- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.506
- Поени од реакции
- 114.583
Симеоне за оваа битанга е Фергусон.
Сееееекако, сехехехекако дека Мурињо дома ќе ти игра вакви мечеви, нема проблем.епа ова вчера на Конте му беше Мурињо special,
Верона има да квичи како куче со гзот на асфалт спуштен. И Јуриќ свињата со тоа коцкастите наочари и мртво поседено фризурче како просечен работник у магацин.Овие се ултра мега заебан тим, поготово против јаките тимови кога влезат во утакмицата со мисла да не примат гол.. лесен распоред, али Верона не е на ниво на слаб тим како овие останатите што си ги набројал, во никој случај..
Точно. Играат доста цврст фудбал со висок пресинг и екипи што имаат проблем со изнесување на топка автоматски имаат проблем кога играат со Верона. Проблемот им е што после 60-та минута крахираат и немаат душа, нормално затоа што негуваат захтевен стил на игра со многу трчање и трошење на играчите. Интер ги нема Чави и Иниеста во тим, ама имаат брзи играчи како Хакими што може да ги унаказат Верона кои нели рековме играат висок пресинг. Мора 4 од 4 да направат до дуелот со Рома, веќе испуштија бодови кои не требаше да ги испуштат така да право на премногу киксови и немаат, особено што втор дел од сезона повеќето тешки/дерби утакмици ги играат на гостински терен.Овие се ултра мега заебан тим, поготово против јаките тимови кога влезат во утакмицата со мисла да не примат гол.. лесен распоред, али Верона не е на ниво на слаб тим како овие останатите што си ги набројал, во никој случај..
Проблемот е што Интер против екипите што му играат висок пресинг до 60та минута веќе губи 2-0.Точно. Играат доста цврст фудбал со висок пресинг и екипи што имаат проблем со изнесување на топка автоматски имаат проблем кога играат со Верона. Проблемот им е што после 60-та минута крахираат и немаат душа, нормално затоа што негуваат захтевен стил на игра со многу трчање и трошење на играчите. Интер ги нема Чави и Иниеста во тим, ама имаат брзи играчи како Хакими што може да ги унаказат Верона кои нели рековме играат висок пресинг. Мора 4 од 4 да направат до дуелот со Рома, веќе испуштија бодови кои не требаше да ги испуштат така да право на премногу киксови и немаат, особено што втор дел од сезона повеќето тешки/дерби утакмици ги играат на гостински терен.
? И? Што да направи?Погледнете го движењето на играчот со број 5.
Ништо, добар е и вака...какви ги има.? И? Што да направи?
А што да напраи овде бе, таман стои на пеналтик како коректор у случај на центаршут. Многу ме нервира и мене Гаљардини, мразам играчи што се неписмени со топка, ама брат куров ми се хејта и кога треба и кога не треба. Еве сеа конкретно ти ова за инат го имаш постирано пошо те нервира Гаљардини и сеа маана со сила ќе му бараме. Гони го у курац да му ебам се, битно тепавме.Ништо, добар е и вака...какви ги има.
Види и на акцијата пред оваа неговото трчање во споредба со она од Барела.
Абе кој коректор му ебам душата, игра на позиција DM една реакција имаше 90 минути и таа од страв во аут ја исфрли незнаеше шо со топката.А што да напраи овде бе, таман стои на пеналтик како коректор у случај на центаршут. Многу ме нервира и мене Гаљардини, мразам играчи што се неписмени со топка, ама брат куров ми се хејта и кога треба и кога не треба. Еве сеа конкретно ти ова за инат го имаш постирано пошо те нервира Гаљардини и сеа маана со сила ќе му бараме. Гони го у курац да му ебам се, битно тепавме.
Се супер си напишал, само уште да го почитуваш истото правило кога даваш блампертизи за Хандановиќ...А што да напраи овде бе, таман стои на пеналтик како коректор у случај на центаршут. Многу ме нервира и мене Гаљардини, мразам играчи што се неписмени со топка, ама брат куров ми се хејта и кога треба и кога не треба. Еве сеа конкретно ти ова за инат го имаш постирано пошо те нервира Гаљардини и сеа маана со сила ќе му бараме. Гони го у курац да му ебам се, битно тепавме.
Па не е Ханда дежурен кривец овде, Гаљардини и Дамброзио се. 100 пати ти имам кажано за Хандановиќ дека имам огромен респект за него, ништо лошо нема направено само што не е врвен голман, јебига. А и стар е веќе и треба замена да му бараат, процес кој си е нормален за секој клуб.Се супер си напишал, само уште да го почитуваш истото правило кога даваш блампертизи за Хандановиќ...
И тоа пази не за играч како Гаља туку за играч кој е константно најдобар во тимот...
Ајде вака, нема да се објаснувам јас ќе ти пратам само првите 5-6 резултати од google за топ 10 голмани, во сите комбинации е и Хандановиќ...Па не е Ханда дежурен кривец овде, Гаљардини и Дамброзио се. 100 пати ти имам кажано за Хандановиќ дека имам огромен респект за него, ништо лошо нема направено само што не е врвен голман, јебига. А и стар е веќе и треба замена да му бараат, процес кој си е нормален за секој клуб.