Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Дали и каде во Скопје може да се најде канал/регал за кабли со леплива лента, но лепакот на лентата да е доволно јак за да може да се справи со рапава фасада?

јас би одел на твое место со силикон, убаво си знаеш дека траки нефаќаат на рапаво плус ако ги иаме у обзир и надворешните фактори за брзо време ке си ебе мајката
би ти преопрачал да си земеш бекамент BK-Instant Fix зашто е густ и уште од старт ке ти стои како што ке го наместиш каналот без лизгање

Sent from my iPhone using Tapatalk

Дали и каде во Скопје може да се најде канал/регал за кабли со леплива лента, но лепакот на лентата да е доволно јак за да може да се справи со рапава фасада?
Немам најдено, ми требаше и мене. Земав и од Меркур и од Бриколаж, али додавав силикон од страните до лепакот за да фати убаво. Вишка работа, али немаше проблем врз абривот.

Каде може да купам ваков прстен во Скопје ?! Сличен или ист дизајн со Кутлеш Сонцето ....

1605457745283.png

Znae nekoj kaj se prodavaat mali procistuvaci za vozduh? Ne onie za po 300 evra golemite tuku nesto malo za edna soba...mozebi na pazar ?

Каде може да се најде далечински управувач за црните боксови од т-хоме ? Кај нив во салониве ми рекоа дека не продавале само даљинско, туку морало и нов бокс, а тоа не ми треба пред 2 години е сменет..

случајност, ваков прстен носеше еден од обезбедувањето у банка, го прашав, рече одамна дека го земал, од Рубин Кармин во ГТЦ.
Трет ист одговор добивам за истово место,значи дека сигурно имаат таму во Гтц .... Фала :)

Каде може да се најде далечински управувач за црните боксови од т-хоме ? Кај нив во салониве ми рекоа дека не продавале само даљинско, туку морало и нов бокс, а тоа не ми треба пред 2 години е сменет..
Продаваат и кошта 1000 денари јас си купив од капитол салонот.

Еве и на нивниот сајт можеш да најдеш
Дополнителна опрема

Значи ме излажале во Капитол Океј момци фала.

бетер од цигани лажат како ке им дојде у дадена ситуација, три пати јави се три верзии различни ке ти кажат за истото

Sent from my iPhone using Tapatalk

Здраво. Дали некој знае каде можам да најдам алгинат, во течна или прашкаста состојба, сеедно. Ми треба за правење калапи. Ако знае некој и друг материјал што можам да го искористам за истата намена, советот е добредојден :)

Ми треба некој што има општо познавање од латински, има ли таков на форумOFF? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom