Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ona ako не беше фал јас престанвам фудбал да гледам...ела јас и ти да играме онака да те фатам со двете раце да видиш дали нема фал да побараш...чист подарок првиот гол
Одма да престанеш да гледаш фудбал. Врати тоа лиценцата за линиски судија и почни карлинг да пратиш.

Не се бламирај со вакви глупости. Никаков фаул немаше, ниту пак ФАЌАЊЕ СО ДВЕ РАЦЕ.
Не се праи паметен и не се праи со сила различен и објективен.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.629
Поени од реакции
59.540
4 гола дадовме и само да се плукало, што луѓе ќе бевте :pos:

Член од
16 април 2014
Мислења
7.343
Поени од реакции
11.765
Со салам тренер, ке освоевме убедливо годинава. Имаше да ги препрскуваме маливе клубови, со по 3-4:0

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.575
Поени од реакции
6.705
Једино со Џенова добивме натпревар релативно лесно 2-0 , се остало беше дарми , пресврти , варови , чмарови.

4-2 не е вистински одлик на што се дешаваше денес на терен, 65 минути очаен Интер без грам заинтересираност, со ваква нон шалантност Реаљ ке не тепа и со 3ти тим.

Prove me wrong говно келаво.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Одма да престанеш да гледаш фудбал. Врати тоа лиценцата за линиски судија и почни карлинг да пратиш.

Не се бламирај со вакви глупости. Никаков фаул немаше, ниту пак ФАЌАЊЕ СО ДВЕ РАЦЕ.
Нема шо да ја вратат лиценцата....со двајца судии ја гледав утакмицата сите се сложивме и имавме единечно мислење....100% беше фал...ела јас и ти ќе играме фудбал и онака да те фатам па да видиш како ќе му се фрлиш на судијата.

Гаље ми е што мислиш дека се прам паметен или со сила објективен...ти ја кажвам вистината дека она да беше на другата страна или на 0-0 резултат ќе го свирнеше фал...Видал го влечепе Ринкон и тоа на ЕДНО МЕТРО ПРЕД СУДИЈАТА.

Играта шо да речам....пак на сила,пак пресврт ,пак се исцедија играчите...една нормална победа немаме....на подолг рок не се игра вака

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
4 гола дадовме и само да се плукало, што луѓе ќе бевте :pos:
Ова се вика пуштање предност пошто сме многу јаки. Следната со 10 играчи да излеземе на терен за да биде фер.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.936
Поени од реакции
23.743

Абе божем апла не бил фаул па се бламира Трибиани.
Во секој друг случај во Италија ова на Видал ќе се свири прекршок за Торино...

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Нема шо да ја вратат лиценцата....со двајца судии ја гледав утакмицата сите се сложивме и имавме единечно мислење....100% беше фал...ела јас и ти ќе играме фудбал и онака да те фатам па да видиш како ќе му се фрлиш на судијата.

Гаље ми е што мислиш дека се прам паметен или со сила објективен...ти ја кажвам вистината дека она да беше на другата страна или на 0-0 резултат ќе го свирнеше фал...Видал го влечепе Ринкон и тоа на ЕДНО МЕТРО ПРЕД СУДИЈАТА.

Играта шо да речам....пак на сила,пак пресврт ,пак се исцедија играчите...една нормална победа немаме....на подолг рок не се игра вака
Добро сеа тоа што си седел со судии после утакмица што сте суделе у некое село не му дава некоја посебна тежина на мислењево твое, кое што е погрешно.
А и не си компетентен да коментираш за судии после бламот дека Емил Божиновски кажал дека Хил Манзано е најдобар судија у свет.

Друга работа, не може да му се верува на судија кој вика ФАЛ место фаул.
Трета работа, немаше фаќање и давење од Видал.
Четврто немаше фаул.
Петто, при вар сехехехехехекако дека некој ќе ти поклонува гол пошто било брзо после пеналот на Торино.
Шесто, сетило. хехе
Седмо, небо од Тамара и Врчак.
Осмо за, Тошо од к-15 коа објаснува доека е на базен.
Девето, не замарај, не е фаул.
Автоматски споено мислење:

Абе божем апла не бил фаул па се бламира Трибиани.
Во секој друг случај во Италија ова на Видал ќе се свири прекршок за Торино...

@Джонтра Вохохолта чао....дај боже јас и ти да играме да те фатам онака и да видам дали нема фал да побараш
Не е фаул не се бламирајте и двајцата. Коа видов што пишал Џони специјално враќав програма назад и не глеам ја тука давење.

Џони ти ќе побараш фаул ама судија нема да ти свирне фаул за вакво нешто.

Тоа што Ринкон се занесува и пафта со лактите и после се лупа сам у Видал и паѓа, не го праи контактот фаул и давење со две раце.

Тоа ти е класика Џони, ќе се фати за некоја ситница и ќе глуми објективен демек он е најреален за Интер, најреално и објективно гледа на ситуациите.
Глупости.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.936
Поени од реакции
23.743
Не е фаул не се бламирајте и двајцата. Коа видов што пишал Џони специјално враќав програма назад и не глеам ја тука давење.

Џони ти ќе побараш фаул ама судија нема да ти свирне фаул за вакво нешто.

Тоа што Ринкон се занесува и пафта со лактите и после се лупа сам у Видал и паѓа, не го праи контактот фаул и давење со две раце.

Тоа ти е класика Џони, ќе се фати за некоја ситница и ќе глуми објективен демек он е најреален за Интер, најреално и објективно гледа на ситуациите.
Глупости.
Абе јасен ми е Џони, сум го приметил доста пати дека сака да привлече лајкчиња од фан клуб Јуве, ама за ова се сложувам со него.
Точно е дека немаше давење, ама мислам дека првиот контакт е чист фаул. Го исфрла од баланс, и со вториот потег од друга страна комплетно го бутка на земја зашто Ринкон не е од гума па да не падне на ова.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.188
Поени од реакции
46.401
Daj be nekoj neka go banira ovoj od fan klubov ke mu ebam toa bitolcanecot ke mu ebam sudija bil ova bil ona bil, zemal so edna raka pisuva so druga dudla juventaski mali zakrzlaveni kurinja.
So onoj saasko od fan klub milan da gi pustis negde sami da si prdat na kurovi, a pa preku kur.
Ja pa moderator sum vikam daj nekoj neka go banira ovoj, i ja da si ebam mater.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Нека го избркаат Конте додека има надеж да се спаси сезонава.
Ништо нема да изгубиме финансиски, нека ги вратат Спалети.
И онака е на платен список, а со овие играчи сум сигурен дека ке освои скудето.

Kajgana Shop

На врв Bottom