Дали поддржувате доење во јавност?

• Креатор на темата Креатор на темата .Sky.
  • Време на започнување Време на започнување

Дали поддржувате доење во јавност?

• Вкупно гласачи
    185
Ја имам цицано бајаги...преку 2 год. и мислам дека е у право таа што викала дека е здраво да цицне малку додека си трча. Најнормална работа, секоја мајка приоритет треба да и биде детето, нека јаде бурек кој колку сака. Заради тоа што некој ќе види пупка дете гладно да останало, нема логика.

Не ви е пријатно оти сексуализирате цицка, а уствари цицката постои за бебето да јади. Па уште да покривала бебето, да зоврие кутрото, да не некој види најприродно нешто. Скраја да е. *чука во дрво три пати*

Не ви е пријатно оти сексуализирате цицка, а уствари цицката постои за бебето да јади. Па уште да покривала бебето, да зоврие кутрото, да не некој види најприродно нешто. Скраја да е. *чука во дрво три пати*

Вагината исто е за пораѓај и уринирање, стварно нз зш сексуализираат машките...слобода за вагините!

Не велам дека не можи двете. Велам дека незгодното иди од таму и не можите ( во смисла одредени мажи, не ти конкретно аххах) да видите шо е то слатко и невино во мајка со дете на цицка. Една од најубајте слики е. Ама примарно, цицки постојат за дете да јади, и некој да речи дека е непријатно, глупо, безобразно или незнамкаковеќе, е иронично и во најмала рака не прај смисла.

Вагината исто е за пораѓај и уринирање, стварно нз зш сексуализираат машките...слобода за вагините!
Паметен си, ќе ти текни зошто. Дај си време. :love:

Не велам дека не можи двете. Велам дека незгодното иди од таму и не можите ( во смисла одредени мажи, не ти конкретно аххах) да видите шо е то слатко и невино во мајка со дете на цицка. Една од најубајте слики е. Ама примарно, цицки постојат за дете да јади, и некој да речи дека е непријатно, глупо, безобразно или незнамкаковеќе, е иронично и во најмала рака не прај смисла.

Паметен си, ќе ти текни зошто. Дај си време. :love:

Јас сум срамежлив, христијански одгледан дечко и ми е незгодно да гледам цицки. Зошто не ги земаш моите чувства во обзир? :(

Јас сум срамежлив, христијански одгледан дечко и ми е незгодно да гледам цицки. Зошто не ги земаш моите чувства во обзир? :(
Не гледај. Не мораш да гледаш. Секогаш можиш да свртиш глава на друга страна, срамежлив, христијански одгледан дечко. :love:

Возрасен човек не може да испланира кога му се јаде, а не па ли бебче. Доењето е нормална работа и немам ништо против истото да е на јавно место.

Уметност на доење:
Исполнета и во исто време бела мека цицка, брадавици здрвени спремни за цицање, што има тука незгодно?

Уметност на доење:
Исполнета и во исто време бела мека цицка, брадавици здрвени спремни за цицање, што има тука незгодно?

Keep going, I'm almost there...

Како бе вагината била за уринирање????
Човече дали знаеш што збориш:facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom