Еротска масажа во Валијант?

• Креатор на темата Креатор на темата Ficooo01
  • Време на започнување Време на започнување

Dali bi odele na erotska masaza vo Valijant

• Да

Гласови: 37 47,4%
  • Не

Гласови: 30 38,5%
  • Незнам

Гласови: 11 14,1%

• Вкупно гласачи
    78
Оваа ни на улица да не ти пресече пат, камоли па уште да ја фаќаш...бљак...бабами е поубава од оваа опајдура:confused:
Хемија чуда праи. Темница, алкохол, луда атмосфера, допамини серотонини до макс, плус нашприцана со тие ебачките парфеми, либидото до таван ти е, и ти се гледа најјака пичка на свет. Како што пишав горе, за оваа баба не вреди пари, бесплатно да масира пак ќе размислиме.

Да бев машко мислам дека никогаш не би се запалила на девојки од овој тип што нудат сексуални услуги. :sick:
Нормално, нема поголем афродизијак од тоа некоја да ти се препушти од мерак, љубов или слично, инстикт машки е во прашање, ма да некои успеваат да го премостат и немаат гајле.

Ne vi e nekako shube posle od koga ke gi dadete parite i ke pomine dejstvoto na celata manifestacija?
ubava e be ne e losa dupka si e dupka. iako ja ne bi dadel pari za masaza i striptis. spored mene glupost e toa. U bugarija takvi kako nea idat po 500-1500 denara za saat sex....

Zaso bi daval na nea 2000 denara za obicen striptis? Na krajo samo kje ti go digne i nema da moze da ti zavrse rabota kako so treba celosno domakinski...

ubava e be ne e losa dupka si e dupka. iako ja ne bi dadel pari za masaza i striptis. spored mene glupost e toa. U bugarija takvi kako nea idat po 500-1500 denara za saat sex....

Zaso bi daval na nea 2000 denara za obicen striptis? Na krajo samo kje ti go digne i nema da moze da ti zavrse rabota kako so treba celosno domakinski...

Се ќе е убо само ќе треба уште една женска : онаа одозгора дур те масира, кроз дупката одоздола да има една легнато да ти го лапа истовремено..
Е ова да го има...

Абе одете на масажа на стапала стопати боље од еротска - ма да тоа си е еротски само по себе ќе видите, по можност по една девојка за секое стопало, има во тоа карши Рамстор не ми текнува на името, мислам Промедика беше, со чил музиче и миризливи стапчиња, миљарда пати боље ќе се осеќате после тоа.

Еве како изгледала во 2011 година Црна Мачка, интервју со неа за точка:
Мажи, отворете очи еј :eek:

Kako sto e periodov lud so kororanava ne e nisto cudno i zdravstvenite rabotnicki da pocnat da go sledat primerot na Crnata Macka.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom