Мора 4 од 4 да направат до дуелот со Рома, веќе испуштија бодови кои не требаше да ги испуштат така да право на премногу киксови и немаат, особено што втор дел од сезона повеќето тешки/дерби утакмици ги играат на гостински терен.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.060
Поени од реакции
9.833
Точно. Играат доста цврст фудбал со висок пресинг и екипи што имаат проблем со изнесување на топка автоматски имаат проблем кога играат со Верона. Проблемот им е што после 60-та минута крахираат и немаат душа, нормално затоа што негуваат захтевен стил на игра со многу трчање и трошење на играчите. Интер ги нема Чави и Иниеста во тим, ама имаат брзи играчи како Хакими што може да ги унаказат Верона кои нели рековме играат висок пресинг. Мора 4 од 4 да направат до дуелот со Рома, веќе испуштија бодови кои не требаше да ги испуштат така да право на премногу киксови и немаат, особено што втор дел од сезона повеќето тешки/дерби утакмици ги играат на гостински терен.
Проблемот е што Интер против екипите што му играат висок пресинг до 60та минута веќе губи 2-0.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.876
Поени од реакции
23.437
Погледнете го движењето на играчот со број 5. :tvg:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.506
Поени од реакции
114.583
Ништо, добар е и вака...какви ги има.
Види и на акцијата пред оваа неговото трчање во споредба со она од Барела.
А што да напраи овде бе, таман стои на пеналтик како коректор у случај на центаршут. Многу ме нервира и мене Гаљардини, мразам играчи што се неписмени со топка, ама брат куров ми се хејта и кога треба и кога не треба. Еве сеа конкретно ти ова за инат го имаш постирано пошо те нервира Гаљардини и сеа маана со сила ќе му бараме. Гони го у курац да му ебам се, битно тепавме.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.876
Поени од реакции
23.437
А што да напраи овде бе, таман стои на пеналтик како коректор у случај на центаршут. Многу ме нервира и мене Гаљардини, мразам играчи што се неписмени со топка, ама брат куров ми се хејта и кога треба и кога не треба. Еве сеа конкретно ти ова за инат го имаш постирано пошо те нервира Гаљардини и сеа маана со сила ќе му бараме. Гони го у курац да му ебам се, битно тепавме.
Абе кој коректор му ебам душата, игра на позиција DM една реакција имаше 90 минути и таа од страв во аут ја исфрли незнаеше шо со топката.
Ќе престанам да јадам гомна кога ќе го видам како 5та, 6та опција во среден ред. До тогаш ни (гл)аватар не мењам.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Се супер си напишал, само уште да го почитуваш истото правило кога даваш блампертизи за Хандановиќ...

И тоа пази не за играч како Гаља туку за играч кој е константно најдобар во тимот...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.506
Поени од реакции
114.583
Се супер си напишал, само уште да го почитуваш истото правило кога даваш блампертизи за Хандановиќ...

И тоа пази не за играч како Гаља туку за играч кој е константно најдобар во тимот...
Па не е Ханда дежурен кривец овде, Гаљардини и Дамброзио се. 100 пати ти имам кажано за Хандановиќ дека имам огромен респект за него, ништо лошо нема направено само што не е врвен голман, јебига. А и стар е веќе и треба замена да му бараат, процес кој си е нормален за секој клуб.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Па не е Ханда дежурен кривец овде, Гаљардини и Дамброзио се. 100 пати ти имам кажано за Хандановиќ дека имам огромен респект за него, ништо лошо нема направено само што не е врвен голман, јебига. А и стар е веќе и треба замена да му бараат, процес кој си е нормален за секој клуб.
Ајде вака, нема да се објаснувам јас ќе ти пратам само првите 5-6 резултати од google за топ 10 голмани, во сите комбинации е и Хандановиќ...

Буквално цел свет знае дека Ханда е класа голман, поготово еден на еден, пенали итн... Инаку се согласувам дека го стигаат годините и полека може да изгуби интерес за фудбал, мада лани и сезонава брани на топ ниво...

Види го голот на Фројлер што му го закачи на Шчезни, епа Ханда одбрани сличен но потежок удар од поблиску, односно во шеснаестеник...

Kajgana Shop

На врв Bottom