Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Баерн се откажале од Босингва.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Левата нога на Босингва ќе ја видат они...

В

Вори

Гостин
Кај пишува дека Баерн се откажале од Босингва..
Вака сеа Бобан..никој играч на денешницава не вреди 80 милиони,а не Рибери.
Меси,Кака,Руни,Лампард и остали не вредат толку,а Рибери бил 80 милиони..не вреди за толку.Ако толку се курчи Хенес,и се филозофира една нога,две нозе,три нозе..ќе остане со курот во уста,кога ќе замине за безпари наредна година некаде Рибери,или пак кога Перез ќе ви ги тупне ВДВ и Снајдер и 10 милиони..

F

fantomX

Гостин
Овој CAM игра а ?
Во некои моменти оди и дотаму, ама најчесто го гледам дека игра во улогата на „стапало“ на дајамонд, зборувам за нашата формација.

Убаво шо ќе игра малиов, само да не ни го земат потоа. Тоа ме плаши
Абе да ама без разлика колку години има од договорот може да го купат, тоа не значи ништо (добро де само цената ке е поголема)
Не можат без наша согласност, шо значи, не можат.

http://www.chelseafc.com/news/new-deal-for-mancienne-then-to-wolves-20090813_2243335_1753824

Значи ова за Мансиен официјално било. За Џо Кол никој ништо не знае пошто нигде и не пишува. :smir:
За Џо нема шо да се пишува, се опоравува, се надевам ќе се има трпение овајпат, за да нема уште заебанции....па после да му продолжиме и догвор. :toe:

Вие средната нога од Рибери ќе ја видете:pos:
Абе со се костобрани ви ја даваме левава нога, со се чорап и копачка. А Баерн оди арогантно, само десната нога ќе сме ја видиле, али јебига, Ули догодина нема ни левата копачка да му ја види од таа ароганција.
Не е свесен дека со таква ароганција, в лето ќе го изгуби за беспари.

Ако не ние, Реал ќе ги видат сите три догодина (и тоа за без пари), па Вие ќе останете најголеми губитници!
Некој ќе ги види, дали Арнесен, дали Флорентино, дали Лапорта, Морати........но тоа нема да биди Ули Хенес. :toe:

Кај пишува дека Баерн се откажале од Босингва..
Ван Гал изјавил нешто, демек не верувал во тој трансфер. А Тајмс мислам, има известување дека во средата е одбиена понудата од Баерн.

В

Вори

Гостин
Фала Богу..еден од најдобрите тројца десни бекови во светот да го продадеме на Баерн,кој е класа подоле од нас,и тоа за срамни 17 милиони.Плус се курчи Хенес за Рибери,па и ние ќе се курчиме за Босингва.
17 милиони на Босингва му вреди само едната рака(левата)..па нека размисли добро Ули..:tv:

DEVIL FOREVER

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
29 април 2009
Мислења
538
Поени од реакции
23

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
што говори есиен бе да осотвите лш со анчелоти само лигата и куп може ама лш хххехехехеххехее:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Кој последен се смее, најслатко се смее. А кој ќе биде тоа, ќе видиме во мај. Годинава ќе биде една од потешките во последниве 7-8 години. За титула во ЛШ ќе се бората: Челзи, Манчестер, Барса, Реал и солидно засилените Интер и Јувентус. Можеби ќе се вклучи и Баерн, ама не ми се верува...

В

Вори

Гостин
што говори есиен бе да осотвите лш со анчелоти само лигата и куп може ама лш хххехехехеххехее:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Научи да пишуваш..тоа како ПРВО.Како ВТОРО долга е сезоната па ќе видиме на крај..како ТРЕТО,првата утакмица против Челси сезонава ја изгубивте,и имаш поздрав од Чех.Ај сеа гит.

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Не си ти крив шо неможиш да сФатиш т.е прочиташ шо сака да кажи Есиен ИЗМЕЃУ РЕДОВИ у муабетот - одкаде му таа мисла дека може да се освои тој Пехар!!! На училиште прво се учи пишување а после читање, а глеам не ти одело баш тоа :pos2: :pos2: :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom