Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Само едно нешто ми остана впечаток од натпреварот... Дармиан игра подобро од Хакими на десната бековска позиција..

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.566
Поени од реакции
5.610
Гаљардини и Конте гарант се фукаат низ канцеларии. Коа и да му е гзот на црта Гаља игра ко Роналдињо му ебам тоа...

Шала на страна вака борбено и цврсто ако играат каков сака нека е резултатот со кеиф ќе ги гледам.
Која мотивација човече, као не можеа вака и со Шахтјор барем...

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Еј кооооооооооонечно една партија да тепа ко шо треба, мада не бевме нешо којзнае шо. Скринјар , Дарминан искинаа денес. Брао.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Тој Романецот од Сасуоло беше motm, за 15 минути сам си го победи тимот. Друго, не примија гол втор пат (ако не сум грешка) сезонава. Тоа е тоа за утакмицава.
Шкринијар уште еднаш покажува дека е класа дефанзивец, зошто нели лани он беше проблемот. Тоа што играше две натпревари по ред, веројатно значи дека Дамбросио ќе игра против Борусија М. во вторник, што пак значи дека ќе се вратат на просекот од 2 примени гола по утакмица.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.969
Поени од реакции
45.252
Класика, играа против најефикасниот тим у лигата ако не се лажам, и дефинитивно тим у најдобра форма у пакет со Милан, одморени недела дена, за разлика од Интер, и добиваш рутински триумф, тактички перфектен натпревар, убедливо најдобар сезонава, и ко капак, после долго време конечно клин шит, сасуоло башка скоро и без шанса за гол освен онаа у прво кога ја погодија стативата од надворешна страна, ханда кога истера проценка дека иде у гол аут.

Нема што многу да се тера на муабет за утакмицава, ваков треба да е Интер на Конте у 95% од натпреварите сезонава, а не еднаш у 2 месеци.

Дармијан само ке го одвојам од останативе, у глобала задоволен сум од сите али овој изигра доста коректен меч и напред и назад и добро ќе е да е ваков и у иднина за да се покрива добро и хакими, дали кога е повреден или кога е во лоша форма ко периодов. И Перишич конечно добро изигран натпревар ко винг бек, нарочито у одбрана.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.861
Поени од реакции
23.261
^Дајте му членска на ангеле, наш е. Секој викенд обавезно фрла коментар.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Дај не фалете го Дармијан многу, да не го продаваме Хакими во јуни догодина...
Не е доволно "functional" за тактичките шеми на Конте, што би рекол големиот директор. Има премногу талент и предобра техника за да ја игра таа позиција. Предлагам трампа Хакими-Мозес со Челзи.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Да не провоцирам или слично? Шо има лошо во то ? :(
Сигурно не провоцираш повеќе од Трибиани :pos:

Туку каде е @Scirea, ми фали џубрето понекогаш, го нема...

Kajgana Shop

На врв Bottom