La Liga Santander 2016/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Atso
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ама како така, зошто вака...сигурно далавери има нешто, ова е најјакиот Патетико не е можно вака да губи, Симеоне има нов договор од 50 миљона, тимот вреди седамсто миљарди...

Хаха плаче гоатот, кај не знаеше да игра секако, па уште Џони го прогласи за најдобар, сега не знае ни да оди :pos:
Автоматски споено мислење:

Ау го избуши облакот

Една утакмица е бе другар...чекај има време.....кога тоа од еден натпревар се даваат заклучоци?..кај беше да искоментираш на претходните натпревари?...ако креваат титула на крајот кој ќе ти биди изговорот?....полека малце со глупостите од кога јадовте блам од Баерн се глупираш кај ќе стигниш и се изнапромаши....секој натпревар игра и нормално е знаци на умор да покажи, ене и со Фернандеш во Јунајтед е истото....луѓе се ова не се роботи.

Дочекавте да се радувате сезонава. :pos:

Класика Реал Мадрид...ќе дојди јака утакмица како питбули трчаат сите до еден, душата ја извадија на теренот Карвахал,Васкез,Менди... непробивни..ќе дојди да играат со Бетис.Гранада,Леванте и ќе си џогираат вообичаено...

Сега во наредните 5-6 кола ќе имаат минимум 2 нерешени и 1 пораз, mark my words. :cool: Една утакмица им е потребна да ги извади од колосек.

Касемиро-Крос-Модрич везење како во најдобрите денови. Топка зимање утре сабајле.

Тоа е...ама не сме 2017 година повеќе...сега ќе изиграат вака јако,после наредниот месец уште еднаш..и така

Овие Реал со Б-тим да излезат ќе го тепаат Атлетико.

Една утакмица е бе другар...чекај има време.....кога тоа од еден натпревар се даваат заклучоци?..кај беше да искоментираш на претходните натпревари?...ако креваат титула на крајот кој ќе ти биди изговорот?....полека малце со глупостите од кога јадовте блам од Баерн се глупираш кај ќе стигниш и се изнапромаши....секој натпревар игра и нормално е знаци на умор да покажи, ене и со Фернандеш во Јунајтед е истото....луѓе се ова не се роботи.
Не постоеше ни со Барса, ни никаде, дал некој гол и одма најак талент го прогласи, седи мирен. Никогаш не сум трескал глупости јас, тоа е твоја карактеристика и на твоите во фан клубот. Јас само малце форсирам кога ќе посакам :D

Не постоеше ни со Барса, ни никаде, дал некој гол и одма најак талент го прогласи, седи мирен. Никогаш не сум трескал глупости јас, тоа е твоја карактеристика и на твоите во фан клубот. Јас само малце форсирам кога ќе посакам :D

Jaс не го прогласив најак заради голојте...тоа го прават таквите генерички фанови како тебе што не разбираат ронка фудбал...јас го прогласив за најак од младите заради game play-ot што го има...ама тоа очигледно за тебе е научна фантастика и не планирам да се објаснувам.

Ултра, мега, гига јакиот и пред се ОФАНЗИВНО квалитетен Атлетико.

Модрич и Крос со пешачење од 3та минута ги сетираа на airplane mode, првата шанса ја имаа у 80та кога папсаа нашиве.

Класичен пример на комплекс на инфериорно тимче.

Никогаш не сте биле олку напалени на победа. И ние ја тепавме Барса па не скокавме толку. Ама во ред оправдано е. Не се имате израдувано сезонава се некој малери ви се дешаваат. Смалете доживљај оти за конец ЛЕ ќе игравте. Во последниве 6 месеци Атлетико вака лоши утакмици има 4-5 одиграно, другото се е на ниво. А тој што го гледал Атлеико и Феликс сезонава знај за каква игра и играч станува збор.

Се изгубија во свемирот Атлетико, топката не ја видоа. Во 80-та минута им текна дека уствари се игра фудбал. Ај што цел тим беше очаен па и Чоло скроз разочара. Како да ги лупаше измените од тепка.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom