Вие средната нога од Рибери ќе ја видетеЛевата нога на Босингва ќе ја видат они...
Ако не ние, Реал ќе ги видат сите три догодина (и тоа за без пари), па Вие ќе останете најголеми губитници!Вие средната нога од Рибери ќе ја видете
Во некои моменти оди и дотаму, ама најчесто го гледам дека игра во улогата на „стапало“ на дајамонд, зборувам за нашата формација.Овој CAM игра а ?
Убаво шо ќе игра малиов, само да не ни го земат потоа. Тоа ме плаши
Не можат без наша согласност, шо значи, не можат.Абе да ама без разлика колку години има од договорот може да го купат, тоа не значи ништо (добро де само цената ке е поголема)
За Џо нема шо да се пишува, се опоравува, се надевам ќе се има трпение овајпат, за да нема уште заебанции....па после да му продолжиме и догвор.http://www.chelseafc.com/news/new-deal-for-mancienne-then-to-wolves-20090813_2243335_1753824
Значи ова за Мансиен официјално било. За Џо Кол никој ништо не знае пошто нигде и не пишува. :smir:
Абе со се костобрани ви ја даваме левава нога, со се чорап и копачка. А Баерн оди арогантно, само десната нога ќе сме ја видиле, али јебига, Ули догодина нема ни левата копачка да му ја види од таа ароганција.Вие средната нога од Рибери ќе ја видете
Некој ќе ги види, дали Арнесен, дали Флорентино, дали Лапорта, Морати........но тоа нема да биди Ули Хенес.Ако не ние, Реал ќе ги видат сите три догодина (и тоа за без пари), па Вие ќе останете најголеми губитници!
Ван Гал изјавил нешто, демек не верувал во тој трансфер. А Тајмс мислам, има известување дека во средата е одбиена понудата од Баерн.Кај пишува дека Баерн се откажале од Босингва..
И вие средната од Босингва ке ја видите...:hhhh:Вие средната нога од Рибери ќе ја видете
Абе ни средната нема да ја видат,и тоа тешко:pos2:И вие средната од Босингва ке ја видите...:hhhh:
Кој последен се смее, најслатко се смее. А кој ќе биде тоа, ќе видиме во мај. Годинава ќе биде една од потешките во последниве 7-8 години. За титула во ЛШ ќе се бората: Челзи, Манчестер, Барса, Реал и солидно засилените Интер и Јувентус. Можеби ќе се вклучи и Баерн, ама не ми се верува...што говори есиен бе да осотвите лш со анчелоти само лигата и куп може ама лш хххехехехеххехее:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
што говори есиен бе да осотвите лш со анчелоти само лигата и куп може ама лш хххехехехеххехее:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Така е ...звер... :tapp2:што говори есиен бе да осотвите лш со анчелоти само лигата и куп може ама лш хххехехехеххехее:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Не си ти крив шо неможиш да сФатиш т.е прочиташ шо сака да кажи Есиен ИЗМЕЃУ РЕДОВИ у муабетот - одкаде му таа мисла дека може да се освои тој Пехар!!! На училиште прво се учи пишување а после читање, а глеам не ти одело баш тоа :pos2: :pos2: :pos2:што говори есиен бе да осотвите лш со анчелоти само лигата и куп може ама лш хххехехехеххехее:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: