Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај он нека си молче таму у Минхен, да го ебам у експертот...

Кој има време и желба да помогне во спремањето на новата тема, нека подпреведе нешто од на интернет или нека состави нешто, па нека ми прати по пп. Фала.

Уште зборувате за забраната, па оти не ме слушате не разбирам, се до одговорот на Челзи, нема ништо шо да се кажи.
Ако зборуваме така, The People пренесува дека УЕФА го известила Челзи дека Челзи ИМА ПРАВО да го ангажира Какута со договор, бидејќи играчот не бил регистриран во УЕФА дека има договор со Ленс.
И сега? Кој е крив? Цацко. Шо да коментираме? Ништо, се е џабе. :toe:

Ова Вилкинс го изјави за Blues News на Chelsea TV два дена пред објавувањето на одлуката на ФИФА, ама не, сега е поинтересно да се кажи, тогаш беше бесмислено.

- Есиен дал гол, Гана на СП.
- Џо и Фереира изиграле тренинг-натпревар со резервите и по некој младинец. Џо го постигнал единствениот гол за неговата екипа.

STURRIDGE STRUTS HIS STUFF

Posted on: Tue 08 Sep 2009
After making his England Under 21 debut against Holland last month, Daniel Sturridge is raring to prove his abilities as the young Three Lions face Greece tonight (Tuesday).
The striker is proud of representing his nation at this level, especially after playing a full 90 minutes for Stuart Pearce's side against Macedonia on Friday.
'It's good to get a game under your belt,' says Sturridge. 'You want to try and play a full game and show everyone what you can do as a player and, hopefully, if I play the next game I can show everyone what I can do.

'It's the biggest thing to play for your country, it's a huge honour. It's been really good for me to play and show what I can do and hopefully in years to come I can play for the full squad as well.'
England beat Macedonia 2-1 on Friday, their first qualifying game for the 2011 European Championships, thanks to goals from Freddie Sears and Lee Cattermole.
Friday's win saw Sturridge start along with fellow Blue, Michael Mancienne, who's currently on loan to Wolves. Despite his lack of international experience, the 20-year-old anticipates today's qualifier against Greece will be a tougher game.
'I expect them [Greece] to work very hard,' he notes Sturridge. 'They'll be good technically, as the Greeks are always good on the ball, they'll be a strong unit and it'll be a bigger challenge from Macedonia.
'We're playing away and it's been a minimum of 28 degrees and we're not used to that. Hopefully we can be a strong bunch of lads and be able to put a performance on.'

:aplauz:Нема ништо убаво во тоа што Македонија изгуби, ама некако ми дојде убаво што не нарекуваат Македонија, а не ФИРОМ. Браво...

Сега ќе се види колку и каков тим сме. Ако го пребродиме ова, супер. А верувам дека ќе го пребродиме.

Сега ќе се види колку и каков тим сме. Ако го пребродиме ова, супер. А верувам дека ќе го пребродиме.
Пишав ја погоре дека гарант ќе бидат помотивирани за освојување на секоја титула. Сакам четири титули оваа година! :)

Пишав ја погоре дека гарант ќе бидат помотивирани за освојување на секоја титула. Сакам четири титули оваа година! :)
Ова ќе зависи и од тоа колку квалитет имаме во младите играчи (барем 19 годишни барам, 18-годишник само ако е вонсериски играч), од Анелка и Дрогба не можам да очекувам атомска сезона, целосна, ни од Балак, Деко...

http://livescore.com/default.dll/game?comp=u21_euro_group_9&game=316312

Прекрасно. Мора на детево да му се даде шанса во Челзи!

:aplauz::zver: Нека им даде уште 2-3 ММЕ Грчко!!!!
Ќе добива он шанса порано или покасно, ама нивото на играта од младинска репрезентација(каде што самоит тој е далеку понапреден од врсниците негови како физички така и технички ) не можеме да очекуваме да го покаже и во дресот на Челзи каде што треба да се игра во дуели со далеку поспремни и поискусни фудбалери од него.... ама ќе се искали со време.. сеа за сеа е добар и пред се е перспективен фудбалер - ја би рекол идниот Дрогба :smir:

Бранислав денеска против галските петли, бек, центархалф, Рибери отиде на него, па веднаш „избега“ на другата страна...страшно добро!
Анелка со солиден шут и понекое солидно движење, но нема да го ми смени мислењето за шмугло.
Лампард добро расположен, два гола, еден одличен со глава.

Момци каква е оваа казна да не купуваме играчи до 2011година?

Немав интернет некое време па не сум ич во тек со настаните.

Некои други новости има ли ?

Момци каква е оваа казна да не купуваме играчи до 2011година?

Немав интернет некое време па не сум ич во тек со настаните.

Некои други новости има ли ?

Казната е зато шо Челзи го поттикнувал Гаел Какута да го раскине договорот со Ленс за да се приклучи на Челзи, шо не смеело... И сеа го кркаме.

Друго ново нишо. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom