В
Вори
Гостин
Изгледа за 5 милиони замина Шева во Киев..
Морам да те поправам. Најверојатно мислиш од реализацијата. Да беше 1-0 па да си незадоволен од резултатот. Ама заврши 3-0, а тоа што имавме уште најмалку 5 чисти шанси, тоа е веќе друга работа... Тоа е неефикасност. :smir:Би требало да е екстремно ниска цена, со оглед на тоа што е далеку од најдобрата форма и имаше уште 11 месеци од договорот.
Иначе за натпреварот против Барнли денес, сум екстремно задоволен. Не толку од резултатот, колку шо сум од играта, креативноста на средниот ред, агилноста на напаѓачите, несебичноста и тимската игра.
Не, мислам на резултатот. Барнли е, три-нула е очекувано.Морам да те поправам. Најверојатно мислиш од реализацијата. Да беше 1-0 па да си незадоволен од резултатот. Ама заврши 3-0, а тоа што имавме уште најмалку 5 чисти шанси, тоа е веќе друга работа... Тоа е неефикасност. :smir:
Па и лани беше очекувано да ги поминеме, ама не ги поминавме:smir: Не е важно, важно тепавме, ама голманот им наби комплекси на Есиен, Дрогба и Балак. Посебно Дрогба и ЕсиенНе, мислам на резултатот. Барнли е, три-нула е очекувано.
Среќно да е за Шева понатаму, ќе го памтам по генијалниот гол против Тотенхем во купот оломнани, по манекенската става на почетоков на сезонава, и по ништо друго.
Негде налетав на зборовите free transfer, ама да почекаме да излези нешто на официјалната страна. Како и да е, платата беше доволно тешка за да го држиме уште.за колку го шитнаа знае ли некој?
Според моите скромни пресметки, треба да имаме од најмалку 7 до 10 победи во низа сега засега, се шо е плус е добредојдено.Честитки за победата денес,ги утепавте.Ама кикснете бе доста со тие победи(мала шала):helou:
Не треба, в зимо играме со 4-3-2-1, со Анелка или Стуриџ напред. Ако Жирков и Џо се здрави, нема сериозен проблем.Напаѓачи ни се : Анелка,Дрогба,Калу и Стариџ...ни треба уште еден...
Секоја споредба со лани е невозможна.Па и лани беше очекувано да ги поминеме, ама не ги поминавме:smir: Не е важно, важно тепавме, ама голманот им наби комплекси на Есиен, Дрогба и Балак. Посебно Дрогба и Есиен
Со секој пост мора да утепаш некого во поим! Респект. Ама мислам дека ме сфаќаш што сакам да кажам. Не е битно дали ќе ги тепаме 3-0, 10-0 или 1-0, битно е да ги тепаме и да ја задржиме добрата игра... И споредбава што ја даваш, на почеток имавме добри резултати со него, па што, после паднавме. Аргумент+ дека не е битен резултатот...Среќно да е за Шева понатаму, ќе го памтам по генијалниот гол против Тотенхем во купот оломнани, по манекенската става на почетоков на сезонава, и по ништо друго.
Негде налетав на зборовите free transfer, ама да почекаме да излези нешто на официјалната страна. Како и да е, платата беше доволно тешка за да го држиме уште.
Според моите скромни пресметки, треба да имаме од најмалку 7 до 10 победи во низа сега засега, се шо е плус е добредојдено.
Не треба, в зимо играме со 4-3-2-1, со Анелка или Стуриџ напред. Ако Жирков и Џо се здрави, нема сериозен проблем.
Секоја споредба со лани е невозможна.
=/=
Благодарам.
Шо направил да ме потсети некој, стар човек сум, заборавамСо среќа нека му е на Шева...фала за се шо направи за Челзи.
Добредојде.Честито победа. Иначе нова навивчка на Челзи :wink:
Честито победа. Иначе нова навивчка на Челзи :wink:
Добредојде:smir:Честито победа. Иначе нова навивчка на Челзи :wink:
:pos2:И мислам дека ќе им ја скине....и да им ја скинеш мрежата на Фарселона.
ах таа пуста желба....и да им ја скинеш мрежата на Фарселона.