- Член од
- 3 мај 2019
- Мислења
- 19.418
- Поени од реакции
- 10.349
Ima, tie sto nemaat tri cisti u glava.Не го вреѓам него, си ја утнала поентата ти. Што, да не нема лепи дечки кои би го пикнале во сѐ што мрда?
Ima, tie sto nemaat tri cisti u glava.Не го вреѓам него, си ја утнала поентата ти. Што, да не нема лепи дечки кои би го пикнале во сѐ што мрда?
Целофанче и ластик да диктуе како тегла и нема гајле.....иначе нема полошо од пачавра, незнам како да ја дефинирам. Ама имам сретнато quite a few....не да ми расне, ми се намалува од такви.Ima, tie sto nemaat tri cisti u glava.
Бугарките се криви они спуштија цена таму за 2000-3000 денари се комплет ќе добиеш и тоа од 10x поубави од овааА шо сакате за 2000? Моника Белучи да ве масира и да и ги фаќате цицките? Па малку им било само цицките сакале за тие пари и пушење, може сакате и виски со лешници и бајадери да е вклучено во цената.... Колку плакаш толку добиваш, сигурно прима и доплата на лице место... Ако сакате нешто убаво одврзете го кесето и ке најдете што и да сакате.
За 30 евра во амстердам добиваш 20 минути секс и тоа пушење и три пози па сеа види ти дали бараш преку леб погача.А шо сакате за 2000? Моника Белучи да ве масира и да и ги фаќате цицките? Па малку им било само цицките сакале за тие пари и пушење, може сакате и виски со лешници и бајадери да е вклучено во цената.... Колку плакаш толку добиваш, сигурно прима и доплата на лице место... Ако сакате нешто убаво одврзете го кесето и ке најдете што и да сакате.
30 евричи за 20 минути???За 30 евра во амстердам добиваш 20 минути секс и тоа пушење и три пози па сеа види ти дали бараш преку леб погача.
Може, ама ај иди до Амстердам па рачунај. Друго си е овде, одиш на шишање и успат и една масажаЗа 30 евра во амстердам добиваш 20 минути секс и тоа пушење и три пози па сеа види ти дали бараш преку леб погача.
Ееее, ами тие пари се ништо за ако веке си веќе во Амстердам. Ако ти се малку 20 минути плати си 90 евра за еден час и уживај. Ништо не е скапо ако го плаќаш еднократно, само кога сакаш. Најскапи се оние што ,,не се ебат за пари,,. Тие ти ги сакаат сите пари и кожата ако може да ти ја одерат... Затоа на првите плати им поштено а вторите лажи ги и еби ги без пари, ако не можеш да ги лажиш ич не се факај на орото.30 евричи за 20 минути???
А кажи ми, од кога почнува тајмингот, дали откако ке влезете во соба, откако ке се соблечете, додека одите до соба..од кога почнува мерење на време...а, заборавив, и кога ке поминат 20 мин дали потоа се миеш облакаш или се треба на трчање да правиш, па дури и три пози...вауууууу...
Laze duso, ti ova od licno iskustvo!?Ееее, ами тие пари се ништо за ако веке си веќе во Амстердам. Ако ти се малку 20 минути плати си 90 евра за еден час и уживај. Ништо не е скапо ако го плаќаш еднократно, само кога сакаш. Најскапи се оние што ,,не се ебат за пари,,. Тие ти ги сакаат сите пари и кожата ако може да ти ја одерат... Затоа на првите плати им поштено а вторите лажи ги и еби ги без пари, ако не можеш да ги лажиш ич не се факај на орото.
Па нејќе да чуе, нормално, оти не било прст...Еден школски од средно пред 7-8 години одеше на некои еротски масажи некаде во некој "салон" во Тетово, таму студираше. Му бркнале прст у газ и од тогаш не сака да чуе за вакви ствари.
Се мери од кога ќе се соблечеш нормално нема превари и дубари ко овде. Нема туш на ред лајт извини.30 евричи за 20 минути???
А кажи ми, од кога почнува тајмингот, дали откако ке влезете во соба, откако ке се соблечете, додека одите до соба..од кога почнува мерење на време...а, заборавив, и кога ке поминат 20 мин дали потоа се миеш облакаш или се треба на трчање да правиш, па дури и три пози...вауууууу...
Еве ја тука за другар ти зборува, професионално му опалила шамарчина.Јак кур ако ги допреш пластиките на Црна Мачка. Би одел на друго место на еротска масажа, не кај таа бабетина.
Пред пар години, другарче се женеше и за момачко ја викнавме Црна Мачка. Беше кажано дека може да биде допирана насекаде, освен доле. Можда сум нерд, али мене ми беше дебилно да фаќам, не гледам убавина во тоа, попалени мужи драпаат гзови и цицки уз алкохол. Знам дека еден од дечките изгуби контрола и од позади и бутна рака и ја фати за рибата, оваа се сврте и на тој до него му опали шамарчина со која го отрезни во момент, ни крив ни дужен се шеташе со црвен образ цела вечер.