JB00F
DDoS
- Член од
- 21 јануари 2014
- Мислења
- 3.616
- Поени од реакции
- 2.960
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да исто како што се тврдеше за свинскиот,птичји и слични такви вирусиОд каде се сигурни, добро бе друже ја гледаш ли контагиозноста каква е? Есен е, заладува, се затвораат отворени простори, се оди по гости, на народот му се смачи веќе, навистина не треба медицина да имаш завршено за да знаеш дека ќе има есенски бран.
Па сите претпоставки ги водиме од Свинскиот грип. И во моментот се се поклопува со таа пандемија.Да исто како што се тврдеше за свинскиот,птичји и слични такви вируси
Короната е поконтагиозен вирус од овие два.Да исто како што се тврдеше за свинскиот,птичји и слични такви вируси
Ако е поконтагиозен нема да се шири цела година, па во втор, па трет бран, па нели по нова година ќе има 4-ти бран. Која ти е логиката во тоа што го тврдиш. Грипот за 2-3 недели партал прави. Позитивен еден у фамилија, другите негативни.Каде е тука контагиозноста на дело.Короната е поконтагиозен вирус од овие два.
А ликови со "може да, може не" одговори, луѓе дома не сакаат како мајстори како да им работат, а не па од доктори експерти да доаѓаат.
Корона четворица заразени, двајца починати во фамилија, грип еден заразен, другите ништо.Ако е поконтагиозен нема да се шири цела година, па во втор, па трет бран, па нели по нова година ќе има 4-ти бран. Која ти е логиката во тоа што го тврдиш. Грипот за 2-3 недели партал прави. Позитивен еден у фамилија, другите негативни.Каде е тука контагиозноста на дело.
Мислам муабетов ....Корона четворица заразени, двајца починати во фамилија, грип еден заразен, другите ништо.
Мислам муабетов...
Јас во животот не сум бил болен од грип, а температура кревам еднаш на 3 години. Како баш сега заболев од грип?Мислам муабетов ....
У војска еден капетан викаше, мајмун ќе научи да корача, а ти никад..
Мала шала за затуцани.
Јас у живот никогаш не сум побегнал од грип доколку некој у близина фати. Растојанието временски е секогаш недела до 10 дена. Дали јас прв или обратно. Ако ти мислиш дека е другачие тогаш имаш проблем со етика и самобендисаност.
Тоа е проблемот батец, ти сведуваш и формираш мислење на основ тебе што ти се случило а не на маса луѓе. Ти не си избегал од грип, еве јас немам топломер ставено 15 години а дома сите фаќаа грип додека живеев со нив. И што правиме сега? Ниту моето ниту твоето е општа вистина.Мислам муабетов ....
У војска еден капетан викаше, мајмун ќе научи да корача, а ти никад..
Мала шала за затуцани.
Јас у живот никогаш не сум побегнал од грип доколку некој у близина фати. Растојанието временски е секогаш недела до 10 дена. Дали јас прв или обратно. Ако ти мислиш дека е другачие тогаш имаш проблем со етика и самобендисаност.
Ја немам матичен, не па топломер.Тоа е проблемот батец, ти сведуваш и формираш мислење на основ тебе што ти се случило а не на маса луѓе. Ти не си избегал од грип, еве јас немам топломер ставено 15 години а дома сите фаќаа грип додека живеев со нив. И што правиме сега? Ниту моето ниту твоето е општа вистина.
Според твоево, тој еден единствен случај што е документиран на онкологија и што живее со мезотелиома 10+ години треба да дојде на форумов и на темана за канцер да дроби дека ракот е измишљотина од биг фарма само затоа што тој си живее од нешто што се умира за година дена.
Смешно е на доктор дa му се оправаат вакви работи ама забарите икој не ги смета за доктори и малце полесно ни е на сите.
Мала шала за затуцани хехе![]()
И сега ??Јас во животот не сум бил болен од грип, а температура кревам еднаш на 3 години. Како баш сега заболев од грип?
https://fokus.mk/ivitsa-janev-svesn...6qouXK2YjZRS-qg7ex9eyflxjkFx3wiK-yvjQYL5KJIdw
Еве квази стручњаци и експерти и уште пострашно ке има дегенерици што ке веруваат
Јас со години наназад секо утро правам детокс на организамот, со лимон и сода или јаболков оцет
Која е границата на тие како мене за да не биде случајност?И сега ??
Чудо невидено, па баш сега.