Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 август 2010
Мислења
39.432
Поени од реакции
114.098
Ќе ме умре Интеров еден ден дефинитивно. Топ утакмица денес и пак примивме 2 глупи голови после наши грешки. Ај првиот ќе пројде некако, ете се дешава лоша комуникација меѓу Дармиан и Шкриниар, ама вториот... Место Санчез да додаде горе на Хакими кој патем беше сам како дух тој изгуби топка на своја половина и примивме гол. И не е само сега, сезона и пол примаме вакви голови, безвезни, без игра на противникот без ништо.

Конте не треба да мрда од 3-5-2, тоа експериментите со 3-4-1-2 ни под разно веќе. Пошо Дармиан игра солидно не би било лошо него да го проба лево а Хакими десно. Средината коска денес, искинаа сите тројца, а Гаљардини можда и најдобар беше, т.е. реално денес немаше слаб поединец. Лукаку 10ка, едноставно врие бабанот мој, ако продужи вака ќе сруши некои рекорди сигурно.

Сеа да го разнесеме Шахтјор па да се надеваме дека нема икс да изиграат Реал и Борусија.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Сеа да го разнесеме Шахтјор па да се надеваме дека нема икс да изиграат Реал и Борусија.
:pos:

Види ги бе, мртви ладни си прават математики како ќе сме пласирале понатаму. Алооо, Интер сме ние, се разбира дека Х ќе биде Реал - Борусија.

Што ве гледам за никаде...

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846

Види ги бе, мртви ладни си прават математики како ќе сме пласирале понатаму. Алооо, Интер сме ние, се разбира дека Х ќе биде Реал - Борусија.

И јас сум убеден дека ќе испадниме....нема нешто нормално и глатко да помини кога се работи за Интер....уште неможам да се помирам со Реал што се толкави ѓубриња....само со нас изиграа мајмуните и сега на другите натпревари се глупираат...како за инает да му изнаебам све

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.031
Поени од реакции
9.733

Не не... Интер сме ние, Реал-Борусија нема да биде Х, ама ние ќе си изиграме лесни 0-0 со Шахтјор.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.820
Поени од реакции
17.411
Него лани се водеше полемикава, еве и оваа сега ке ја повторам, Ханда некако многу е укопан кога му шутираат. Кај првиот гол секако беше сам како дух играчот на Борусија, ама мораше некако да реагира овој, беше во фазон ГосподеБОжепомогни. Исто и кај оној гол од офсајд остана закопан, ок можеби му сметаше Тирам или кој и да беше пред него, исто и со реал кога Васкез ја шибна од дваесетина метри и удри во статива. Често го гледам така закопан во земја.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.432
Поени од реакции
114.098
Него лани се водеше полемикава, еве и оваа сега ке ја повторам, Ханда некако многу е укопан кога му шутираат. Кај првиот гол секако беше сам како дух играчот на Борусија, ама мораше некако да реагира овој, беше во фазон ГосподеБОжепомогни. Исто и кај оној гол од офсајд остана закопан, ок можеби му сметаше Тирам или кој и да беше пред него, исто и со реал кога Васкез ја шибна од дваесетина метри и удри во статива. Често го гледам така закопан во земја.
Ја трубам 100 години за истово ама ментален ме праат и хејтер. Човекот ако не е 100% сигурен не се фрла и тоа многу ми иде на живци, мразам флегматични играчи.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.820
Поени од реакции
17.411
Ја трубам 100 години за истово ама ментален ме праат и хејтер. Човекот ако не е 100% сигурен не се фрла и тоа многу ми иде на живци, мразам флегматични играчи.
Па да де, знам тука те развлекуваа. Едноставно еден од ретките голмани што не се фрла во такви ситуации и мене исто ми иде на живци. Не викам дека секогаш може да спаси топката да влезе во гол, ама покажи дека ти е дојдено да се жртвуваш да не влезе, а не како мумија да ја гледаш како проаѓа покрај тебе.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Како играч што најмногу го поштувам во Интер, сметам дека е во слаба форма годинава.
Дали е онака периодично, дали е прашања на мотивација ама реално е слаб.
Сметам дека Интер треба да почни да бара замена за Ханда, немора директ да го седнат на клупа, доволно е да почни што повеќе да ротира.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.566
Поени од реакции
5.610
Како играч што најмногу го поштувам во Интер, сметам дека е во слаба форма годинава.
Дали е онака периодично, дали е прашања на мотивација ама реално е слаб.
Сметам дека Интер треба да почни да бара замена за Ханда, немора директ да го седнат на клупа, доволно е да почни што повеќе да ротира.
Мислам дека Раду заслужува шанса. Треба да добие минутажа да се покаже :)

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.031
Поени од реакции
9.733
Силвестри од Верона за мали пари, најдобра статистика има сезонава и е еден од најзаслужните за нивните резултати.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.820
Поени од реакции
17.411
Па искрено на првиот гол голмани кај петлиња така реагираат. Не викам дека е виновен за голот, ама бар да се фрлеше макар во празно. А жално е што мислам дека тешко може добар голман да најде Интер.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Не не... Интер сме ние, Реал-Борусија нема да биде Х, ама ние ќе си изиграме лесни 0-0 со Шахтјор.
Навистина сме во тешка ситуација. На пример, и да ни оди се кога ќе играме со Шахтјор, не смееме да ги наполниме како во ЛЕ, зошто ако ги полниме Реал и Гладбах ќе си ремизираат лагано. Мора да ги им водиме ама не повеќе од гол разлика :D

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.566
Поени од реакции
5.610
Па искрено на првиот гол голмани кај петлиња така реагираат. Не викам дека е виновен за голот, ама бар да се фрлеше макар во празно. А жално е што мислам дека тешко може добар голман да најде Интер.
Ако ништо друго барем секогаш добри голмани сме имале, да не кажам Класа голмани.

Kajgana Shop

На врв Bottom