Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Па што не си ја пишала во твоите типови Челзи 4+ заедно со останатите типови?
Или да се најдеш во муабет само?

Да изгорев јас во муабет со тебе да се најдам. Инаку седум плус ја пишав не 4,ама во услов заедно со Псж и Аталанта

Да изгорев јас во муабет со тебе да се најдам. Инаку седум плус ја пишав не 4,ама во услов заедно со Псж и Аталанта

А тие типовите што си ги поставила ги уплати ли?

Точно е дека не играт Родригез и Брукс, мислам дека вреде да се игра Дилејни + доека не му гу качиле границата, 12.5 е у спортлајф.
Фала богу да погодам нешто :popce:

Динамо - Ференцварош
Лајпциг - Манчестер

И двете 0-1 прво & 2+ второ @ 8.4 коефициент. Директни дуели за пласман, очекувам на старт да влезат резервирано и да има калкулирање со помал број на голови но евентуално ако падне 1 уште во прво или рано во второ полувреме другата страна ќе мора повеќе да се отвори па затоа 2+ второ

Последно уредено:
Kako mi go spopika Lazio na 5 livcinja, pa pa pa.

Kako mi go spopika Lazio na 5 livcinja, pa pa pa.
Гнасите калкулираа со оглед на тоа што Дортмунд поведе, реално требаше уште на полувреме да ги решат. После тоа можи и се плашеа да нападнат затоа што и бод им носеше пласман. Бриж како беа наапани, пречка имаа во судиско продолжение.

Dobra opcija e ova esoccer liga pro fudbal treba vo tekot na denot da se sledat pretezno odat 5 ili 6 plus golovi iako ima I nekoi do 3 gola pa ke probam da gi baram vo tekot na denot ovie so pomalku golovi.
јас истово го заприметив 3-4 дена уназад, на моцарт баш ги пратев у живо и добри квоти има а стално паѓаат голови.. Е сега има што играат 8 минути, 10 минути и 12 минути.. нормално тие 12 мин поише гола паѓаат ама границите им се високи..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom