Македонски модни инстаграм профили

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Таа со сокчињата? втф?
Таа со сокчињата е Антониа Гиговска, и е пејачка :D

Антонија Локвенец е типка што постираше слики речиси гола неколку години, и коа собра доволно followers стана просветлена особа што споделува книги, збори за female empowerment, пробува да бекне нешто англиски и звучи ко Заев коа збори.

Нешто ко Емили Ратајковски за сиромашни.

Али јака е јбг, според мене можда најзгодна и најубава у Македонија.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
@Комита Ултрас Дани мислам дека се викаше другарка и на Александра. majestic, пардон. Ако мислиме на истата една плава со бемка. Ај ако ја најдеш ќе ти кажам дали мислам на таа.
Оваа @Dani секако не е.

И јас ја следам пошто е тука од моиве краишта, на времето мноооооогу одамна ја стартував нешто си праевме муабет све океј ама пошто сум глупо копиле ништо не испадна. :D
Симпатична фина девојка, малецка ама има добра позадина.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
@Комита Ултрас Дани мислам дека се викаше другарка и на Александра. majestic, пардон. Ако мислиме на истата една плава со бемка. Ај ако ја најдеш ќе ти кажам дали мислам на таа.
Оваа @Dani секако не е.

И јас ја следам пошто е тука од моиве краишта, на времето мноооооогу одамна ја стартував нешто си праевме муабет све океј ама пошто сум глупо копиле ништо не испадна. :D
Мислиш на Дани Ѓуровска? Ако да, онда checks out пошто видов некои слики заедно одамна али до скоро ништо. Со мене беше генерација она, from zero to hero стана у изглед :D

Едит: Мислам дека треба да си го средам инстаграмот, превише знам, а не сакам...

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.540
Поени од реакции
29.107
Оваа @Dani секако не е.

Да беееее, да си жив и здрав. Еве ја

Што сум и мислел на оваа дека иде накај џинџер, уф....

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Мислиш на Дани Ѓуровска? Ако да, онда checks out пошто видов некои слики заедно одамна али до скоро ништо. Со мене беше генерација она, from zero to hero стана у изглед :D

Едит: Мислам дека треба да си го средам инстаграмот, превише знам, а не сакам...
Да, таа е. Не сум запознаен баш толку пошто ги глеам ко пичиња а не ко модни кажувачки или као и да се декларираат тие влијателните што посебно ме нервираат. :D

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.184
Поени од реакции
13.821
Да, таа е. Не сум запознаен баш толку пошто ги глеам ко пичиња а не ко модни кажувачки или као и да се декларираат тие влијателните што посебно ме нервираат. :D
А јас баш сакав да те прашам за мислење во врска со шестиот аутфит каде што има микс на различни дезени. Што мислиш, добра комбинација е? :coffee:

Kajgana Shop

На врв Bottom