Што ве напалува најбрзо во сексот?

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.868
Поени од реакции
20.428
Прашањево малку лево, како да те напалува во сексот... нели пред тоа треба да се напалите?
Ај па може ја не знам жена домаќинка...

Што ме влажни, коа му е здрвен у гаќи, коа ќе ме стисне за половина, и повлече за коса, јазик у грло. Ништо битно.

Член од
7 март 2009
Мислења
1.162
Поени од реакции
828
Прашањево малку лево, како да те напалува во сексот... нели пред тоа треба да се напалите?
Ај па може ја не знам жена домаќинка...

Што ме влажни, коа му е здрвен у гаќи, коа ќе ме стисне за половина, и повлече за коса, јазик у грло. Ништо битно.
Тоа здрвен у гаќи важи за оние до кај максимум 45 години,после 45-тата либидото и потенцијата се намалуваат кај мажите,се сеќавам на мои 25 кога се будев со надрвен курац-челик мод,кои убавини,денес женава напупена пред мене се мачам да го кренам а имам 47,хехе

Последно уредено:

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.422
Поени од реакции
38.986
Тоа здрвен у гаќи важи за оние до кај максимум 45 години,после 45-тата либидото и потенцијата се намалуваат кај мажите,се сеќавам на мои 25 кога се будев со надрвен курац-челик мод,кои убавини,денес женава напупена пред мене се мачам да го кренам а имам 47,хехе
Да ама и она е тука некаде нели околу 45? Да ти се напупа некоја 22 во розови хеланки со бело газе, има око да и истераш.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.868
Поени од реакции
20.428
Да ама и она е тука некаде нели околу 45? Да ти се напупа некоја 22 во розови хеланки со бело газе, има око да и истераш.
Не бе, он си ја сака жена му, кој хеланки и бел гз.. :oops:

chef_cook

._perlous
Член од
25 октомври 2011
Мислења
4.315
Поени од реакции
13.233
Брат има 45 годишни, вредат за пет од по 22,да ти се натрти,не да ти се дигне.Мртовец од гроб ќе го станат.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.354
Поени од реакции
84.576
Ја мислам, според личното искуство, дека све е у главата. Таму можеш, ако се навежбаш, да напраиш и да издржиш повеќе и да ти се дигне кога сакаш и све што сакаш. Само треба правилен став и тренинг.

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.418
Поени од реакции
10.349
Ја мислам, според личното искуство, дека све е у главата. Таму можеш, ако се навежбаш, да напраиш и да издржиш повеќе и да ти се дигне кога сакаш и све што сакаш. Само треба правилен став и тренинг.
Баш ме занима у која теретана ти тоа го вежбаше!?
а дали си доволно истрениран е друго прашање:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom