Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
280 270 usd dollarsШто парa се Bose?
Poskapi od airpods pro so poslaba baterija? Odi peglaj voda.
Немам намера да се докажувам со тинејџери на форум ако не знаеш прогуглај малце ти како techgig оценувај батерија види дали е литуим или никел кадмиумPoskapi od airpods pro so poslaba baterija? Odi peglaj voda.
![]()
Bose QuietComfort Earbuds vs Apple AirPods Pro: which are better?
Are Apple or Bose (or neither!) behind the world's best noise-cancelling buds?www.whathifi.com
Тоа ти се случува пошто користиш слушалки од 600 денариРеално за слушалки не вреди да дадеш више од 600 денари пошто за кратко време ќе го скинеш кабелот или изгубиш у случајов. Дома имам цела фиока со најразни слушалки.
Ova ti e kako da imash Porsche 911 i nekoj so Tesla da ti dojde da ti vika vidi pobrza mi e kolava bateriite i se pojakiPoskapi od airpods pro so poslaba baterija? Odi peglaj voda.
![]()
Bose QuietComfort Earbuds vs Apple AirPods Pro: which are better?
Are Apple or Bose (or neither!) behind the world's best noise-cancelling buds?www.whathifi.com
Незнам колкав ти е буџетот но како што ти пиша @Ron Burgundy 600 денари за слушање музика од телефон или што и да е се доволни.Дечки препорачајте некои слушалки или тако звани earbuds за телефон да си слушам музиче? Гледав во анхоч и сетек но има доста избор и неможам да одберам некок
Јас се токмев да порачам од Али, сега кога беа попустите пример од оваа марка Bluedio кои важат за топ 1 бренд за аудио опрема во Кина.
![]()
Тој моделот на слушалки Li, ми се чинеше како солиден производ, посебно што се со додаток за кабелот кој од еден џек, претвораше во два, за да можеш на компјутер да ги приклучиш посебно за да имаш и аудио и микрофон. $10 беа намалени од 18-20, ама ме кинеше шипингот што беше $5 и не ми се ризикуваше за 600 ден да ги чекам од Кина 30-40 дена плус со ризик да не стигнат или некој да ги чапне на царина кај нас.
Од тука локално, би ти препорачал Панасоник. Колега од работа ги зеде овие
PANASONIC RP-HJE125E-K
од Техномаркет и е презадоволен. А тој се што купува детално чита на нет, бараше нешто не скапо а добро за гејминг и дошол до овие.