- Член од
- 9 јануари 2006
- Мислења
- 5.698
- Поени од реакции
- 7.585
Sam se prasuvas??I priznaj deka u 3ta brzina e epten bucen

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sam se prasuvas??I priznaj deka u 3ta brzina e epten bucen

Ne e bucna vo treta vo odnos na drugite sto gi imamI priznaj deka u 3ta brzina e epten bucen
Epa znaci mojava e falicna oti ja pobucna ne sum videlNe e bucna vo treta vo odnos na drugite sto gi imam
Hahaha, super.Ne se nerviraj toa e realnosta so Gree ili troshi mnogu ili duva ladno.
Gree lomo I troshi I ne gree jebiga.
А вам нели понос и туга ви беше двостепениот компресор,па на долго и широко го фалевте на темава?!Gree Soyal има 2,5реда изменувач бре каде тука Shorai со еднореден била иста....ти по цени исти ги направи климиве Бот
Hmmm....незнам само со што допринел??Ти си резил на веков и срам си за темава а и пошироко zlatko_ti412 е член кој многу допринесува за темава и не е убаво такви работи да пишуваш.Секој има право на свое мислење ако не ти се допаѓа едноставно игнорирај го.

Turi si edna lepenka toshiba i mislam ke pocnes da ja falisEpa znaci mojava e falicna oti ja pobucna ne sum videl
nekako mn brendov ti smeta izglea 
Vazno ti raboti so COP>5Gree Amber можам слободно да кажам дека е гној клима за модулација али како независен корисник исто така можам да кажам дека кај мене модулира со саати од 550 до 600 w, еве моментално последните 2 саати
Прегледај го приврзокот 277003
Toa znaci deka za ista dadena toplina vo toj cas,on of sistem na rabota ke potrosi poveke el.energija nego da si raboti mazno.I sega po celovo toa so moduliranjeto sto e podobro da rabotat 24/7 na 0.3w ili da rabotat 20minuti vo eden cas na 1 kw
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ide soodveten, kakov kompresor ide u Suzumi16 ?А вам нели понос и туга ви беше двостепениот компресор,па на долго и широко го фалевте на темава?!
Сојалот за 1000 еура со каков компресор иде? Единечен ротари?!
...следечи?!
Тоа е поентата. До сега се рамневте со јапанците со пониска цена или повеќе изменувачи,компресори,фреони,тежини и остала "техника" за иста цена. Сега гледам рамо уз рамо одите и по цена и по се.Ide soodveten, kakov kompresor ide u Suzumi ovde ?
A nekoj so amber 18ka doma pa da kaze kako sto kako se stoplil kolku smetka platil. Samo da ne e nekoj od prodavacite i monterite. Posto kako i da e ja pravat temata glupava dosadna i nesvatliva za drugite. Eden prosecen korisnik bi trebalo da znae osnovi a ne detali u krajnosti.
TAKA DA BIDETE EDNOSTAVNI ODNOSNO SO TAKVA I TAKVA KLIMA MI BESE TOPLO PLATIV TOLKU I TOLKU
pozz do moderatorot ama mislam deka treba da ja podzacisti temava od mnogute strucnaci.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Далеку си од тоа да поентираш кога не разбираш у старт.Тоа е поентата. До сега се рамневте со јапанците со пониска цена или повеќе изменувачи,компресори,фреони,тежини и остала "техника" за иста цена. Сега гледам рамо уз рамо одите и по цена и по се.
@An. ka @palpem @GT1 за Хансолот свака част!
Првите серии цена/перформанси ненадминливи! Ама тоа кога идеа со Санјо компресор
После Грее почнаа да мајсторишат со нивните двухстепени Г-точки,и цената им рипна,и крај не им се знаеше со 16 ознаки...

Kakov COP 5,ke sonva amberot za 5.Vazno ti raboti so COP>5
Izmeri na izduv/usis Fanot i kazi si ne se srami.