- Член од
- 17 мај 2016
- Мислења
- 3.675
- Поени од реакции
- 4.154
Може да си ја видел и во спотот на ДНК - Ромео и ЈулијаJa sledam odaa majestic, ne znam od kade
Mislam od spot na Donplaya ja vidov
Може да си ја видел и во спотот на ДНК - Ромео и ЈулијаJa sledam odaa majestic, ne znam od kade
Mislam od spot na Donplaya ja vidov
Eve ja. Mislam posledno i vo reklama na TMobile ja vidod pred nekoj den.Може да си ја видел и во спотот на ДНК - Ромео и Јулија
Па тука имало инстаграмџиски фановиМаџестик е bae <3
БорисСторис ја ќари Антонија Локвенец и оттогаш штама, нигде го нема. Дефиниција за ќути си дупи си.Од инфлуенсери само БорисСторис
Таа со сокчињата? втф?БорисСторис ја ќари Антонија Локвенец и оттогаш штама, нигде го нема. Дефиниција за ќути си дупи си.
Која е таа? О.оТаа со црнецот доминира...
Таа со сокчињата е Антониа Гиговска, и е пејачкаТаа со сокчињата? втф?
Ќари таква какви што хејташеБорисСторис ја ќари Антонија Локвенец и оттогаш штама, нигде го нема. Дефиниција за ќути си дупи си.
Мислиш на Дани Ѓуровска? Ако да, онда checks out пошто видов некои слики заедно одамна али до скоро ништо. Со мене беше генерација она, from zero to hero стана у изглед@Комита Ултрас Дани мислам дека се викаше другарка и на Александра. majestic, пардон. Ако мислиме на истата една плава со бемка. Ај ако ја најдеш ќе ти кажам дали мислам на таа.
Оваа @Dani секако не е.
И јас ја следам пошто е тука од моиве краишта, на времето мноооооогу одамна ја стартував нешто си праевме муабет све океј ама пошто сум глупо копиле ништо не испадна.
Симпатична фина девојка, малецка ама има добра позадина.
Да беееее, да си жив и здрав. Еве ја@Комита Ултрас Дани мислам дека се викаше другарка и на Александра. majestic, пардон. Ако мислиме на истата една плава со бемка. Ај ако ја најдеш ќе ти кажам дали мислам на таа.
Оваа @Dani секако не е.
И јас ја следам пошто е тука од моиве краишта, на времето мноооооогу одамна ја стартував нешто си праевме муабет све океј ама пошто сум глупо копиле ништо не испадна.
Симпатична фина девојка, малецка ама има добра позадина.
Да, таа е. Не сум запознаен баш толку пошто ги глеам ко пичиња а не ко модни кажувачки или као и да се декларираат тие влијателните што посебно ме нервираат.Мислиш на Дани Ѓуровска? Ако да, онда checks out пошто видов некои слики заедно одамна али до скоро ништо. Со мене беше генерација она, from zero to hero стана у изглед
Едит: Мислам дека треба да си го средам инстаграмот, превише знам, а не сакам...
А јас баш сакав да те прашам за мислење во врска со шестиот аутфит каде што има микс на различни дезени. Што мислиш, добра комбинација е?Да, таа е. Не сум запознаен баш толку пошто ги глеам ко пичиња а не ко модни кажувачки или као и да се декларираат тие влијателните што посебно ме нервираат.
Ај да видам, не знам за што точно мислиш. Покажи ми.А јас баш сакав да те прашам за мислење во врска со шестиот аутфит каде што има микс на различни дезени. Што мислиш, добра комбинација е?