Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Купив гланц нов Honor 9X за сопругата од човек кој го земал од А1 со договор пред недела дена и не беше користен ич само пуштен да се испроба.Е сега го ставив да се полни али полнењето иде многу бавно.Да не знаете што може да е причината?Му направив deep factory reset иако ни за тоа немаше потреба со оглед дека немаше ништо внатре.
изгледа предходниот газда ,,само го пробал,, и видел дека полнењето е проблем и го шитнал

сепак пробај со друг полнач

изгледа предходниот газда ,,само го пробал,, и видел дека полнењето е проблем и го шитнал

сепак пробај со друг полнач

Немам друг полнач type C да го испробам.Викаш дека е нешто фаличен телефонот?

Pa stom ima garancija od A1 ne go odnesis tamu?

А бе само што го земав од човекот пред 3 саата.Значи телефонот си беше во кутија ни полнач ни ништо не беше извадено од него.Ова му е и прво полнење.Затоа прашав да нема некој искуство како иде и дали е нормално бавно да иде.Немам друг полнач да пробам вечер.Му инсталирав најнови апдејти па ке видиме како ке се понаша.

нема друго освен да пробаш со друг полнач...ипак полначите се најслабата страна на телефоните

Па ти одма паничиш. Ко си го зел денес истроши ја батеријата до крај, нека полни цела ноќ така исклучен и од утре, здравје, ќе видиш што како. Одма форматирања, апдејти... Јас не би играл така.

А бе само што го земав од човекот пред 3 саата.Значи телефонот си беше во кутија ни полнач ни ништо не беше извадено од него.Ова му е и прво полнење.Затоа прашав да нема некој искуство како иде и дали е нормално бавно да иде.Немам друг полнач да пробам вечер.Му инсталирав најнови апдејти па ке видиме како ке се понаша.
Vidi na youtube videa da nema nekoja opcija za fast charging da se oklucuva dopolnitelno? Ili prasaj go @Torte Mobile toj ke ti odgovori najdobro.

Јас мислам оти е така првиот пат,другар мој зема redmi note 9 pro и првиот пат му требаше 8 часа да се наполни сега за саат и нешто.

Нема фаст полнење тој модел
Ако не се снајдеш дојди имам профи мерач ќе покаже колку струја влече и дали е кабел полнач или телефон

Нема фаст полнење тој модел
Ако не се снајдеш дојди имам профи мерач ќе покаже колку струја влече и дали е кабел полнач или телефон

Ај земав полнач од друго место и ке пробам утре...ако не ми прави мерак те барам и ке пробаме.Фала ти

Дечки, што е работата што се толку поефтини телефоните во Ледиком во однос на Сет, Нептун, Анхоч итн.?

сум читал дека некои купувале телефони со ,,слики внатре,,.....но јас не сум купувал...сум купувал во мобеликс кај браќата Едо и.....супер дечки се

Да не биле од оние што се настаро? Другите искуство?

Се мислам дали да земам на договорот од А1 или од Ледиком.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom