Да дозволено е допирање на масерката (црна мачка) по градите и трае до 45 мин и кошта 2000 денари.Erotska mazasa znaci se podrazbira so happy end ?
Kade mozes da ja dopiras?Да дозволено е допирање на масерката (црна мачка) по градите и трае до 45 мин и кошта 2000 денари.
За цицки.Kade mozes da ja dopiras?
a da i gi lapas ?За цицки.
Прво прашај дали една од услугите е tit job, за да знаеш кога ќе лапаш цицки, дали претходно нешто поминало низ нив.a da i gi lapas ?
toa sigurno znaeme deka povekje nejzinite cicki se fakjani so raka nego li zastava volan so milion kilometraza..Прво прашај дали една од услугите е tit job, за да знаеш кога ќе лапаш цицки, дали претходно нешто поминало низ нив.
Не мислев на раце.toa sigurno znaeme deka povekje nejzinite cicki se fakjani so raka nego li zastava volan so milion kilometraza..
Харам е ова за вас те чека џенем и тебе и татко ти астрафигуЛлах.Каде се наоѓа ова, за татко ми прашувам затоа што има проблем со кичмата.
site imame problemi so kicmata. Samo traeme ne kazuvame.Каде се наоѓа ова, за татко ми прашувам затоа што има проблем со кичмата.
Ја сум бил пакосен за овие работи, да наседнам некогоЈак кур ако ги допреш пластиките на Црна Мачка. Би одел на друго место на еротска масажа, не кај таа бабетина.
Пред пар години, другарче се женеше и за момачко ја викнавме Црна Мачка. Беше кажано дека може да биде допирана насекаде, освен доле. Можда сум нерд, али мене ми беше дебилно да фаќам, не гледам убавина во тоа, попалени мужи драпаат гзови и цицки уз алкохол. Знам дека еден од дечките изгуби контрола и од позади и бутна рака и ја фати за рибата, оваа се сврте и на тој до него му опали шамарчина со која го отрезни во момент, ни крив ни дужен се шеташе со црвен образ цела вечер.
Барем уба е некоја? Дан дојде некоја од 100 кила и со цицки да те удри по гла да те треснит убоЗа цицки.