Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Напаѓачи ни се : Анелка,Дрогба,Калу и Стариџ...ни треба уште еден...

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Би требало да е екстремно ниска цена, со оглед на тоа што е далеку од најдобрата форма и имаше уште 11 месеци од договорот.

Иначе за натпреварот против Барнли денес, сум екстремно задоволен. Не толку од резултатот, колку шо сум од играта, креативноста на средниот ред, агилноста на напаѓачите, несебичноста и тимската игра.
Морам да те поправам. Најверојатно мислиш од реализацијата. Да беше 1-0 па да си незадоволен од резултатот. Ама заврши 3-0, а тоа што имавме уште најмалку 5 чисти шанси, тоа е веќе друга работа... Тоа е неефикасност. :smir:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Морам да те поправам. Најверојатно мислиш од реализацијата. Да беше 1-0 па да си незадоволен од резултатот. Ама заврши 3-0, а тоа што имавме уште најмалку 5 чисти шанси, тоа е веќе друга работа... Тоа е неефикасност. :smir:
Не, мислам на резултатот. Барнли е, три-нула е очекувано.

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Не, мислам на резултатот. Барнли е, три-нула е очекувано.
Па и лани беше очекувано да ги поминеме, ама не ги поминавме:smir: Не е важно, важно тепавме, ама голманот им наби комплекси на Есиен, Дрогба и Балак. Посебно Дрогба и Есиен :)

F

fantomX

Гостин
Среќно да е за Шева понатаму, ќе го памтам по генијалниот гол против Тотенхем во купот оломнани, по манекенската става на почетоков на сезонава, и по ништо друго. :)

за колку го шитнаа знае ли некој?
Негде налетав на зборовите free transfer, ама да почекаме да излези нешто на официјалната страна. Како и да е, платата беше доволно тешка за да го држиме уште.

Честитки за победата денес,ги утепавте.Ама кикснете бе доста со тие победи(мала шала):helou:
Според моите скромни пресметки, треба да имаме од најмалку 7 до 10 победи во низа сега засега, се шо е плус е добредојдено. :toe:

Напаѓачи ни се : Анелка,Дрогба,Калу и Стариџ...ни треба уште еден...
Не треба, в зимо играме со 4-3-2-1, со Анелка или Стуриџ напред. Ако Жирков и Џо се здрави, нема сериозен проблем.

Па и лани беше очекувано да ги поминеме, ама не ги поминавме:smir: Не е важно, важно тепавме, ама голманот им наби комплекси на Есиен, Дрогба и Балак. Посебно Дрогба и Есиен :)
Секоја споредба со лани е невозможна.

=/=

Благодарам.

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Среќно да е за Шева понатаму, ќе го памтам по генијалниот гол против Тотенхем во купот оломнани, по манекенската става на почетоков на сезонава, и по ништо друго. :)

Негде налетав на зборовите free transfer, ама да почекаме да излези нешто на официјалната страна. Како и да е, платата беше доволно тешка за да го држиме уште.

Според моите скромни пресметки, треба да имаме од најмалку 7 до 10 победи во низа сега засега, се шо е плус е добредојдено. :toe:

Не треба, в зимо играме со 4-3-2-1, со Анелка или Стуриџ напред. Ако Жирков и Џо се здрави, нема сериозен проблем.

Секоја споредба со лани е невозможна.

=/=

Благодарам.
Со секој пост мора да утепаш некого во поим! Респект. Ама мислам дека ме сфаќаш што сакам да кажам. Не е битно дали ќе ги тепаме 3-0, 10-0 или 1-0, битно е да ги тепаме и да ја задржиме добрата игра... И споредбава што ја даваш, на почеток имавме добри резултати со него, па што, после паднавме. Аргумент+ дека не е битен резултатот...

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Со среќа нека му е на Шева...фала за се шо направи за Челзи.
Шо направил да ме потсети некој, стар човек сум, заборавам :)
Честито победа. Иначе нова навивчка на Челзи :wink:
Добредојде.
Иначе нека ни е честито победа, на делови ја гледав имав гости, ама на крај статистиката ме расположи до даска, шутови на гол, 18-0. :)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Честито победа. Иначе нова навивчка на Челзи :wink:
Добредојде:smir:

Шева фала за се што направи во челзи(иако не направи којзнае што)и да ги кинеш мрежите на сите екипи со динамо киев:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom