Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Не ми е јасно зошто Челзи тргнува по Пирло кога ги имате Лампард, Балак, Есиен, Микил, Деко ...:toe:

F

fantomX

Гостин
12 милиони евра + Пизаро перманентно + Мансиен на една година, ова ја исполнува вредноста на Пирло, прашањето е дали Леонардо смета дека Пизаро и Мансиен се употребливи за Милан.

Не ми е јасно зошто Челзи тргнува по Пирло кога ги имате Лампард, Балак, Есиен, Микил, Деко ...:toe:
Пошто класичен, типичен плеј можи да изигра само Деко, и Микел некако. Балак е крајна, речиси невозможна опција. Другиве не. Мааната му е шо има 31, 32 години, инаку е доста употреблив за Челзи.

P

pepito*

Гостин
Искрено,го мразам Челси како клуб,ама годинава мислам дека имате еден одличен тим,добар тренер и вие ќе бидете големи фаворити и за ПЛ и за ЛШ

Фантистичен потег е донесувањето на Жирков,мислам дека ќе игра лево крило,Дрогба е одличен во последно време,Шевченко мислам дека треба да остани и да биде добра замена-единствено да донесите уште еден млад играч како Стариџ,ама од средниот ред и вие сте спремни да атакувате на сите титули-ми беше мака ова да го пишам(повеќе би сакал ова да го пишам за Манчестер/Арсенал/Ливерпул отколку за вас)ама тоа е вистината!

АМА исто и Манчестер има мнооогу конкурентен тим кој веќе со години работел заедно и освојувал титули!Иако без Роналдо,тие играат одлично!Мислам дека сте најголеми фаворити со нив за оваа година!

А за Ливерпул мислам дека имаат големи проблеми со пари и ако го продадат Алонсо гадно ќе се заебат!

Во Арсенал Венгер е многу скржав со што има навредено многу фудбалери со неговите понуди!(како на пример кога и понуди на Барса 13 милиони евра за ЈАЈА:nesvest:)

Така да мора да ја искористите оваа ситуација!

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Пошто класичен, типичен плеј можи да изигра само Деко, и Микел некако. Балак е крајна, речиси невозможна опција. Другиве не. Мааната му е шо има 31, 32 години, инаку е доста употреблив за Челзи.

доколку ова ти се однесува за Пирло, тогаш да те поправам дека има 30 години и дури во Мај ќе наполни 31 (значи на крај на сезона)

F

fantomX

Гостин
Искрено,го мразам Челси како клуб,ама годинава мислам дека имате еден одличен тим,добар тренер и вие ќе бидете големи фаворити и за ПЛ и за ЛШ

Фантистичен потег е донесувањето на Жирков,мислам дека ќе игра лево крило,Дрогба е одличен во последно време,Шевченко мислам дека треба да остани и да биде добра замена-единствено да донесите уште еден млад играч како Стариџ,ама од средниот ред и вие сте спремни да атакувате на сите титули-ми беше мака ова да го пишам(повеќе би сакал ова да го пишам за Манчестер/Арсенал/Ливерпул отколку за вас)ама тоа е вистината!

АМА исто и Манчестер има мнооогу конкурентен тим кој веќе со години работел заедно и освојувал титули!Иако без Роналдо,тие играат одлично!Мислам дека сте најголеми фаворити со нив за оваа година!

А за Ливерпул мислам дека имаат големи проблеми со пари и ако го продадат Алонсо гадно ќе се заебат!

Во Арсенал Венгер е многу скржав со што има навредено многу фудбалери со неговите понуди!(како на пример кога и понуди на Барса 13 милиони евра за ЈАЈА:nesvest:)

Така да мора да ја искористите оваа ситуација!
Вака, едно прашање прво. Дали си го гледал Челзи од полуфиналето со Барселона? Или уште подобро, дали си гледал подготвителен натпревар на Челзи летово? :smir:

Друго, и јас го мразам Ливерпул шо не заеба пред 4 години за ЛШ, кога бевме вистинска машинерија, па разбирам зошто го мразиш Челзи по полуфиналето годинава. Но еден тим е силен кога има многу навивачи, но исто толку луѓе кои го мразат, па да не навлегувам понатаму....

Најголемото засилување сезонава за Челзи е Карло Анчелоти, досега. Тоа е факт, кој прв индиректно го призна Мурињо, со лаењето против Челзи. Нареден е Рафа Бенитез, па Алекс Фергусон, кои толку го сакаа Сколари, нормално, не заради шо беше убав и личен. Само да почни Премиер Лигата, тогаш очекувам лаење и од нивна страна, особено од Бенитез; не толку од Фергусон, колку од Рафчо.

Пирло ми „мати вода“, кој сигурен сум дека ќе дојде, би рекол 4/5, или 80 во проценти, но да оставам на Анчелоти, и така не би можел да сменам нешто.

доколку ова ти се однесува за Пирло, тогаш да те поправам дека има 30 години и дури во Мај ќе наполни 31 (значи на крај на сезона)
Мислев 31 има наполнето, сум згрешил за една година. Јебиа, ќе видиме...

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Малку офтопик :smir:
Со ова исказот од ФФМ за заштитениве термини, ни блокираат само 3 натпревари :
Челзи - Тотенхем :uvo:
Манчестер Ј. - Челзи :uvo: :uvo:
и последното коло Челзи - Виган :toe:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
На Српските ке гледаме...

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.224
Поени од реакции
8.332
Па да ти кажам право ако ги води Игор Трпевски сите натревари ќе ги гледаме на српските канали :pos2:
Како напишано од Српските ко да пренесуваат сите коа сам РТС имитува Премиер лигата...

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
IN: Yuri Zhirkov (CSKA Moscow, £18m), Ross Turnbull (Middlesbrough, free), Daniel Sturridge (Manchester City, tribunal)
OUT: Jimmy Smith (Leyton Orient, free), Ben Sahar (Espanyol, £800,000), Mineiro (released)
Heading for the door?: Claudio Pizarro, Michael Mancienne (both AC Milan), Andriy Shevchenko (Roma, Dynamo Kiev)

Ideal target: Franck Ribery (Bayern Munich)

Realistic target: Andrea Pirlo (AC Milan)

:pos2: Кутриот Минеиро, арно и толку остана кај нас.

Него сакам да прокоментирам околу Рибери. Гледам сега Баерн бара 80м фунти. Што е финтата, што повеќе повреди, тоа поскап? Пошто пред 2 недили беше 70м фунти.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.224
Поени од реакции
8.332
Сега ни е шансата по Пато да удриме,

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Него сакам да прокоментирам околу Рибери. Гледам сега Баерн бара 80м фунти. Што е финтата, што повеќе повреди, тоа поскап? Пошто пред 2 недили беше 70м фунти.
Изгледа сватија дека догодина самиот ќе си го откупи едногодишниот договор и ќе им замини за без пари т.е ќе им направи јак спопик - па сеа сакаат да спечалат што е можно повеќе од него ... ц ц ц :toe:

Сега ни е шансата по Пато да удриме,
тешко да им го зееме - не се даваат лесно, ама зошто да не се проба со некоја РАЗУМНА понуда :)

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Минеиро само еднаш изигра...:pos2:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ајде,Ајде имате нов навивч на Челзи:smir::pipi:
Нека се множат трофеите само,и оваа сезона на сите да атакуваме!!!:helou::helou:

Утре играме со рединг.Мој тип 4-0:tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom