Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne. Rasford e tamu.А после Бруно е Кејн.
Реално, мислам дека најдобро ќе беше да стоеше метар и пол полево, па ќе му ја фатеше жива.Не велам дека ќе ја фатеше сигурно, ама ќе имаше многу поголеми шанси за подобра интервенција. На пример да стоеше на линија.
Шутот беше одличен секако.
Па мош не им се спиело ехехехеххеОдличен гол, али како затвараа Арсенал на контрата.Сите бегаа од Сон.
Реално, мислам дека најдобро ќе беше да стоеше метар и пол полево, па ќе му ја фатеше жива.
Глуп муабет, пошо беше подискочен (лошо позициониран), затоа и му шутна од таму, а и инаку, не се очекуваше дека од таму би шутирал, така да не ни имаше време да се намести.
Да стои на линија голманот, а топката е на 30-35 метри од гол, мислам дека тоа ни дете не би го згрешило![]()
И мене така ми се виде.Да ти ебам Кејн, срцето ми застана, викам ја закова во пречката.
Да, тука сте се собрале како секта, и поддржувачи на еден ист став, и секој што е против вас, со дрва и камења по него.Добро брате. Ти си општопознат голмански експерт по темиве, ќе морам да ти верувам. Особено експертизата за Де Геа остана во аналите на подфорумов.
Следен пат посилно со главата само.