Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Солидна игра. Подобро од солидна, ама не одлична. Леле петата на Стариџ... Мислам дека Стариџ е играчот што ќе ја размрда нашата игра. Нормално, ако му се даде шанса. Не знам кој се бунеше сшто не играме со најјак состав. Па ако против вакви екипи нмаат можност да се докажат: Стариџ, Калу, Деко (ако е стар, не е првотимец, треба да се докажува), Бане итн, кога? Со Манчестер?

И уште нешто, за сите оние кои зборат дека сега станал Челзи клуб: Погледнете на трибини, видете колку луѓе има над 30 год, колку под 16, а колку 16-25, се ќе ви стане јасно... Најмалку 50% се над 30 год., некои 20% се деца, а остануваат 30% 16-25. Тоа докажува дека Челзи имал верни навивачи и пред да дојде Абрамович. Башка, 44.000 капацитет на стадион не е нешто многу, ама солидно е (и тоа одамна е толку). Сега да е 60-70к, мислам дека би се наполнил.

I

InF3cTeD

Гостин
браво за Челзи а воедно и за Олимпијакос и Арсенал кои ми донесоа парииии :vozbud:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Челзиииииииииииииииииииии!

Ајде честита победа втор пат ми носи добивка во неколку дена :)

Ако ми донеси наредниот пат ќе си купам дрес од Дрогба :)

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Во второто полувреме дадоа се од себе....резултат е добар,но не и играта:toe:
Најдобар според мене - Деко...добар беше ја држеше топката не правеше толку грешки...како и останатие ( во првото полувреме )...баш сакав Стариџ да се прослави со својот прв гол...но тоа е ...Честито нека ни е победата..позз

V

Viktoranius

Гостин
Честито победа.:)

Иначе толкав аматеризам во коментирање немам видено. Така се коментира на партија шах. Ни боја на глас, ни емоции малце да внесе колку да дигне адреналин, ништо.

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
Честито втора победа конечно повеќе од два гола, според мене најдобра игра прикажаа Есиен и Лампард посебно во второто полувреме. Лампард со својата игра правеше многу простор за другите играчи навлекувајќи на себе по двајца тројца играчи и којшто играше малку поповлечено за разлика од лани и имаше добри додавања помеѓу центарот и нивниот шеснаесетник..........

Уште еднаш честитки за победата

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Хаха, кој коментираше ? Игорче или другиот лепотан ?

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.609
Поени од реакции
14.461
Игорче... Да имам кеш, ќе му давам 2 пати повеќе од што му даваат во Сител само да не коментира...
Нели не беше Игорче бе .. Оној другиот, Зоран мислам дека се викаше..

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Долу пишеше:

Коментатор:

Зоран
и презимето не му го знам.......

Статус