- Член од
- 15 октомври 2013
- Мислења
- 4.348
- Поени од реакции
- 3.987
@Chazzspaz se registrira tamu i igrase mislam deka im izvadi nekoja para togas, moze da potvrdi kolku jaka kladilnica e
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добри се ама никогаш најаки, сега ги проверив и буквално сите коеф за фаворити се помали од 1xbet, понудата им е земена од нив истите натпревари и понуда на типови како нив ги имаат, нема да најдете кладилница со поголеми квоти од 1xbet, едино Pinnacle за некои натпревари ама тие имаат многу мала понуда.
Напиши кој се турските, првпат слушам искрено ама можно е...Еве ја баш сега ти кажувам дека турските имаат подобри квоти и од Пинакл.
Не ја отвара кај мене 1хбет, неможам да споредам, ама турците претерано многу даваат екстра. Ако Пинакл е 1.35, ваму е 1.45. Без зезање, без сензационализам.
Напиши кој се турските, првпат слушам искрено ама можно е...
https://ua-1x-bet.com/en/ - Овај е линкот за 1x не го отвара обичниот, а јас играм и овде буквално е копија од неа со малце подобар дизајн и има апликација за на моб проверете ја и оваа https://betwinner.com/en/
Да тие 3 се исти, баш ги споредував квотиве пред некое време 1x се за нијанса поголеми, па betwinner, па 22bet.Www.22bet.com vi e isto Klon na 1xbet
Во Малта сум јас. Забранета е тука.
Незнам и вие дали можете да ги отворите турските кладилници од Македонија ама еве пробај чисто да видиш ако успееш.
линк 1
линк 2
линк 3
(имам уште најмалку 10 вакви кладилници, ама поентата е таа)
*За тоа дека се 0.10 над Пинакл не важи за сите натпреварувања, ама маржата е секогаш 102 кај нив додека кај Пинакл 103-104 и некогаш 102.
Уффф која разлика, браво.
Кликнав на првата ...
За Реал 1.54 а на бет е 1.44.
За Аталанта 1.21, на бет 1.16
За Барса 1.58, на бет 1.50
По минимум 0.05+ имаат на секој фаворит.
Автоматски споено мислење:
Пиши кога ќе одиш на мочање, ќе капне и за тебе нешто бато.![]()
Еве ја од досада направив набрзинка тикет на бет365 и на јонибет. (Интер, Реал, А.Мадрид, Салцбург да победат) и на бет365 дава 9,95 квота, јони 11,85. Пинакл 11.27
Јонибет заедно со турските кладиони се наши клиенти.
Јас немам ништо со нивните загуби/добивки, ама ако случајно некој се клади на арбови, и јас го приметам морам да пријавам.
Имаше пред некој ден, не заклаа со Кореа два шута на гол против Валенсија. 10 квота беше а он единствен напаѓач.
Запознаен е, работи за нив. Ќе постираме 4-5 листа во темата добивка и од наредниот ден ќе уплаќаме за евро ипол.
Не озбилно, да видам шо ќе се деси вечер и ќе повлечам се од бет, ќе се регистрирам на јони. @SK-92 потребни ли се некакви KYC процедури како на бет или? И како се со бонуси за нови членови?
Запознаен е, работи за нив. Ќе постираме 4-5 листа во темата добивка и од наредниот ден ќе уплаќаме за евро ипол.
Не озбилно, да видам шо ќе се деси вечер и ќе повлечам се од бет, ќе се регистрирам на јони. @SK-92 потребни ли се некакви KYC процедури како на бет или? И како се со бонуси за нови членови?
А какви се лимитите на уплата? Дали доколку сакам да ставам 150-200€ на Литванија НКЛ Кошарка 2ра лига би ми примиле? Или не си запознаен?
Нормално дека ќе мора KYC. Законски се обврзани кладилниците да направат KYC check доколку повлечеш средства.
Мал disclaimer: Не работам за нив (јонибет). Они превземаат услуги од нас, и доколку им е потребна логистичка подршка им помагаме, меѓутоа лимитите и маржата сами си ја одржаваат. Јас имам пристап до нивните информации, но не и дозвола за едит.
Ние на платен список имаме преку 70 интернет сајтови а трејдаме само со 21. Останатите си имаат трејдинг тимови или други работат трејдинг за нив, зависи.
Немојте да се мешате со претходната работа, знам иам пишано дека работам за италијанска компанија, ама на 10ти Ноември почнав на новово место.
Еве конкретно за таа лига 1500€ е лимитот.
Зависи каков играч си за нив. Они сами си трејдаат така да неможам да ти кажам дали би ти ги примиле, особено ако ти е меѓу првите бетови.
Има играчи кои се со 999.99% лимит, па така они можат и многу повеќе од 1500€ да лупнат.
Ако имаш добар обрт, без разлика на профит/загуба реално би било да очекуваш зголемување на лимитот, ама пак ќе кажам, они сами одлучуваат па ако си им малце сомнителен нема да ме чуди и на 10% да те стаат, а со оглед на тоа дека е 1500€ лимит пак 150 ќе поминат.![]()