- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 18.039
- Поени од реакции
- 21.030
Чекај, и со Саутемптон така ја играв па од 2:0 ме прегорија 2:3Свака част, се надевам дека ти е синглувана.
Барем еден од нас двајца да фати!![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чекај, и со Саутемптон така ја играв па од 2:0 ме прегорија 2:3Свака част, се надевам дека ти е синглувана.
Барем еден од нас двајца да фати!![]()
Башакчехир гу напуштиле утакмицата, расизам неки од 4тио судијаШо се дешават на ПСЖ шо ја прекинаја ил дек ја фатив во 13 минута уште да не сум раат сега
Пичурник мајчин шо им рекол Ердоган педерБашакшехир гу напуштиле утакмицата, расизам неки од 4тио судија
сеа гладен да си легнам значиЗа таков тип пиши Псж гол да дај
Четвртиот судија кажа "this black guy" за да објасни ситуација поврзана со Демба Ба, а Демба Ба кажа "дали би рекол "This white guy" за белец или би рекол "this guy"?Шо се дешават на ПСЖ шо ја прекинаја ил дек ја фатив во 13 минута уште да не сум раат сега
Ќе продужат да играт од 10Баталите тоа црцни, нигери итн. ПСЖ 1 коеф ќе ја рачунаат?![]()
Ионака коеф немаше за нивБаталите тоа црцни, нигери итн. ПСЖ 1 коеф ќе ја рачунаат?![]()
2+ прво ја имам. Само уште таа ми фали.Ионака коеф немаше за нив![]()
Ќе се доигра натпреварот2+ прво ја имам. Само уште таа ми фали.
R.I.P мојата добивка, сега овие ПСЖ од солидарност нема да им даваат голови.Ќе се доигра натпреварот
Кога ?Ќе се доигра натпреварот