Nemat za sega nisto jas sum pocetok na Maj...Ako ima ukaz i na grupava ke ima cel maj e opfaten so luge ama posle 13 casot ke se javi nekoj!
Nemat za sega nisto jas sum pocetok na Maj...Ako ima ukaz i na grupava ke ima cel maj e opfaten so luge ama posle 13 casot ke se javi nekoj!
Za kolku vreme posle pustanjevo molba ti go pustaat drz.vo nasava ambasadaDecki denes ja pustiv molbata za da ukazot mi bide praten vo Ambasada!
Znaci pustiv 1 molba 1 fotokopija od pasos i 1 fotokopija od molba sto ni ja davaat koga podnesuvame dokumenti za bg grazdanstvo (za intervju)
Me cinese 181 denari vo posta MK
Go pustivme preporucno plikoto na nega stavi 5 takseni marki,zalepi edna zilto bela nalepnica ispecati na nea broj i neznam sto i zalepi edna bela nalepnica kako bar kod!
Na plikoto ja napisav adresata i toa e toa!
Molbata na latinica ili na kirilica ja popolnuvas?Decki denes ja pustiv molbata za da ukazot mi bide praten vo Ambasada!
Znaci pustiv 1 molba 1 fotokopija od pasos i 1 fotokopija od molba sto ni ja davaat koga podnesuvame dokumenti za bg grazdanstvo (za intervju)
Me cinese 181 denari vo posta MK
Go pustivme preporucno plikoto na nega stavi 5 takseni marki,zalepi edna zilto bela nalepnica ispecati na nea broj i neznam sto i zalepi edna bela nalepnica kako bar kod!
Na plikoto ja napisav adresata i toa e toa!
22 januariNa 3 juli 2020 imam polozitelno,koga otprilika mozam da ocekuvam da bide potpisano od viceprezident?
Presmetaj imas spisok vrati nanazat misli .... Ili se sakate na tacnaNa 3 juli 2020 imam polozitelno,koga otprilika mozam da ocekuvam da bide potpisano od viceprezident?
Neznam jas seuste sum na polozitelno!Za kolku vreme posle pustanjevo molba ti go pustaat drz.vo nasava ambasada
Kirilica vidis na slikata!Molbata na latinica ili na kirilica ja popolnuvas?
MartЗдраво на сите
Задолжителна до кој месец се стигнати
Јас чекам веќе од 05.06.2019
18 месеци, некој дали има информација
Ви благодарам
Stignati se do kraj na april,kaj i da e treba da go pocnat maj.Здраво на сите
Ви благодарам
Здраво на сите
Ви благодарам
Koga bese na intervju I od koga si na finalna ako sakas da kazesDenes proveriv i vidov deka mi e smenet statusot i vekje sum na polozitelna !!! Ne znam koga tocno se promenil , posleden pat proveriv okolu 15 noemvri i ne bese smenet.
Ohooo, pa vie ste na finalna od 10 septemvri kolku sto vidov, cel avgust skoknale , da ne ste dale pogresno info za datumot od koga ste na finalna?Denes proveriv i vidov deka mi e smenet statusot i vekje sum na polozitelna !!! Ne znam koga tocno se promenil , posleden pat proveriv okolu 15 noemvri i ne bese smenet.