Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
Вучинич е грев?не заебавај бе..

Абе и Кака не одеше никаде ама замина така да...

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Вчера за Форлан,денес за Вучинич,утре за кој...? Агуеро ?:tapp: И пак на крај никој нема да земиме...

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Оклолу наводната понуда за Вучиниќ...Го почитувам многу како фудбалер Црногорецот, само незнам што ќе бара во тимот уште еден фудбалер кој игра напаѓач и лево офанзивно крило. Ептен е пополнет тимот на тие позиции.

F

fantomX

Гостин
Вторпат ова е кажано, овие од гол чудни се како и секогаш.

Не мислам да давам сериозен комантар на воа, пошто јасно е дека самово „известување“ не е сериозно воопшто. Форлан, мислам...:toe:

Еве го списокот на играчи кои ќе одат за САД:

Petr Cech
Hilario
Ross Turnbull
Branislav Ivanovic
Ashley Cole
Michael Essien
Ricardo Carvalho
Andriy Shevchenko
Frank Lampard
Franco Di Santo
Didier Drogba
John Mikel Obi
Michael Ballack
Claudio Pizarro
Florent Malouda
Scott Sinclair
Jose Bosingwa
Deco
Salomon Kalou
Daniel Sturridge
John Terry
Alex
Juliano Belletti
Nicolas Anelka
Michael Mancienne
Sam Hutchinson ?

New signing Yuri Zhirkov will be joining the tour in progress.
Зошто прашалник за Хачинсон, па пред 2 (или 3) години, момчето беше во мошне слична (скоро иста) ситуација со Сантон во Интер, перспектива имаше за прв состав, само шо имаше тешка повреда мислам, и го немаше. Десен бек е, ама сегде би играл во одбрана ако треба. Уште една причина појќе Мансиен да оди DM.
Инаку воодушевен сум од некои од имињава овде... :icon_mrgr

Goalkeepers:
Petr Cech
Hilario
Ross Turnbull

Defence:
Jose Bosingwa
Juliano Belletti
Sam Hutchinson
John Terry
Alex
Branislav Ivanovic
Ricardo Carvalho
Ashley Cole

Midfield:
Michael Mancienne
John Mikel Obi
Michael Essien
Frank Lampard
Michael Ballack
Deco

Attack:

Scott Sinclair
Salomon Kalou
Florent Malouda
-----------------
Didier Drogba
Nicolas Anelka
Daniel Sturridge
Andriy Shevchenko
Franco Di Santo
Claudio Pizarro

Прбав да ги наредам по позиции, иако е јасно дека голем дел од нив имаат сособности за 2 (и појќе) места на теренот. Озгледа солидно, иако сум сигурен дека Пизаро на пример ќе си ој, а и треба да си ој.
Утре очекувам по две постави во полувреме, мешање, хегемонија.... Така и на останатите припремни.

:icon_cool :icon_cool :icon_cool

http://www.channel4.com/sport/football_italia/jul17h.html

Ова ми се свиѓа.Ако дојде Вучинич.Опасен дриблер,со добар шут,па и млад и брз.Мераци.
Опасен дриблер и брз? Тогаш Калу е Пеле 2. А Дрогба е Марадона 2.

Околу Андреа....
http://www.sportnet.hr/Vijest.aspx?ID=375051
И со Анчета само како пријатели вечерале.:vozbud:

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
Зошто прашалник за Хачинсон, па пред 2 (или 3) години, момчето беше во мошне слична (скоро иста) ситуација со Сантон во Интер, перспектива имаше за прв состав, само шо имаше тешка повреда мислам, и го немаше. Десен бек е, ама сегде би играл во одбрана ако треба. Уште една причина појќе Мансиен да оди DM.
Инаку воодушевен сум од некои од имињава овде... :icon_mrgr
Прашалник ставив зашо немам слушнато одамна за Хатчинсон, барем јас, па се изненадив да го видам во составот :toe:

http://www.tribalfootball.com/chelsea-see-£70m-ribery-offer-rejected-bayern-munich-257610

Или се будали да одбијат, или е лага дека воопшто ја имало понудата. Поверојатно ми е второто :)

В

Вори

Гостин

Само за Фантом.Да беше слаб Мирко,немаше да го бара Реал,Манчестер и Ливерпул.

G

Gray Foxx

Гостин

Само за Фантом.Да беше слаб Мирко,немаше да го бара Реал,Манчестер и Ливерпул.
Давор ич не си ми јасен ти. Како можеш само да се надеваш на Мирко Вучинич, не значи дека ако им дал гол на Челзи лани треба да се земе одма. Кој играч е Вучинич? Гола вода.
Челзи треба да бара играчи као Роналдо, Кака, Агуеро и тн. А не Вучинич.
Падна Челзи во светот, многу и тоа.

В

Вори

Гостин
Кај пишува дека треба само звезди да се носат?И од каде тоа дека Челси падна?И тоа многу..туку ај ќе видиме наредна сезона.

G

Gray Foxx

Гостин
Кај пишува дека треба само звезди да се носат?И од каде тоа дека Челси падна?И тоа многу..туку ај ќе видиме наредна сезона.
Абе порано се знаеше коа ке доставеше Челзи понуда нозе се тресеа на сите. Сега тоа го нема, дали ради Реал не знам.
Башка тоа име ѕвезди коа ке го чујам косава ми се крева. Роналдо не е само ѕвезда, играчиште како и Кака. Више кога не можете да направите светска класа играч, барем купете го. Исто као Реал. А вие ни едното ни другото. Фановите чим се задоволуваат со Вучинич тогаш лошо е. Не викам дека Челзи паѓа на играчки план , туку на купувачки.

В

Вори

Гостин
Мене баш Вучинич ми се свиѓа.Трнбал,Стариџ и Жирков..првите двајца како слободни трансфери,вториов 18 милиони.Мислам дека на Абрамович му дојде паметот,да не дава милионски суми,туку да купува квалитет а не име.Одкога се заеба со Шева и Балак,сега е попаметен.Сигурен сум,ама само Анчелоти да биде добар,дека Челси ќе се бори за три титули наредна сезона и дека најмалку две ќе земе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom