Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.566
Поени од реакции
5.610
Непопуларно мислење: Мурињо со овие играчи ќе се прошеташе и низ групата и низ првенството.
Мурињо со овие играчи и толку пари ова лето потрошенив по негов кеиф имаше триплета да ни освои.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.876
Поени од реакции
23.438
Поздрав од Мистер Конте до сите што мислеа дека стварно човекот од мојот аватар ќе биде седнат на клупа.
Идеме изи нови 90 мин.
Јас се извинувам, на резултати е Гаљардини а Интер објавиле дека ќе стартуваат со Барела-Брозо-Ериксен.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.566
Поени од реакции
5.610
Стек, ти бладаш, не јас, зашто богатиот договор за Конте, евентуален, уште пред да дојде тука се знаеше дека ќе се деси, не тие 12м евра ама до кај 10 сите знаеа дека ќе биде, тие се цените за таков тренер моментално на пазар кога еден ебан покетино бара 8, капираш ? Формата на договорот исто, НИКОГАШ нема да има такви некои ставки или што и да се за да добие 0 евра ако не успее да достави нешто, таквите работи можеш у договор на Гасперини да ги ставиш, мада у моментов ни со него исто не можеш зашо му се кренаа и него акциите, али ме сфаќаш ваљда што сакам да ти кажам.
Да но да не стаиш клаузула дека ќе си идеш без оштета ако не успееш да поминеш факинг групн фаза во ЛШ? Пер срамота е. Клубот никако ли не си се заштитил?
Башка 12 ебани милиони се, на крај краева прежали ги, еби му ја мајката, изругај го јавно, донеси друг тренер и заедно со дечко му Видал бутни ги во гепек и вози ги до торино нек кршат глава. Многу повеќе од 24 милиони ќе не кошта Коте ако остане до крај на сезона, за следната да не праиме уопште муабет.
Видовме ова лето колку не кошташе.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.057
Поени од реакции
45.803
Да но да не стаиш клаузула дека ќе си идеш без оштета ако не успееш да поминеш факинг групн фаза во ЛШ? Пер срамота е. Клубот никако ли не си се заштитил?
Башка 12 ебани милиони се, на крај краева прежали ги, еби му ја мајката, изругај го јавно, донеси друг тренер и заедно со дечко му Видал бутни ги во гепек и вози ги до торино нек кршат глава. Многу повеќе од 24 милиони ќе не кошта Коте ако остане до крај на сезона, за следната да не праиме уопште муабет.
Видовме ова лето колку не кошташе.
Да зашо не се презива Де Зерби, или Михајлович, затоа не стаил, кој тренер од онаа група на јаки у која сакале или не спаѓа и конте, и чоло со една титула на атлетико и мртов фудбал, ќе се согласи на Мојс договор ? Никој, така да џабе се блада на таа тема, може клубот да сака да наметне такво нешто, ваквите не ти прифаќаат, кога носиш тренери вакви нема како да се заштитиш освен да изнудиш 2 годишен договор, али и тоа е дискутабилно дали некој како Конте би ти прифатил бидејќи и у таква ситуација целта на клубот е јасна.

Него имале некои проблеми со камерите на стадионов. затоа не почињаат сеа.

Ме интересира денес поставеноста, 3412 или 352, првово ако е очекувам некој гг4 плус резултат и 90 минути како броз си го бара идеалното зен место на теренот. Лани Конте многу лесно го имаше прочитано Ди Франческо кога гостуваа кај Сампдориjа, 10 гола можеа у прво да дадат, да не беше глупиот црвен на алексис убедлива победа ќе имаа, би требало денес да победат иначе дополнително тонење и продлабочување на кризата у која влегоа со елиминацијата у ЛШ.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Колку зицери им фати голманов во први 15 минути тоа е чудо, најмалку 2-0 требаше да биде.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.057
Поени од реакции
45.803
Види го овој Крањо голманов на каљари, у 15та минута стана играч на колото.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.657
Поени од реакции
7.305
Како што би рекол Џонка, само против нас бранат.
Се изнауткаа!

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.876
Поени од реакции
23.438
Јас би јадел гомна за Перишиќ, ама да не се изнервира Теглич?!
Сепак и он се нашол кога највеќе ни требал. :cenzura:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.057
Поени од реакции
45.803
sreka handanovic se frli po topkava, 30 gola ima primeno u timov kade e samo gledac, duri i na vakvi topki, daleku od neodbranlivi. Od druga strana kranjo brani ko zivot da mu zavisi od utakmicava.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.566
Поени од реакции
5.610
Абе местена е, 1-2 ја вртиме.
Сеа Гаљардини у друго ќе ги реши

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.193
Поени од реакции
13.047
Дај нека згасне веќе еднаш овој мизерен проколнат клуб.

Уште па прва утакмица во недела игра,таман цел ден да ми го поебат,на сите мајките да им ги испоебам!!

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.876
Поени од реакции
23.438
sreka handanovic se frli po topkava, 30 gola ima primeno u timov kade e samo gledac, duri i na vakvi topki, daleku od neodbranlivi. Od druga strana kranjo brani ko zivot da mu zavisi od utakmicava.
Ај да го олабавите малце Ханда ок?
Шест души имаше во шеснаесетник од кој три во петерец и пак успеа да шутна играчот два пати.
Сосема оправдано им се дереше.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.060
Поени од реакции
9.839
Со ваква реализација на боговите во нападот и голман кој најагилен потег сезонава му е кога се фрли на земја во очај откако му зачукаа гол денес нема што да бараме.

Везњациве никаде ги нема, ниту напред да помогнат, ни позади. Очај.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.057
Поени од реакции
45.803
Ај да го олабавите малце Ханда ок?
Шест души имаше во шеснаесетник од кој три во петерец и пак успеа да шутна играчот.
Сосема оправдано им се дереше.
Druze, ne se frli na topkava, ti sto ocekuvas, perfektni da se site pred nego i on samo da si prati utakmica do kraj, se znae sansi ,golovi, deka doagaat nekad po greski na odbrana, posleden koj sprecuva e golmanot, on ne se ni obide da spreci, mene ne mi e jasno kako ne se frli na ovaa, toa totalno nesfatlivo mi e, duri i da e nekoj neodbranliv udar, golmani se frlaat pa sto bide bide, a ova bese daleku od toa.
Ili aj ako ovie pred nego gresat, so ima pa on da se zamara da brani. Vidi go kranjo od druga strana, 12 pati mu izvisija igracite u odbrana, sve fati.

Inace uste na poluvreme, se nadevam darmijat aut, hakimi in, ne smee da ostane darmijan u situacijava uste na teren, plus zut ima a i bese eden od polosite u prvo.

Kajgana Shop

На врв Bottom