- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.354
- Поени од реакции
- 84.576
ma svi ste vi isti
Botko duso, mojata generacija bese popametna, poumna, podisciplinarana, pokulturna ....I se najnajnaj...imase isprdoci ko tebe, no tie bea sutirani od sekoja grupa I ziveea Sami kako leprozni.Остај ја госпожата поздрав, нејзината генерација, једина дрога што ја конзумира за добро утро е една од најопасните дроги, алкохол.
И ради тоа повеќето од нив се тешки хипокрити и за греота. Плус, у нивниот светоглед, сите дроги „се исти" и идат у исти куп, нажалост.
Прегледај го приврзокот 275324
Неточно,јас само на 170цм+ (55-60кг )бринети се надразнувам.Jas se razdraznuvam, taka e, ama vie izgleda se nadraznuvate so takvi gomnarii.
значи оправдуваш дрогирање?Неточно,јас само на 170цм+ (55-60кг )бринети се надразнувам.
Инаку коа сме на тема дроги,со глава ти гарантирам дека комовица(лол) или брзосмртка од 60+ степена многу повеќе штета праат од,да речеме високо-квалитетен кокаин од колумбиските џунгли
Воздржанзначи оправдуваш дрогирање?
A koja e taa budala sto pie brlja od 60 ,stepeni..ne e vredno za sporeduvanje.Неточно,јас само на 170цм+ (55-60кг )бринети се надразнувам.
Инаку коа сме на тема дроги,со глава ти гарантирам дека комовица(лол) или брзосмртка од 60+ степена многу повеќе штета праат од,да речеме високо-квалитетен кокаин од колумбиските џунгли
Edno evro Samo za cokolado????11€ Рубин вињак
4€ Црвено вино Бокс
(15 € алкохол)
4€ руска салата
2€ кифлици
3€ апетисани
1€чоколади
(10€ храна)
20€ „лекарства"
5€ цигари
Вкупно 50€
За не дај боже така нешто,ама и не мора може тоа евро и во другите буџети да се префрлиEdno evro Samo za cokolado????
Krem bananki li
Земи си едно лекарство за 20 евра, има сеа едни добри аналгини од 200ug.11€ Рубин вињак
4€ Црвено вино Бокс
(15 € алкохол)
4€ руска салата
2€ кифлици
3€ апетисани
1€чоколади
(10€ храна)
20€ „лекарства"
5€ цигари
Вкупно 50€
затоа е таков непријатен, сте го шутирале цело време и сте го оставиле да живее сам како лепрозенBotko duso, mojata generacija bese popametna, poumna, podisciplinarana, pokulturna ....I se najnajnaj...imase isprdoci ko tebe, no tie bea sutirani od sekoja grupa I ziveea Sami kako leprozni.
пребаци све паре на "лекарства" и не ти треба ни цигари, ни вино, ни руска салата, за таа вечер11€ Рубин вињак
4€ Црвено вино Бокс
(15 € алкохол)
4€ руска салата
2€ кифлици
3€ апетисани
1€чоколади
(10€ храна)
20€ „лекарства"
5€ цигари
Вкупно 50€
Земи си едно лекарство за 20 евра, има сеа едни добри аналгини од 200ug.
Ете сум испуштил нешто фала му на @Botko што ме потсетипребаци све паре на "лекарства" и не ти треба ни цигари, ни вино, ни руска салата, за таа вечер
Лоши се бугарите за лечење адхд у задњо време, ич не ми праат мерак. За ПТСД се океј новиве ссри (ама троа им кренале цена), ја цел Виетнам го пребродив пред некое време.Ете сум испуштил нешто фала му на @Botko што ме потсети
Јас само пилотската сол за А.Д.Х.Д и таблетите за П.Т.С.Д. ги урачунав.
Може и од овие неговите да земам,па и алкохол ќе откажам за стално